Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jagodowamery wrote:Boję się, że ta prawda może okazać się bardziej bolesna niż myślę.Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
babydust1 wrote:jagodowamery ja podziwam z 5 razy bylabym juz na badaniach Bety
bije sie z myslami czy jutro juz nie isc w zeszlym cyklu w 9dpo juz wyszla pozytywna ..Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:jagodowamery ja podziwam z 5 razy bylabym juz na badaniach Bety
bije sie z myslami czy jutro juz nie isc w zeszlym cyklu w 9dpo juz wyszla pozytywna ..
Spróbować nie zaszkodzi Może ten dzień dla Nas wszystkich okaże się szczęśliwy? -
tylko to nie jest takie proste z ta beta u mnie ... niby chce a z drugiej strony sie boje bo ostatnio beta szybko przestala rosnac prawidlowo
z jednej strony lepiej wiedziec szybciej zeby odstawic leki a z drugiej to takie uczucie ktorego nie chcialalbym powtarzac i zyc w swiadomosci ze test prawidlowy wiec ciaza jest
wiec chcialabym wiedziec ale sie boje bo moze lepiej w niewiedzy byc ... i traktowac wszystko jak spozniajaca sie miesiaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 17:23
-
Hej dziewczyny, u mnie leniwa niedziela, cały dzień w łóżku 😅
Zazdroszczę wam dziewczyny u których jest piękna pogoda i świeci słoneczko, bo u mnie pochmurnie, deszczowo i zimno 😏
U mnie 22 dc, za tydzień ma przyjść @ i pewnie przyjdzie, bo jakże inaczej 😂 Czuje kłucia od czasu do czasu, piersi zaczęły boleć trochę mocniej, więc nic nie wskazuje na to, żeby franca miała nie przyjść 😜 -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Hej dziewczyny, u mnie leniwa niedziela, cały dzień w łóżku 😅
Zazdroszczę wam dziewczyny u których jest piękna pogoda i świeci słoneczko, bo u mnie pochmurnie, deszczowo i zimno 😏
U mnie 22 dc, za tydzień ma przyjść @ i pewnie przyjdzie, bo jakże inaczej 😂 Czuje kłucia od czasu do czasu, piersi zaczęły boleć trochę mocniej, więc nic nie wskazuje na to, żeby franca miała nie przyjść 😜
To ja z kolei na ten okres nie czułam nic. Dlatego stwierdziłam że poczekam na objawy. Jakieś pewne rzeczy zaczęły się dziać, ale zdecydowanie później niż powinny, więc mnie to zdziwiło ☺ -
hej dziewczyny, nie nadazam za wami hahah. u mnie wiele sie dzieje. moj bladzioch to juz ciaza potwierdzona 5t2d
i niespodzianka sa 2 pecherzyki i 2 zarodkiCaroM, DzulkaJ, jagodowamery, KARO, Nera1986, Mysza1990, Mishigami00, izka2503, Winter86 lubią tę wiadomość
-
babydust1 wrote:tylko to nie jest takie proste z ta beta u mnie ... niby chce a z drugiej strony sie boje bo ostatnio beta szybko przestala rosnac prawidlowo
z jednej strony lepiej wiedziec szybciej zeby odstawic leki a z drugiej to takie uczucie ktorego nie chcialalbym powtarzac i zyc w swiadomosci ze test prawidlowy wiec ciaza jest
wiec chcialabym wiedziec ale sie boje bo moze lepiej w niewiedzy byc ... i traktowac wszystko jak spozniajaca sie miesiaczkababydust1 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
key_b wrote:hej dziewczyny, nie nadazam za wami hahah. u mnie wiele sie dzieje. moj bladzioch to juz ciaza potwierdzona 5t2d
i niespodzianka sa 2 pecherzyki i 2 zarodkikey_b lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Olaa..32 wrote:Hej dziewczyny, u mnie leniwa niedziela, cały dzień w łóżku 😅
U mnie 22 dc, za tydzień ma przyjść @ i pewnie przyjdzie, bo jakże inaczej 😂 Czuje kłucia od czasu do czasu, piersi zaczęły boleć trochę mocniej, więc nic nie wskazuje na to, żeby franca miała nie przyjść 😜Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnybabydust1 wrote:tylko to nie jest takie proste z ta beta u mnie ... niby chce a z drugiej strony sie boje bo ostatnio beta szybko przestala rosnac prawidlowo
wiec chcialabym wiedziec ale sie boje bo moze lepiej w niewiedzy byc ... i traktowac wszystko jak spozniajaca sie miesiaczka -
nick nieaktualny
-
key_b wrote:hej dziewczyny, nie nadazam za wami hahah. u mnie wiele sie dzieje. moj bladzioch to juz ciaza potwierdzona 5t2d
i niespodzianka sa 2 pecherzyki i 2 zarodkikey_b lubi tę wiadomość
-
Atyde wrote:Kurcze powiem Ci, że sama nie wiem. Twoje obawy są jak najbardziej uzasadnione i nie zazdroszczę Ci twojej sytuacji. Mnie znowu męczy 20 tc i badania na choroby serca dziecka, bo córcia miała, także to dla mnie jest znowu ogromnym stresem. Także poniekąd rozumiem. Kurcze chyba jednak wolałabym wiedzieć, bo może akurat coś ci lekarz przepisze na utrzymanie ciąży i śpię uda
jesli chodzi o choroby to tak z czysto statystycznego punktu widzenia to bardzo rzadko 2 razy zdazaja sie takie choroby takze zycze zeby wszystko bylo w porzadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 19:22
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:a jakie nie
WIT D3 - 10tys jed. , DHA, Q10, WIt PP, Wit E, Vit B12, Magnez z B6, acard i duphaston 2x1 -
i niespodzianka sa 2 pecherzyki i 2 zarodki
O kurcze! Jak pięknie! Gratulacje!!key_b lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️