Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:Atyde ja tez mam wyniki morfologii i moczu i hormonow, homocysteine i inne sa idealne a poziomy wit nie koniecznie ale jak powiedzialam z powodu wieku i poronien lekarka kazala sie wspomagac
Nera w 7dpo progesteron sie bada wiec mozesz jeszcze w tym cyklu
a po tempkach poznajesz ? zechcialabys udostepnic swoj wykres ?Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
babydust1 wrote:Atyde ja tez mam wyniki morfologii i moczu i hormonow, homocysteine i inne sa idealne a poziomy wit nie koniecznie ale jak powiedzialam z powodu wieku i poronien lekarka kazala sie wspomagac
a po tempkach poznajesz ? zechcialabys udostepnic swoj wykres ?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Atyde - ketonal jest silnym lekiem . Ja tyllo leków, współżycia i dźwigania po owulacji unikam
Nera1986 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
a po tempkach poznajesz ? zechcialabys udostepnic swoj wykres ?Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera1986 wrote:Dlatego też ja sobie nie odmawiam bo jeśli ma być to i tak będzie
Nera1986 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde -Temperatura niska 36,7 a czuje się jakbym miała gorączkę . Obiecujące to . Zdecydowanie przekichane starając się o czwarte bo za dużo się wie i głupoty dają do myślenia . Zapewne czar pryśnie 2 dni przed @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 09:01
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
babydust1 wrote:Nera o tak ja juz tyle razy w ciazy bylam ze czuje sie jakbym miala test ciazowy w oczach
wlasnie zeby pozniej czar nie prysnalW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
jagodowamery wrote:Ja od listopada zaczęłam stosować ten OVARIN. Wszystko było w porządku. Dalej go biorę ale nie specjalnie się przekonałam, więc jak będę na wizycie w poniedziałek, to też zapytam co mogłabym stosować aby łatwiej zajść w ciążę. Oczywiście oprócz kwasu foliowego zażywam po dwie tabletki na dzien tego ovarinu bo wtedy przyjmuje tyle kwasu foliowego ile kobieta przed ciąża powinna zażywać. Liczę że coś się po nim poprawiło... Wszystko się okaże. Będę z Wami w kontakcie. Nawet jeśli nie udało się teraz, to zostanę tutaj, bo wasze wiadomości dodają mi wsparcia. Przy okazji nabywamy też pewną wiedzę czytając o swoich własnych spostrzeżeniach i dzieląc się informacjami na forum
Warto przyjmować witaminy, gdy kobieta stara się o malucha. Ja nie przyjmowałam żadnych, oprócz olejku z wiesiołka. Pomyślę o tym kwasie foliowym, o witaminie D3 i słyszałam też, że dobry jest olej lniany. Albo zacznę stosować to co Nera. W każdym razie bez konsultacji z ginekologiem się nie obejdzie. Liczę, że teraz w tym cyklu mi się uda, ale wiadomo - nic nie jest pewne.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
babydust1 wrote:Nera o tak ja juz tyle razy w ciazy bylam ze czuje sie jakbym miala test ciazowy w oczach
wlasnie zeby pozniej czar nie prysnal
To samo mam. A zwłaszcza w tym cyklu - pełno objawów ciąży! a tu klops i miesiączka przyszła. więc już nie doszukuje się żadnych objawów, bo to bez sensu i w pewnym sensie ponoć też blokuje zajście w ciążę. Zaczynam do tego podchodzić na zasadzie - co będzie to będzie. Już zrozumiałam, że doszukiwanie się objawów jest bez sensu. W większości kobiety jak zachodzą to nie mają żadnych objawów, no może oprócz bólu piersi czy bólu podbrzusza jak na okres.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
A jak wasze samopoczucie? Piękna pogoda dzisiaj jest! Aż chce się wyjść na jakiś spacer po obiedzie. W tym cyklu moja @ jest bardzo słaba, więc całe szczęście. Wczoraj o 5 rano jak się obudziłam z bólem podbrzusza to nawet siły nie miałam iść po tabletkę, myślałam, że UMIERAM. Straszny ból, ale przeszło po 20 minutachStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Dzień dobry U mnie pogoda nie wygląda na ładną, męczy mnie trochę zgaga ( u mnie to normalka przez żołądek) , ale mam jakoś tak dużo pozytywnej energii, że mogłabym góry przenosić
Witam wszystkie nowe dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 10:48
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️