Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:wszystko w normie
ostatnio tylko moja ginka kazala jeszcze sprawdzic wit d3 i tylko to bylo obnizone bo wynik 17 a norma od 30
po wielkich dawkach mam juz 35 ale ginka kazala mi te duze dawki utrzymac zanim nie bede miala przynajmniej 50
wiec mam nadzieje ze jak teraz uzupelnilam ten poziom to juz wszystko bedzie dobrze
faktycznie jak sie naczytalam to poziom wit d3 ma bardzo duze znaczenie
faszeruje sie teraz tona witamin
oprocz d3 mam pp, e, b12, duzo folianow, omega 3-6-9, q10, magnez z b6 a oprcz tego duphaston oczywiscie i acardW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adaska wrote:To będzie raczej tak czysto informacyjnie żebym wiedziała czy mogę się już winka napić 😂
Nie czuje, żeby się udało ale wiadomo, ze tez się nie nastawiam bo nie ma sensu.
Trzymam Nera kciuki ✊🏻adaska lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:Atyde dzieki no wlasnie staram sie nie stresowac bo w sumie nie mam na to wplywu, mam swoje lata juz i tez wiem jakie to zagrozenie niesie. moja ginka ktora prowadzila wszystkie moje ciaze mowi ze probowac kiedys sie uda ze musze statystyke zwyciezyc
Martyna pieknie bladziudka kreske widze jak na 23dc to pieknie ile po owu ??
Adaska ... ja na poczatku po owu tez tak myslalam ze nie ma mowy zeby sie w tym cyklu udalo ...ale im blizej testowania tym wiecej nadziei we mnie choc licze sie z tym ze moge sie rozczarowac. bez sensu naczytalam sie ze po takiej biochemicznej najszybciej zachodzi sie w ciaze ...
8dni :p -
Martyna05 wrote:https://zapodaj.net/f110b63170d38.jpg.html
23dc, powtórzę we wtorekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 22:15
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Koniecznie powtórz za kilka dni . Widze delikatna szarawą kreseczkę ale takie mnie juz nabrały i lepiej jak jwst odcien różowy .Trzymam kciuki !
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martyna05 wrote:Byłam w szoku, pokazała się już po paru sekundach, po pracy spojrzałam i już była ciemniejsza Test fakt faktem kosztował 8 euro, ale pisało, że 6 dni przed okresem na 79% daje prawdziwe hehe trochę się uśmiałam, że to tak szybko mogło się pokazac
ja jutro mam 8dpo ale nie mam jeszcze odwagi jeszcze testowac choc kupilam dzisiaj test o czulosci 10 maz powiedzial ze jest zaintrygowany bo ja od poczatku mowie mu ze sie nie udalo i musialam mu tlumaczyc ze nadzieja umiera ostatnia
w zeszlym miesiacu beta wyszla mi w 9dpo ale byla niziutka na poziomie 9 , dopiero w 11 dpo mialam 40 a test wychodzil ledwo ledwo pozytywny -
Martyna05 wrote:Moja d3 ze stycznia wyniosła 30, lekarz dziwil się że mam siłę wstać z łóżka codziennie 1 tabletka 4000
codziennie biore 8-10 tys jednostek, jeszcze tak 2 tyg potem wlasnie mam zejsc do 4 tys ale na stale dopoki nie bedzie duzo slonca mam brac 2000 -
babydust1 wrote:Adaska kieliszek czerwonego winka w 1 fazie wplywa ponoc korzystnie na endometrium takze polecam
Jakos tak... nie wiem 😂 ale jakos sobie do głowy wbiłam, ze nie i nie chce póki co👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Ja od 4 miesięcy biorę wir d3, kwas foliowy, magnez z witamina b6 i do tego wit C.
jagodowamery lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyA ja biorę suplement Ovarin. W składzie ma inozytol, witaminę D, b6, b12 i kwas foliowy. Wspomaga gospodarkę hormonalną. Przy nim cykle miałam co 23/24 dni. A teraz cisza, więc nie wiem co będzie. Nie myślę o tym, bo jakby to było TO, będę się cieszyć 🤗☺
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:to super tylko trzymac kciuki zeby ciemniala
ja jutro mam 8dpo ale nie mam jeszcze odwagi jeszcze testowac choc kupilam dzisiaj test o czulosci 10 maz powiedzial ze jest zaintrygowany bo ja od poczatku mowie mu ze sie nie udalo i musialam mu tlumaczyc ze nadzieja umiera ostatnia
w zeszlym miesiacu beta wyszla mi w 9dpo ale byla niziutka na poziomie 9 , dopiero w 11 dpo mialam 40 a test wychodzil ledwo ledwo pozytywny -
Martyna ja miewam zgage TYLKO i wylacznie w czasie ciazy ... (no i jak za duzo wina wypije )
takze jak w pazdzierniku zasnelam przez TV o 17 godz i obudzila mnie zgaga to ubralam kurtke pojechalam do rosmana po test ciazowy i zrobilam go po poludniu i wyszedl pozytywny
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:Martyna ja miewam zgage TYLKO i wylacznie w czasie ciazy ... (no i jak za duzo wina wypije )
takze jak w pazdzierniku zasnelam przez TV o 17 godz i obudzila mnie zgaga to ubralam kurtke pojechalam do rosmana po test ciazowy i zrobilam go po poludniu i wyszedl pozytywny -
Chcę już być na waszym miejscu i testować. Ale obiecałam Nerze, że teraz podchodzę do wszystkiego neutralnie i na spokojnie. Teraz jak tak siedzę i myślę, że we wszystkim widziałam objaw ciąży to chcę mi się śmiać. Dziewczyny, jak się staram o maluszka to warto przyjmować jakieś witaminy? Jeśli tak to jakie najlepiej? 9 kwietnia jak pójdę do gina, to powiem, że staram się o dzieciątko to może też mi coś przepisze. Trzymam dziewczyny za was kciuki, aby wyszły dwie wyraźne kreseczki.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm.