Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
chcialabym do was dolaczyc
jestem mama 2 "starszakow" 13 i 11 lat i swiezo po poronieniech list 2018 7tc oraz luty 2019 biochemiczna wiec staramy sie dalej
w pazdizerniku bylam zdziwona ze sie udalo , wszystko na luzie,
w lutym w kilka dni po owu dopatrzylam sie u siebie kilku objawow ktore miewam tylko w ciazy wiec w 9dpo zrobilam bete i wyszla dodatnia ale niestety 16dpo wzrost juz byl nieprawidlowy
dzisiaj jestem 6dpo i zaczyna sie u mnie doszukiwanie wsystkiego
nera idziemy prawie rowno z cyklem pytanie mam do ciebie. jak robilas Usg i endometrium wyszlo ci 14,62 to gin cos mowil o tym ? bo u mnie wyszlo ok 15 na 2 dni przed owu. Ginka mowila ze wsystko ok ale oczywiscie internet poszedl w ruch i to dosyc wysoki wynik -
Cześć dziewczyny u mnie @ już się rozkręciła na maxa. W nocy dostałam takiego bólu, że spać nie mogłam. A u was jak tam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 17:20
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
babydust1 wrote:witajcie
chcialabym do was dolaczyc
jestem mama 2 "starszakow" 13 i 11 lat i swiezo po poronieniech list 2018 7tc oraz luty 2019 biochemiczna wiec staramy sie dalej
w pazdizerniku bylam zdziwona ze sie udalo , wszystko na luzie,
w lutym w kilka dni po owu dopatrzylam sie u siebie kilku objawow ktore miewam tylko w ciazy wiec w 9dpo zrobilam bete i wyszla dodatnia ale niestety 16dpo wzrost juz byl nieprawidlowy
dzisiaj jestem 6dpo i zaczyna sie u mnie doszukiwanie wsystkiego
nera idziemy prawie rowno z cyklem pytanie mam do ciebie. jak robilas Usg i endometrium wyszlo ci 14,62 to gin cos mowil o tym ? bo u mnie wyszlo ok 15 na 2 dni przed owu. Ginka mowila ze wsystko ok ale oczywiscie internet poszedl w ruch i to dosyc wysoki wynik
Ja obecnie jestem 3dpo Endometrium 14,62 miałam niecały dzień po owulacji .Dwa dni przed owulacją 11,48 i wtedy powiedział ,że jeszcze troszkę mu brakuje ale może jeszcze dojrzeje więc owulacja nie wcześnie jak jutro . Po kolejnych dwóch dniach mówił,że endo piękne już "typowo lutealne" po czym oznajmił,że pęcherzyka nie ma. Więc uważam ,że Twoje endometrium już jest gotowe na owulacje
dodam ,że endometrium moje 6 dni przed owulacją wynosiło 6,5
A ile wynosił pęcherzyk /pęcherzyki dominujące?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 17:40
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
babydust1 wrote:u mnie endo tez mialo ok 15 jak poszlam do gina jak beta przestala ladnie wzrastac a teraz tak wczesnie juz mialam 15 ....
pecherzyk mial wtedy 19mmW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dziewczyny dzisiaj po serduchowaniu wyleciała ze mnie taka plamka brunatna, jakby kropla krwi, ale brązowa, czy przy torbielach takie coś może się zdarzyć? Trochę mnie to zmartwiło, bo nigdy tak nie miałam 😕
-
Atyde wrote:Na spokojnie, mnie boli sporadycznie przy sikaniu od stycznia w sumie i jest to normalne mi lekarz powiedział w ciąży. Kiedy masz mieć miesiączkę??
-
Olaa..32 wrote:Dziewczyny dzisiaj po serduchowaniu wyleciała ze mnie taka plamka brunatna, jakby kropla krwi, ale brązowa, czy przy torbielach takie coś może się zdarzyć? Trochę mnie to zmartwiło, bo nigdy tak nie miałam 😕
A już widzę - 6
Masz torbiel na jajniku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 19:40
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Przypomnij ile jesteś dni po owulce?
A już widzę - 6
Masz torbiel na jajniku? -
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Moja koleżanka mówiła że bolał ją i przestawał aż w końcu złapał ją taki ból że musiała jechać na pogotowie. Ta torbiel jej pękła, wszystko na szczęście skończyło się dobrze.Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Olaa..32 wrote:24 marca 🤔Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
jagodowamery wrote:
Moim zdaniem nic nie widać. Po takim czasie już raczej powinien być wiarygodny. Robiony wczoraj wieczorem. Wynik do 5min, wszystko według instrukcji. Nie umiem tutaj wstawiać zdjęć dlatego takie niewyrazneNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Kurcze wydaje mi się że negatyw, ja tam nic nie widzę
To jest jeden z tych testów,które były zamawiane na Internecie. Przez jeden z nich po szerokości przeszedł prążek czerwony, na drugim bylo to samo, tak jakby wadliwe. Nie wiem czy mam się nim sugerować. Poczekam. Do wizyty już niewiele, bo niecałe dwa dni... Stresuje się -
Olaa..32 wrote:Właśnie nie wiem czy mam torbiel, ale te objawy jakby sugerują, że może się zrobiła torbiel
Pękło Ci pewnie naczynkoW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie