Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Olaa..32 wrote:Ja mam koleżankę, która bierze tabletki anty, bo jest z chłopakiem, ale dość krótko (z kilka miesięcy) i Ona by chciała już drugie dziecko z Nim (ma córkę z poprzedniego związku), ale On nie chce (wcale mu się nie dziwie 😜) i Ona robiła test co 2 tygodnie, bo niby sprawdzała czy tabletki działają 🤦🏽♀️ I co chwile pisze mi, że to w piersiach ją ciągnie, że coś z sutka jej leci, że ma jakieś nudności, no ogólnie tragedia 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Przez takie coś może uroić sobie tą ciąże, bo nie dość, że wmawia sobie objawy (mimo, że bierze te tabletki) to jeszcze bardzo by chciała drugie dziecko i podejrzewam, że Ona po poprostu bierze te tabletki w kratkę, żeby wpaść, moim zdaniem jest nieodpowiedzialna, bo Ona nie pracuje, mieszka z dzieckiem z rodzicami i liczy tylko na Niego, że On utrzyma ją, jej dziecko i dziecko ich wspólne 😳
Dodam, że w pierwszą ciąże zaszła w wieku 17 lat z chłopakiem, z którym była 2 miesiące i po 2 miesiącach związku zaszła w ciąże (ciąża była planowana) 😜
Tak mnie wzięło z rana, żeby wam to opowiedzieć 😂Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ola u nas strasznie wiało, nawet nie spalam że strachu, bo w niedziele z paru domów w mojej okolicy dach zerwało...
Adelaa widocznie tak miało był, teraz więcej dystansu, a na pewno się uda. Może znajdź jakiś nowy serial, film lub zacznij książkę czytać. Zacznij robić coś co zajmie Ci myśli
Nera oby było wszystko ok! Mam nadzieję że w roku 2018 limit pecha już wyczerpalam,, także teraz musi być tylko lepiej zobacz se ten filmNera1986 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
U mnie tez strasznie wiało. A ze mam pokój na poddaszu to myślałam ze dach mi zerwie z domu.
Pochwale się Wam, ze ide dzisiaj na kurs walca wiedeńskiego 😁 obym to szybko załapała, bo wesele już niedługo.
Dzisiaj zauważyłam, ze nie mogę leżeć na brzuchu, bo od razu czuje macice 🤔
Obyście z tym stanem podgorączkowym miały racje, bo z ciekawości zmierzyłam, jest nie strasznie zimno a temperatura 37.1Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 10:31
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:U mnie tez strasznie wiało. A ze mam pokój na poddaszu to myślałam ze dach mi zerwie z domu.
Pochwale się Wam, ze ide dzisiaj na kurs walca wiedeńskiego 😁 obym to szybko załapała, bo wesele już niedługo.
Dzisiaj zauważyłam, ze nie mogę leżeć na brzuchu, bo od razu czuje macice 🤔
Obyście z tym stanem podgorączkowym miały racje, bo z ciekawości zmierzyłam, jest nie strasznie zimno a temperatura 37.1
Kiedy testowanie ? -
OlaaM wrote:Kiedy testowanie ?👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Atyde wrote:Adaska no to fajnie, taniec czas ci umili my z mężem uczylismy się z youtuba pamiętam👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Mnie nic nie wzięło .Czuję się zdrowa jak rybka a moja tempka wynosi 36,3 choć czuję się na stan podgorączkowy .Dobrze,że jeszcze jestem "zdrowa" bo limit chorób w moim domu zdecydowanie wyczerpany został . Kłucia w szyjce ustały - w sumie to nic nie czuje jakby progesteron wyparowałW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adaska wrote:My mieliśmy takie próby „samodzielnej nauki” ale skończyło się to w łóżku 😂
Cześć dziewczyny U nas tak samo, wiatr okropny był wczoraj. Brzmiał jak burza i aż ze znajomymi zastanawialiśmy się co to za dziwne dźwięki - a to"tylko" wiatr
Adaska można i tak ćwiczyć haha... Czyli zdecydowaliście się na walca na pierwszy taniec? My poszliśmy na żywioł Wybraliśmy piosenkę, zatańczyliśmy raz w pokoju , żeby sprawdzić czy da się do niej tańczyć i już. Na weselu wyszło super Nam się zawsze dobrze razem tańczy więc też nie było problemu
P.s nasza jedna próba tańca też zakończyła się łóżkiem. Może to tak działa🤔adaska lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Nera1986 wrote:Mnie nic nie wzięło .Czuję się zdrowa jak rybka a moja tempka wynosi 36,3 choć czuję się na stan podgorączkowy .Dobrze,że jeszcze jestem "zdrowa" bo limit chorób w moim domu zdecydowanie wyczerpany został . Kłucia w szyjce ustały - w sumie to nic nie czuje jakby progesteron wyparował
Dobrze, że Cię jednak nic nie rozkłada. Twój biedny mąż by został sam z 4 chorymi dziewczynami w domu. Jeszcze sam by się pochorowała z tego wszystkiego . A jak wiadomo chory mężczyzna to już ciężka sprawa :p haha.. ale serio, dobrze, że nic Ci nie jest. Teraz te wirusy są okropne i długo trzymają29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
KARO wrote:Dobrze, że Cię jednak nic nie rozkłada. Twój biedny mąż by został sam z 4 chorymi dziewczynami w domu. Jeszcze sam by się pochorowała z tego wszystkiego . A jak wiadomo chory mężczyzna to już ciężka sprawa :p haha.. ale serio, dobrze, że nic Ci nie jest. Teraz te wirusy są okropne i długo trzymająW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:a weź mi nic nie mów ja z 39 gorączką obiad robie i sprzątam a tu 37 i zgon
Nera,wczoraj Ty miałaś leniwy dzień. Dzisiaj ja się lenie. Leżę w łóżku, czuje się jakby mnie rozkladało przeziębienie. A jedyne co mam to katar, taki lichy że gdyby nie zatkany nos to bym go nie odczuwała. W domu czeka na mnie sterta prania, sprzątania, zakupy... Ale to łóżko takie ciepłe, więc nie chce mi się wstać i zrobić śniadania.. Będę musiała bo głodna się robię 🤣🤣😂. Moje łóżko ma dzisiaj dar przyciągania. -
adaska wrote:My mieliśmy takie próby „samodzielnej nauki” ale skończyło się to w łóżku 😂
adaska lubi tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera1986 wrote:Mnie nic nie wzięło .Czuję się zdrowa jak rybka a moja tempka wynosi 36,3 choć czuję się na stan podgorączkowy .Dobrze,że jeszcze jestem "zdrowa" bo limit chorób w moim domu zdecydowanie wyczerpany został . Kłucia w szyjce ustały - w sumie to nic nie czuje jakby progesteron wyparował
Nera1986 lubi tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera1986 wrote:a weź mi nic nie mów ja z 39 gorączką obiad robie i sprzątam a tu 37 i zgon
Większość z nich chyba tak ma Ja zawsze się z mojego męża śmiałam jak "umierał" więc teraz sam już się śmieje, żebym mu kartkę dała to spisze testament, bo umiera na katar ;pNera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Teraz teoretycznie od jutra przez 7dni powinny się rozpocząć najwyższe temperatury w mojej fl a później następne 3 dni przepowiadające czyli za 9dni będę wiedziała czy się udało a następny tylko to potwierdzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 12:17
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
jagodowamery wrote:Nera,wczoraj Ty miałaś leniwy dzień. Dzisiaj ja się lenie. Leżę w łóżku, czuje się jakby mnie rozkladało przeziębienie. A jedyne co mam to katar, taki lichy że gdyby nie zatkany nos to bym go nie odczuwała. W domu czeka na mnie sterta prania, sprzątania, zakupy... Ale to łóżko takie ciepłe, więc nie chce mi się wstać i zrobić śniadania.. Będę musiała bo głodna się robię 🤣🤣😂. Moje łóżko ma dzisiaj dar przyciągania.
Ja też jeszcze w pidżamach Łóżko opuściłam, ale zebrać się nie mogę, żeby się ogarnąć. Taaaki dzień lenia ;p Ale kiedyś trzeba będzieNera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny