Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:No właśnie marzec nie bardzo bo w 2016 się udało ale na krótko bo 2 maja chlupło więc z dystansem podchodzę do tego miesiącaNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:A no to widzisz lepiej nie wiązać w ten sposób, ja z kolei maja nie lubię bo z jagódka w tym miesiącu zaszłam i rok później tydzień później w tym miesiącu w pozamaciczna zaszłam Jagodke urodziłam 20 lutego, a pozamaciczna miałam na 19 lutego. Moja mama, która pochowala 1,5 syna, a zarazem mojego brata powiedziała za natura wie co robi. Liczę że i w moim i w twoim przypadku miało tak być. Zawsze mówie lepiej ze to się stało wcześniej niż stało by się o wiele później. Także Nera czekamy na termin twojej miesiączki i oczywiście myślimy tylko pozytywnie. Ja dzisiaj strasznie przymulam. WybaczW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:idź koniecznie-moim zdaniem monitoring bez potwierdzenia jest nic nie wart
Mi lekarz nie zalecił ponownego monitoringu po zastrzyku. Zastrzyk w sobotę 13dc, a od 20-29.03 duphaston 2x dziennie.
Upewniałam się jeszcze czy aby na pewno nie umawiać się na monitoring, powiedział ze nie ma potrzeby.
To lekarz z bardzo dobra opinia. Jestem dobrej myśli. Cały czas czuje jak jajniki pracują
Ale jeśli by się nie udało to nic, przynajmniej wiem ze stymulacja na mnie działa. -
OlaaM wrote:Mi lekarz nie zalecił ponownego monitoringu po zastrzyku. Zastrzyk w sobotę 13dc, a od 20-29.03 duphaston 2x dziennie.
Upewniałam się jeszcze czy aby na pewno nie umawiać się na monitoring, powiedział ze nie ma potrzeby.
To lekarz z bardzo dobra opinia. Jestem dobrej myśli. Cały czas czuje jak jajniki pracują
Ale jeśli by się nie udało to nic, przynajmniej wiem ze stymulacja na mnie działa.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Skąd wiadomo czy pęcherzyk pęka?
W 11dc miał 14mm, nie wiem dlaczego mi nie zalecił. Z drugiej strony jestem dziwnie spokojna... lekarz powiedział, ze po ok. 12h powinien pęknąć.
Pęknięcie pęcherzyka jest wyczuwalne?
Adaskaa a Tobie lekarz zalecił usg po pregnylu?
-
OlaaM wrote:No właśnie...
W 11dc miał 14mm, nie wiem dlaczego mi nie zalecił. Z drugiej strony jestem dziwnie spokojna... lekarz powiedział, ze po ok. 12h powinien pęknąć.
Pęknięcie pęcherzyka jest wyczuwalne?
Adaskaa a Tobie lekarz zalecił usg po pregnylu?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:I w lutym zaszlas tak? Ja na poczatku cyklu tak sobie z mężem rozmawiałam - ze może aniołek po trzech latach do Nas powróci . Póki co trzeba być dobrej myśli . Mnie w tym cyklu troszkę lżej o pozytywizm ze względu na pierwszy nowy objaw ,który może również oczywiście oznaczać nic ale to przecież dopiero 2dpo wiec co ja sobie będę głowę zawracać
Może akurat, tylko pamiętam jak lekarz mi mówił, że przed staraniem się o ciążę nowa, należy uświadomić sobie, że to dziecko, ta córka już nie wróci, że to będzie zupełnie inne dziecko. Nie należy tego łączyć. Ja sobie zawsze myślę że Jagódka ma teraz przynajmniej rodzeństwo w niebie może to głupie, ale podczas ciąży pozamacicznej miałam wrażenie że był by to chłopak i nazwalam go Karolek oglądałam taki film,, niebo istnieje na prawdę " i polecam tam był chłopak, który w niebie ( przeżył śmierć kliniczna czy jakoś tak) poznał swoją siostrę, a ta mama ją poronila i nawet nie zdawała sobie sprawy, że była to dziewczynka i ja szczerze wierzę że te nasze dzieci czy urodzone, czy poronione czekają na nas w niebie. I że nie mam jednej córki, a mam już dwójkę dzieci i oczekuję trzeciego. Jakoś tak mi lżej. Kochana zobacz sobie ten film, jest na faktach autentycznych, no i duża ilość chusteczek sobie przygotuj.
A teraz oczekuj cudu, bo dla mnie czas zapłodnienia to mały cud ale radzilabym wyluzowac i nie myśleć o tym, żeby później się nie rozczarowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 22:32
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:40
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
Atyde - coś mi mówi ten tytuł filmu ale chętnie go obejrzę . Rozczarowania nie będzie -nigdy nie miałam także wszystko przyjmuje lekko i z miesiąca na miesiąc coraz bardziej oddalam się od pozytywnej myśli . Ale tak jak zawsze tu pisze - lepiej miłe zaskoczenie niż niemiłe rozczarowanie
Trzymam kciuki za zdrówko Twojego okruszka i pozytywny finałWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 23:02
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Adela rozkręci się, ja miałam tak raz gdzie nigdy nie miałam plamień przed @ i najpierw miałam śluz brązowy, za kilka godzin trochę więcej tego śluzu było, a na drugi dzień rano już żywoczerwona krew 😉
-
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Ja nie miałam ani trochę zywoczerwonej krwi od 18.01
-
Nera1986 wrote:Tylko,że u mnie dopiero 2 dpo wiec nic raczej nie znaczy
-
jagodowamery wrote:Ja nie miałam ani trochę zywoczerwonej krwi od 18.01
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 23:40
jagodowamery lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata