Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:Teraz teoretycznie od jutra przez 7dni powinny się rozpocząć najwyższe temperatury w mojej fl a później następne 3 dni przepowiadające czyli za 9dni będę wiedziała czy się udało a następny tylko to potwierdzi
Kurcze, jak Ty świetnie znasz swój organizm! Ja tylko wiem, że przed @ zawsze bolą mnie piersi, są obrzmiałe i większe niż zawsze, a im bliżej @ tym więcej czuję potrzeby jedzenia makaronów lub czekolady29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
KARO wrote:Kurcze, jak Ty świetnie znasz swój organizm! Ja tylko wiem, że przed @ zawsze bolą mnie piersi, są obrzmiałe i większe niż zawsze, a im bliżej @ tym więcej czuję potrzeby jedzenia makaronów lub czekolady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 12:24
KARO lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
KARO wrote:Cześć dziewczyny U nas tak samo, wiatr okropny był wczoraj. Brzmiał jak burza i aż ze znajomymi zastanawialiśmy się co to za dziwne dźwięki - a to"tylko" wiatr
Adaska można i tak ćwiczyć haha... Czyli zdecydowaliście się na walca na pierwszy taniec? My poszliśmy na żywioł Wybraliśmy piosenkę, zatańczyliśmy raz w pokoju , żeby sprawdzić czy da się do niej tańczyć i już. Na weselu wyszło super Nam się zawsze dobrze razem tańczy więc też nie było problemu
P.s nasza jedna próba tańca też zakończyła się łóżkiem. Może to tak działa🤔👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:40
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyJudit wrote:Biore pół tabletki,zaczęłam miesiąc temu.Tylko,że wcześniej przed mi nie dokuczał ból piersi a nawet jeśli to tylko kilka dni przed okresem.Teraz juz koncze krwawić 4dc a ból pozostał.Nie wiedziałam, że to może być od tego leku.Dzięki za podpowiedź
-
Adaska to Ty mówiłaś, że przy sikaniu bolał Cię jajnik i okazało się, że masz torbiela? 🤔 Dzisiaj jak się załatwiałam to też czułam kłucia jajnika, kurczę muszę wybrać się do ginekologa 😕
-
jagodowamery wrote:Nera,wczoraj Ty miałaś leniwy dzień. Dzisiaj ja się lenie. Leżę w łóżku, czuje się jakby mnie rozkladało przeziębienie. A jedyne co mam to katar, taki lichy że gdyby nie zatkany nos to bym go nie odczuwała. W domu czeka na mnie sterta prania, sprzątania, zakupy... Ale to łóżko takie ciepłe, więc nie chce mi się wstać i zrobić śniadania.. Będę musiała bo głodna się robię 🤣🤣😂. Moje łóżko ma dzisiaj dar przyciągania.
Mnie tez coś rozkłada. Właśnie wstałam po drzemce która trwała od 11 🤣
Mąż robi obiadek, a zaraz wspólne sprzątanie.
Wczoraj miałam dluuuugi dzień. Delegacja w pracy, pobudka o 4 powrót do domu o 21... -
Chyba pobije rekord forum -testuje sobie w pierwszy dzień wiosny testami z allegro, które dostałam do owulacyjnych – wynik wiadomy ale to tak na pożegnanie zimowej aury ,której nie znoszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 15:11
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Olaa..32 wrote:Adaska to Ty mówiłaś, że przy sikaniu bolał Cię jajnik i okazało się, że masz torbiela? 🤔 Dzisiaj jak się załatwiałam to też czułam kłucia jajnika, kurczę muszę wybrać się do ginekologa 😕👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
U mnie dzisiaj bardzo gesty śluz z grudkami (wewnątrz przy szyjce jest go ogrom) a na zewnątrz skąpa ilość. Ogólnie czuje wilgoć. Szyjka wysoko i chyba zamknięta 🤔👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:40
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyJudit wrote:Nie pomyślałam o tym bo jakoś racjonalne było dla mnie,że skoro obniżam prolaktyne to tym bardziej takie bóle powinny być raczej łagodniejsze.Na szczescie ogólnie po bromergonie czuje sie dobrze, nie mam zawrotów, bólów głowy.
Muszę zbadać prolaktyne ale pracuje teraz na nocną zmiane.Ale wracam juz przed 2 więc śpie 8godzin do 10.Myślicie,że badanie o 11 po tych 8h snu bedzie ok ?Lekarz mówił mi żeby sie wyspac I badać około 10.Chyba ta praca do póżna nie wpłynie mocno na wynik?Praca nie jest fizyczna.Siedze sobie i pracuje nad dokumentami.Judit lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olaa..32 wrote:Adaska to Ty mówiłaś, że przy sikaniu bolał Cię jajnik i okazało się, że masz torbiela? 🤔 Dzisiaj jak się załatwiałam to też czułam kłucia jajnika, kurczę muszę wybrać się do ginekologa 😕Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
Moim zdaniem nic nie widać. Po takim czasie już raczej powinien być wiarygodny. Robiony wczoraj wieczorem. Wynik do 5min, wszystko według instrukcji. Nie umiem tutaj wstawiać zdjęć dlatego takie niewyrazneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 17:10
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Na spokojnie, mnie boli sporadycznie przy sikaniu od stycznia w sumie i jest to normalne mi lekarz powiedział w ciąży. Kiedy masz mieć miesiączkę??
Moja koleżanka mówiła że bolał ją i przestawał aż w końcu złapał ją taki ból że musiała jechać na pogotowie. Ta torbiel jej pękła, wszystko na szczęście skończyło się dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 16:36