Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:Mam nadzieję ,że bozia mi moją cierpliwość wynagrodzi
Na pewno. Ja teraz też czekam aż te plamienia się skończą i zaczynam kolejna drogę. Dziś dopiero pierwsza tabletkę kwasu foliowego wzięłam.... A słyszałam, że powinno się zacząć brać już miesiąc przed staraniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 15:46
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Na pewno. Ja teraz też czekam aż te plamienia się skończą i zaczynam kolejna drogę. Dziś dopiero pierwsza tabletkę kwasu foliowego wzięłam.... A słyszałam, że powinno się zacząć brać już miesiąc przed staraniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 15:50
adelaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Iza A jakie miałaś pierwsze objawy po których wiedziałeś że sie udało?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Nera1986 wrote:trzy miesiące przed staraniami ale nie przejmuj się tym .Ważne,że bierzesz Powodzenia
E tam, co ma być to będzie to może zajde w ciąże za trzy miesiące, a gdyby nawet to dobrze, że jeszcze w tym roku
Dziękuję i wzajemnieNera1986 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Wczoraj bolały mnie piersi nawet przy chodzeniu, a dzisiaj już zdecydowanie mniej, podejrzewam, że ten cykl będzie trwał 26 dni jak poprzedni, bo zauważyłam, że jak mam po 28 dni to piersi mnie bolą intesywnie aż do dnia @ 🤔
-
Olaa..32 wrote:Wczoraj bolały mnie piersi nawet przy chodzeniu, a dzisiaj już zdecydowanie mniej, podejrzewam, że ten cykl będzie trwał 26 dni jak poprzedni, bo zauważyłam, że jak mam po 28 dni to piersi mnie bolą intesywnie aż do dnia @ 🤔
To być może będzie trwać 26 dni zobaczysz co będzie za parę dniStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Olaa..32 wrote:Wczoraj bolały mnie piersi nawet przy chodzeniu, a dzisiaj już zdecydowanie mniej, podejrzewam, że ten cykl będzie trwał 26 dni jak poprzedni, bo zauważyłam, że jak mam po 28 dni to piersi mnie bolą intesywnie aż do dnia @ 🤔W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adelaa wrote:Najgorsze będzie rzucić palenie, bo to będzie ciężkie. Najchętniej bym po prostu wyrzuciła i koniec, ale nie wiem czy to takie dobre dla zdrowia, aby rzucać od razu. Moja kuzynka, która ma 30 lat w maju zaszła w ciążę w tamtym roku i rzuciła od razu, gdy się dowiedziała. W lutym urodziła a ją nadal ciągnie do papierosów....
adelaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Winter86 wrote:Adaska Olaa32 usłyszec dzisiaj serduszko bedzie dla mnie najepszym prezentem urodzinowym jeszcze 4.5 godziny !!!
-
adaska wrote:Dziewczyny musze wam coś pokazać bo śmieje się sama do siebie 😂
Wypiłam kawe w pracy, ide do kuchni umyć kubek i myśle o tych testach ciążowych i wgl i co widze?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f2fd2874c01.jpg
😂😂😂adaska lubi tę wiadomość
-
jagodowamery wrote:Nera, ja wtedy będę testować 😅
adelaa - ja niestety też palę i już dwa miesiące "rzucam" i lipa ale wiem,że w momencie dwóch kresek - walnę odrazu jak zawsze (nawet mi nie wchodziły w ciąży) także zbytnio się tym nie stresuję . Jeśli chodzi o nagłe rzucenie to nie jest wskazane u osób starszych .W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adelaa wrote:Ja akurat się nie zadręczam i nie rozmyślam, bo jestem pewna, że w ciąży nie jestem. Nie czuję tego, a wszystkie objawy mi ustąpiły. Jak bym miała jakieś wątpliwości to jutro wzięłabym wolne w pracy na żądanie i lecę na betę. 😁 Martwią mnie tylko te jajniki, wczoraj gdy stałam w łazience przed lustrem i się malowałam to lekko podbrzusze przycisnęłam do umywalki nieświadomie i mnie mega mocno zakuło, także dobrze, że mam tą wizytę, bo boję się, że mam jakiegoś torbiela czy coś. Dlatego też mam pewne wahania co do starań w tym cyklu. Napisz koniecznie później co tam ginekolog ci powiedział.
Adela ja w sobotę tak miałam, ze wyczuwałam bardzo dobrze jajniki i przy dotyku mnie bolało ale to raczej zrzucam na owulacje
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Nera1986 wrote:kciuki !
adelaa - ja niestety też palę i już dwa miesiące "rzucam" i lipa ale wiem,że w momencie dwóch kresek - walnę odrazu jak zawsze (nawet mi nie wchodziły w ciąży) także zbytnio się tym nie stresuję . Jeśli chodzi o nagłe rzucenie to nie jest wskazane u osób starszych . -
Adela ja to przechodzilam kilka razy... co miesiac mialam objawy ciazy i kasa na testy niepotrzebnie szla.. a gdy zapomnialam, i nie przywiazywalam uwagi do objawow to zaciazylam jak miesiac temu 😉¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
I dodam Adela ze ja rzucilam ponad miesiac temu fajki jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy z dnia na dzień.. maz na desmoxanie.. nie palimy 6 tyg o wiecej kasy w domu😉 to tylko psychika 😉
KARO lubi tę wiadomość
¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..