Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Na jednym i drugim faktycznie widać słabą kreskę. Ja jednak bym radziła robić jeszcze jeden testem 10uml. Albo beta29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Moim zdaniem kreska powinna być już ciemniejsza nawet na tym 25, bo robiłaś go po 4 dniach, a beta wzrasta średnio co 2 dni 🤔
Powtórz test jeszcze raz -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:kciuki !
adelaa - ja niestety też palę i już dwa miesiące "rzucam" i lipa ale wiem,że w momencie dwóch kresek - walnę odrazu jak zawsze (nawet mi nie wchodziły w ciąży) także zbytnio się tym nie stresuję . Jeśli chodzi o nagłe rzucenie to nie jest wskazane u osób starszych .
Dziękuję A co do palenia - Ja rzuciłam z dnia na dzień. W sumie paczkę i tak miałam na około 4-5dni, więc szkoda było mi zdrowia i pieniędzy. Pomyślałam, że mogłabym to inaczej wykorzystać. Takim sposobem nie palę już 9 miesięcy 😅 papieros później już inaczej leżał w buzi. A właściwie to w paczce, bo czułam niesmak 😉Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKARO wrote:Jagodowa, jak po wizycie?
Ginekolog zapytała o ostatnią miesiączkę, w odpowiedzi usłyszała ode mnie "ciężko stwierdzić". Od razu się uśmiechnęła. Opowiedziałam jej o braku @ właściwie. Na jej oko cykl się przesunął, owulacja siłą rzeczy też. Zbadala mnie. Według obrazu usg znaczna poprawa od ostatniej wizyty. Wtedy nie miałam wykrytej owulacji. Stwierdziła, że niedawno musiało do niej dojść bo " mam płyn za macicą", widoczne ciałko żółte na USG. Cokolwiek to dla Nas wszystkich znaczy, wróży pozytywnie. Od dzisiaj, właściwie od jutra mam brać Luteinę przez 3 dni, 2 razy dziennie po dwie tabletki. Odstawić i jeśli do tygodnia będzie brak @ to zrobić badanie beta hcg. Uważa, że wszystko możliwe, z powodu tego obsunięcia mogłam mieć niedawno owulacje. A raczej bardzo prawdopodobne że miałam. Pytała jak się teraz czuję, czy nie mam jakiś dziwnych pobolewań podbrzusza. Wyczuła chyba, że coś nie tak. Powiedziałam o ostatnich cyrkach i braku snu, dziwnym kłuciu. Jeśli włożyłam wszelkich starań, to mogłam zajść w ciążę.
Jak @ przyjdzie to dała mi receptę na Clostilbegyt od 3 dnia cyklu do 7, później luteina od 21 dnia cyklu przez 5dni i czekanie na okres. Oczywiście jeśli teraz się w ogóle pojawi... NADZIEJA jest Dodała jeszcze że "MAM NADZIEJĘ NA SPOTKANIE W NAJBLIZSZYM CZASIE i to już we wczesnej ciąży. Powodzenia życzę "Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 17:46
Llulaby, KARO lubią tę wiadomość
-
Nera1986 wrote:Nie chcę wyjść na "nienormalną" ale co Wy macie z tą betą ?
Oj chciałabym zeby w koncu wyszło kochana 🙄Nera1986 lubi tę wiadomość
¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
Llulaby wrote:Dziewczyny lubia konkrety w postaci bety a ja nie testuje bo za drogo mnie to kosztuje.. piec dych piechotą nie chodzi. Zrobie zwykly test i wiadomo o co chodzi 🤣🤣🤣
Oj chciałabym zeby w koncu wyszło kochana 🙄
Jak np ktoś się stara rok ,dwa to dziękuję bardzo za takie " konkrety" hehe . Ja mam 3 i pojęcia nie mam ile wtedy beta wynosiłaW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Llulaby wrote:Dziewczyny lubia konkrety w postaci bety a ja nie testuje bo za drogo mnie to kosztuje.. piec dych piechotą nie chodzi. Zrobie zwykly test i wiadomo o co chodzi 🤣🤣🤣
U mnie fakt faktem jest tańsza, bo kosztuje 27 zł, ale mam czarno na białym wszystko 🤗 -
Olaa..32 wrote:Mi test pokazał dwie kreski a ciąży nie było, dlatego nie do końca wierzę testom i jednak wolę bete 😉
U mnie fakt faktem jest tańsza, bo kosztuje 27 zł, ale mam czarno na białym wszystko 🤗W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:a ja wolę "poczekać " bo to ,że beta wyjdzie dodatnia nie oznacza ,że za chwilę będzie ujemna a to bardziej zabolałoby niż pierw dodatni a później ujemny " Oczywiście dziewczyny na lekach wskazane by robiły ,żeby mieć pewność czy odstawić
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLlulaby wrote:Dziewczyny lubia konkrety w postaci bety a ja nie testuje bo za drogo mnie to kosztuje.. piec dych piechotą nie chodzi. Zrobie zwykly test i wiadomo o co chodzi 🤣🤣🤣
U mnie jak ma wyjść to i tak czy z beta hcg czy z testu to bez różnicy kupię dwa różnych firm i zobaczymy jeśli nie będzie do tego czasu okresu to zatestuje -
Nie to ,że się czepiam ale np. Lulaby strasznie dużo płaci za badanie i jeśli nawet zrobi a okaże się ,że owulacja się przesunęła to kolejne 50zł następnej ,a jak wyjdzie to kolejna czy przyrost jest prawidłowy ... Nie oszukujmy się - w tym momencie mamy już 150zł więc cena mojego monitoringu w cykluW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie