Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:Pytanie do "brzuszkowych" dziewczyn
Będąc w ciąży -( zanim zrobilyście test ciążowy ) -miałyście dużo śluzu wewnątrz /zewnątrz czy praktycznie nic?
ale nie sugeruj sie tym bo teraz tez taki mam a beta ujemna
ale jak patrze na notatki z wykresu ktory prowadzilam bedac w ciazy z synem to ten sluz pojawil sie tuz przed @ dopiero - ale wtedy nie mialam wcale objawow tylko tempka wysoko bardzo stad tez i test zrobilam
-
adaska wrote:Ja się troche bałam, więc moze to z głowy wyparłam
Nera, jak wrócę z pracy, to tez ide do ogrodu pobuszować i poszukac wiosny
Dziewczyny, jak się zachowuje u Was szyjka przed @? -
Ja mam mleczny i wodnisty 🤔 I dość dużo się go wydostaje na zewnątrz
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
babydust1 wrote:ola moze chociaz ty bedziesz miala szczesliwy ten miesiac
mialas owu dokladnie tego samego dnia co ja -
No dziewczyny już nie mam żadnych wątpliwości, jakieś choróbsko do mnie przyszło.... Przed chwilą zauważyłam na wkładce takie malutkie, naprawde malutkie kropki bardzo jasnej krwi wymieszane z bardzo jasnym śluzem brązowym, chociaż ciężko mi stwierdzić czy to jasno brązowy śluz, czy bardzo jasna krew.... będę pędzić do tego ginekologa... W tym cyklu odpuszczam starania.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:No dziewczyny już nie mam żadnych wątpliwości, jakieś choróbsko do mnie przyszło.... Przed chwilą zauważyłam na wkładce takie malutkie, naprawde malutkie kropki bardzo jasnej krwi wymieszane z bardzo jasnym śluzem brązowym, chociaż ciężko mi stwierdzić czy to jasno brązowy śluz, czy bardzo jasna krew.... będę pędzić do tego ginekologa... W tym cyklu odpuszczam starania.
-
Nera1986 wrote:adelaa a moim zdaniem jeszcze okres się nie skończył .
Okres mi się skończył 2 dni temu..Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Olaa..32 wrote:Może to jeszcze resztki po okresie, ja miałam tak raz, że @ trwała u mnie 3 dni, na 4 dzień już było czyściutko a na 5 dzień pojawiły się plamienia jeszcze
No mam nadzieje, że to, to. Ale nie wykluczam choroby. Jajniki znów mi się odzywają, trzeba to sprawdzić... Dzis jeden jajnik mnie zakuł bardzo mocno więc ewidentnie jest coś nie w porządku. Szkoda, że nie mogę iść szybciej do ginekologa, a najlepiej jeszcze w tym tygodniu...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Nera1986 wrote:Ja w tym cyklu miałam 4 dni okresu , 3 dni plamienia a na 10 i 11dc śluz z krwią jeszcze (mam w notatkach nawet na wykresie zaznaczone )
Oby u mnie świadczyło to samo. Aczkolwiek wczoraj późnym wieczorem kochałam się ze swoim mężem, i nic a nic nie byłoStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
cyt :
"Po miesiączce może się pojawić zabarwiony krwią mętno-przezroczysty śluz. Jeżeli cykl jest odpowiednio długi to po 1-2 dniach ten śluz zanika i pojawia się lepki mętny śluz niepłodny. "W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adelaa wrote:No mam nadzieje, że to, to. Ale nie wykluczam choroby. Jajniki znów mi się odzywają, trzeba to sprawdzić... Dzis jeden jajnik mnie zakuł bardzo mocno więc ewidentnie jest coś nie w porządku. Szkoda, że nie mogę iść szybciej do ginekologa, a najlepiej jeszcze w tym tygodniu...
-
nick nieaktualny
-
adelaa wrote:No dziewczyny już nie mam żadnych wątpliwości, jakieś choróbsko do mnie przyszło.... Przed chwilą zauważyłam na wkładce takie malutkie, naprawde malutkie kropki bardzo jasnej krwi wymieszane z bardzo jasnym śluzem brązowym, chociaż ciężko mi stwierdzić czy to jasno brązowy śluz, czy bardzo jasna krew.... będę pędzić do tego ginekologa... W tym cyklu odpuszczam starania.
Ja też to plamienie wzięłabym za resztki okresu. Nie raz, nie dwa byłam już niby po okresie, chwilę czysto i potem znów lekkie plamienie.29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
nick nieaktualny