Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:Dziewczyny ... ja pierdziele .... serio nie moge w to uwierzyc ...
zrobilam dzisiaj znowu bete i wyszla 15,79 jestem 11dpo
a dzisiaj robilam obciazenie glukoza ... i wyszla mi nie najlepiej ...
o ja pierdziu i co teraz ??
Po pierwsze to gratulacje kochana!!! 😊
A po drugie to musisz skonsultować się z lekarzem co dalej, bo ja się kompletnie nie znam na tym cukrze 🤔 -
babydust1 wrote:Dziewczyny ... ja pierdziele .... serio nie moge w to uwierzyc ...
o ja pierdziu i co teraz ??W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Babydust robiła bete 9 dpo i wyszła <0,1 z tego co dobrze pamiętam, ale może się mylę, za dużo tych informacji 😅
-
Nera1986 wrote:Z ta betą to dobrze czy źle? 😀Chyba była ujemna wcześnie tak? Już się gubię w tych wszystkich informacjach 😣 Bo chyba dobrze a z reszta konsultacja lekarska konieczna !
dzisiaj rano odstawilam juz duphaston i jak odebralam wyniki to jak naszybciej wzielam znowu ...
mam nadzieje ze do 3 razy sztuka ... rety dziewczyny trzymajcie kciuki \ -
babydust1 wrote:no dobrze dobrze.. poszlam dzisiaj jeszcze raz bo ten sluz nie dawal mi spokoju ... no i ten kalendarz implantacji OMG jestem swiezo po biochemicznej i w listopdzie po poronieniu samoistnym ...
dzisiaj rano odstawilam juz duphaston i jak odebralam wyniki to jak naszybciej wzielam znowu ...
mam nadzieje ze do 3 razy sztuka ... rety dziewczyny trzymajcie kciuki \
-
nick nieaktualny
-
babydust1 wrote:no dobrze dobrze.. poszlam dzisiaj jeszcze raz bo ten sluz nie dawal mi spokoju ... no i ten kalendarz implantacji OMG jestem swiezo po biochemicznej i w listopdzie po poronieniu samoistnym ...
mam nadzieje ze do 3 razy sztuka ... rety dziewczyny trzymajcie kciuki \babydust1 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
mam nadzieje ze do 3 razy sztuka ... rety dziewczyny trzymajcie kciuki \
Trzymamy mocno!!!! ;*29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
babydust1 wrote:ja w ostatniej ciazy w lutym mialam duzo sluzu na zewnatrz bialy mleczny troche wodnisty ..\ i szybko mi sie taki pokazal bo kilka dni po owu praktycznie
ale nie sugeruj sie tym bo teraz tez taki mam a beta ujemna
ale jak patrze na notatki z wykresu ktory prowadzilam bedac w ciazy z synem to ten sluz pojawil sie tuz przed @ dopiero - ale wtedy nie mialam wcale objawow tylko tempka wysoko bardzo stad tez i test zrobilam
A niedawno pisałaś ten post haha widzisz - życie jest nieprzewidywalne ! 😘
"Faktycznie nie sugeruj się " 😀W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ana_33 wrote:Jejku dziewczyny, ale naprodukowalyscie stron
Ja juz tez nie mam złudzeń, dzis drugi dzien mam dużo różowego śluzu, a tak mnie jajniki bolały, ze tez pewnie jakies torbiele mam. Poczekam do @ i chyba odwiedze lekarza, choc mam ich wszystkich szczerze dość.
Ja dzis mam fatalny dzien, padam na pysk, okrutnie boli mnie glowa, i na dodatek mam mega doła, sorry, ale tak tylko chciałam sie pozalic
Postanowilam za to, ze musze w koncu wziac sie w garsc i zmienic pracę, od 11 lat daje z siebie wszystko, i juz jestem zmęczona tym ciaglym wyscigiem szczurów, postaram sie nie wylądować znowu w korporacji, choc pewnie ciezko sie bedzie wyrwac
A na dodatek, raczej znowu musze sie znowu przyzwyczaic do mysli, ze chyba z dziecka nici, bo przez to wszystko wali mi sie małżeństwo, i właściwie to chwilowo czuje sie w potrzasku... ech, mowilam ze dzis naprawdę mam gorszy dzien...
To Ci się biedna pozbierało ;* Nie dziwię się, że humor masz gorszy . I praca i cała ta sytuacja... Życzę Ci kochana, żeby udało Ci się znaleźć inną pracę, która da Ci satysfakcję, nie będzie tak stresująca i chętnie będziesz chodziła. I żeby wraz z wracająca pogodą poprawiło się też w Twoim małżeństwie ;* Masz już jakiś plan na nową pracę? Coś na oku? Trzymam mocno kciuki za zwrot w dobrym kierunku;*Ana_33 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Hej dziewczyny ja dzisiaj mam 30 dzień cyklu ( cykle 28/29 dniowe ) , bóle brzucha się pojawiają od wczoraj jak zawsze w pierwsze dni miesiączki a tutaj cisza ....
Miałam monitoring 15 dc pęcherzyk 20mm ze śladem płynu w zatoce douglasa , duphaston brałam do 26 dc.....
Wcinam jak szalona i co chwile jestem głodna , obecnie jestem w pracy do 8 rano i na myśl o testowaniu mam stres ;((Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 20:54
Pierwsza ciąża 🤰🏽
Termin 17 luty 2020 ❤️ -
jagodowamery wrote:Ja za to nie badam szyjki, nie mierze temperatury, bo mnie zawiodła kiedyś. Miałam dosyć wysoką, później spadała i nie było akurat miesiączki w tym czasie. Każdy organizm jest inny. Jedyne na czym mogę polegać to obserwacja śluzu, piersi. Zawsze przed @ były takie bardziej jędrne A teraz, to już sama nie wiem jakie są. Zmieniają się jak w kalejdoskopie. Jedno jest pewne - nie ma bo czuje opór, więc nie próbujemy dalej. Zresztą sama nie wiem jak będzie. Mojego chłopa i tak więcej nie ma niż jest. Jak przyjedzie to raz na dwa tygodnie. Ale akurat w tym czasie, co ginekolog mówiła że mogło by zaskoczyć, to serduszka były czytam te wszystkie komentarze i jest różnie, więc się nie nastawiam. Ile dziewczyn, tyle opinii.
jagodowamery lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Xjoanna wrote:Hej dziewczyny ja dzisiaj mam 30 dzień cyklu ( cykle 28/29 dniowe ) , bóle brzucha się pojawiają od wczoraj jak zawsze w pierwsze dni miesiączki a tutaj cisza ....
Miałam monitoring 15 dc pęcherzyk 20mm ze śladem płynu w zatoce douglasa , duphaston brałam do 26 dc.....
Wcinam jak szalona i co chwile jestem głodna , obecnie jestem w pracy do 8 rano i na myśl o testowaniu mam stres ;(( -
Xjoanna wrote:Hej dziewczyny ja dzisiaj mam 30 dzień cyklu ( cykle 28/29 dniowe ) , bóle brzucha się pojawiają od wczoraj jak zawsze w pierwsze dni miesiączki a tutaj cisza ....
Wcinam jak szalona i co chwile jestem głodna , obecnie jestem w pracy do 8 rano i na myśl o testowaniu mam stres ;((W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Olaa..32 wrote:A jaki ten śluz masz? 🤔 A jakieś inne objawy Ci doskwierały? 🤔
wczoraj miaalm zgage ale w zwiazku z tym ze beta wczensiej byla <0,1 to nie wzielam sobie do glowy
no i mam takie laskotania w podbrzuszu - to taki moj charkterystyczny objaw nigdy u nikogo o takim nie slyszalam a ja mam go zawsze
i serio wykres temperatur mam prawie identyczny do tego co mialam 12 lat temu z synemKARO, Mishigami00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:Dziewczyny ... ja pierdziele .... serio nie moge w to uwierzyc ...
o ja pierdziu i co teraz ??
Spokojnej ciąży:) A przede wszystkim gratulacje dużo zdrówka