Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:no mam taki mlecznobialy duuzo go i jest taki wodnisty troche
wczoraj miaalm zgage ale w zwiazku z tym ze beta wczensiej byla <0,1 to nie wzielam sobie do glowy
no i mam takie laskotania w podbrzuszu - to taki moj charkterystyczny objaw nigdy u nikogo o takim nie slyszalam a ja mam go zawsze
i serio wykres temperatur mam prawie identyczny do tego co mialam 12 lat temu z synem
Gratulacje 😍
Pierwsza ciąża 🤰🏽
Termin 17 luty 2020 ❤️ -
babydust1 wrote:no mam taki mlecznobialy duuzo go i jest taki wodnisty troche
wczoraj miaalm zgage ale w zwiazku z tym ze beta wczensiej byla <0,1 to nie wzielam sobie do glowy
no i mam takie laskotania w podbrzuszu - to taki moj charkterystyczny objaw nigdy u nikogo o takim nie slyszalam a ja mam go zawsze
i serio wykres temperatur mam prawie identyczny do tego co mialam 12 lat temu z synem
Gratuluję, mocno ściskam i trzymam kciuki, żeby ciąża była spokojna i zdrowa 💛29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Temperatura niezawodzi a spadek nie odrazu oznacza ,że już teraz @ przyjdzie chyba że masz na myśli - Temperatura spadła poza linię a ciąża mimo wszystko była
Nie pamiętam jak to dokładnie było z tym spadkiem. Nera ja już dawno nie mierze temperatury to było około rok temu, jak jeszcze mierzyłam. Myślę, że kilka dni po spadku miałam wtedy miesiączkę A myślałam że występuje jakoś do dwóch max trzech dni po spadku Nie znałam się na tych pomiarach, więc nie mogłam stwierdzić czy tak ma być Teraz kończę tą luteine na wywołanie okresu. Do dzisiaj miałam brać i do pięciu dni czekać na rozwój sytuacji...Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Mery spadek temperatury informuje o spadku progesteronu . Trzymam kciuki za ostatnie decydujące dni !
Teraz już wiem, ale nie sprawdzam temperatury bo nie mam porównania skoro nie mierze już teraz w ogóle od dawna nie dziękuję Nera żeby nie zapeszać. Słabo to trochę widzę, bo zdarzają mi się pobolewania podbrzusza takie jak na okres, po czym przechodzi i cisza. Wieczorami tak mam zazwyczaj. Piersi mi nie dają spokoju, bolą coraz bardziej dawno nie odczuwałam bólu piersi.. mam 41 dzień cyklu. Czy tak nagle by mi się rozciągnął z 23/24 do 40? Ginekolog mówiła że wszystko okay... nie widzi żeby to było zaburzenie hormonalne. -
Masia wrote:Ja gdzieś czytałam ze te nogi w gorze to ściema mi osobiście lekarz powiedział żeby się tak od razu nie zrywać z łóżka po tylko trochę poleżeć żeby plemniki się spokojnie uaktywniły👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
babydust1 wrote:Dziewczyny ... ja pierdziele .... serio nie moge w to uwierzyc ...
zrobilam dzisiaj znowu bete i wyszla 15,79 jestem 11dpo
a dzisiaj robilam obciazenie glukoza ... i wyszla mi nie najlepiej ...
o ja pierdziu i co teraz ??👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Dziewczyny chyba powoli dopada mnie Pms...
Wracałam z pracy i płakałam, weszłam do domu to mama oczywiście przerażona, co się stało. Kłóciłam się dzisiaj z każdym o głupoty. Nawet jak herbatę robiłam to płakałam bo nie mój kubek wzięłam 😂😂😂
Nie miałam ochoty dzisiaj na nic. Kompletnie! Mam taka niechęć do życia, ze najwygodniej mi w łóżku pod kołdrą zdala od reszty świata.
Zapowiada się piekło w domu jak @ przyjdzie 😈👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualny
-
babydust1 wrote:Dziewczyny ... ja pierdziele .... serio nie moge w to uwierzyc ...
zrobilam dzisiaj znowu bete i wyszla 15,79 jestem 11dpo
a dzisiaj robilam obciazenie glukoza ... i wyszla mi nie najlepiej ...
o ja pierdziu i co teraz ??
Gratuluje 😘 trzymam kciuki!! Bocian przyleciał. -
Baby Dust 1 gratulacje!!!!!! I to uczucie jest piękne, kiedy myślisz że już nic z tego, a tu bach - niespodzianka
adaska lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adaska wrote:Dziewczyny chyba powoli dopada mnie Pms...
Wracałam z pracy i płakałam, weszłam do domu to mama oczywiście przerażona, co się stało. Kłóciłam się dzisiaj z każdym o głupoty. Nawet jak herbatę robiłam to płakałam bo nie mój kubek wzięłam 😂😂😂
Nie miałam ochoty dzisiaj na nic. Kompletnie! Mam taka niechęć do życia, ze najwygodniej mi w łóżku pod kołdrą zdala od reszty świata.
Zapowiada się piekło w domu jak @ przyjdzie 😈
I mnie dopadło chyba we mnie bycie twardą strzeliło i niespodzianka od męża nawet nie cieszy . Popłakałam sobie ale czy jest lepiej. Połówek biedny wziął całą winę na swoje nasienie ,że to z nim jest coś nie tak . Chyba odpuszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 22:01
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ana_33 wrote:Dziękuję kochana :-* to nawet nie chodzi, ze stresujaca, bo adrenalina mnie zawsze nakrecala, po prostu stwierdzilam, ze juz sie nie dam dalej wykorzystywac
Nie mam jeszcze nic, ale chyba nie bedzie trudno, az zdziwiona jestem, ze tyle ofert jest... kompletnie sie tym nie interesowałam
Pozbieram sie, jakos mi sie tak dzis "ulalo" wszystko
Ja w ciąży tez mialam duzo mlecznego sluzu, wiec to chyba częsty objaw
To świetnie, że jest dużo ofert, które Ciebie interesują Będzie od czego zacząć A "ulewa" się od czasu do czasu każdej z nas. Ja ostatnio miałam takie mega ciężkie dni - czułam się strasznie wypompowana psychicznie. Ale już "wróciłam" do siebie Co jak co, ale kobiety są siłaczkami 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 22:01
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Ana_33 wrote:Ja za to od kilku dni mam temperature 37,4... Rano, jak leze, jest niższa, ale jak zmierze tak ok 13 to juz tyle wychodzi...W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny