Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
adelaa wrote:Tak właśnie pomyslalam o zurawinie, a tabletki stosuje o nazwie '' DaFurag Max'' bardzo mi pomagają. Oby do wieczora już było lepiej, bo wierzcie mi, że to jest okropne... Siedzę cały czas na ubikacji, nigdzie na kanapie nie mogę usiedziec... I pije cały czas wodę... Żeby wysiusiać te bakterie... masakra...
Zdrowiej!👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Atyde wrote:Jak miesiączki nie będzie to zrób taki z apteki. Ja miałam Pink test i dzień po miesiączce mi pokazał, a owulacje miałam o tydzień później więc szybko mi pokazał
Dzwoniłam do swojej ginekolog i powiedziała żeby poczekać do następnego tygodnia. Mówi, że albo przyjdzie okres albo powinnam powtórzyć później test. Może to być też plamienie poronne. Jak do następnego tygodnia nie przejdzie to mam się do niej zgłosić i będziemy sprawdzać o co chodzi.
Bałam się trochę do niej zadzwonić, żeby nie pomyślała że panikuje czy coś, ale później sobie pomyślałam, że przecież po to chodzę prywatnie do lekarza, żeby mieć z nim jakiś lepszy kontakt. -
Cześć dziewczyny
To mój pierwszy post, miło Was wszystkie "poznać" Mam do Was pytanie.. aktualnie to mój 4cs i dopiero pierwszy miesiąc mierzenia temperatur. Okresy miałam w cały świat, jednak po ovarinie wahania cyklu mam maksymalnie 29-34 dni. Wiem że na razie nie jest to cały zakończony wykres, ale zastanawia mnie jedna rzecz, owulację najpierw ovu wskazał mi 14 marca, później 16 (z jednym i drugim terminem się zgadzam w związku ze śluzem + skok temperatury też był). Co mnie natomiast zdziwiło, nie byłam pewna swojego śluzu w poniedziałek, fakt był może wodnisty, ale w baaardzo małych ilościach, nie wiedziałam do końca jak go zaznaczyć. Jak wpisałam 18 marca śluz wodnisty, to ovu stwierdziło że owulację miałam jednak 19 marca usunęłam więc opis śluzu jako wodnisty.. Czy pomogłybyście to jakoś zinterpretować? Jeśli ten cykl będzie nieudany to mam się stawić u swojej ginekolog także ona pewnie mi podpowie ale do tego czasu jestem ciekawa Waszych opinii Piszę pierwszy raz i nie wiem czy się wykres na pewno wkleił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 16:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Nie zamierzam ! Gratuluję cichutko !
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
katarynka9595 wrote:Nera no jak Tobie się teraz nie uda to ja już zwątpię we wszystko
Nie wolno Ci zwątpić w swoje szczęście
Jeśli zaś u mnie okaże się ,że nie tym razem to zwątpię w samą siebie bo dziś po raz pierwszy od staranek powiedziałam sama do siebie - kurde chyba się udało co do mnie to nieprawdopodobne .
Co prawda nie bolą mnie piersi (dziś się zrobiły tkliwe lekko) ,śluzem nie zalewa a wręcz mam taki jak zawsze ,zawroty głowy mam co cykl ale nie koniecznie kłucia które miewałam ,podwyższoną temperaturę ciała , napady jedzenia przez 4 dni a dziś na nie patrzeć nie mogę- nic mi nie podchodzi,wszystko smakuje jak zepsute a do tego moja pochwa jest tak ciasna ,że na obecną chwilę nie wyobrażam sobie,żeby np dało radę serducho bo miejsca co najwyżej na termometr jest a wykres pierwszy raz tak płynny - totalnie odbiega od innych . Także jeśli mi się nie uda to bardzo pogniewam się na moje hormony ,że tak zagrały na moich uczuciach i to tak całkiem po bandzieW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adaska wrote:mam pytanie? Czy luteina wpływa na testy owulacyjne? W sensie czy test może wyjść pozytywny przez lutkę? 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 16:57
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dzisiaj mija tydzień od owulacji 😳
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/293b9a1cfdec.jpgbabydust1, Ana_33 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny