Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana_33 wrote:Ty Nera to musisz byc na maxa zorganizowaną babką trojka dzieci w chacie, i jeszcze czas na drzemkę
Nera pewnie korzysta z chwili spokoju i ładuje baterie, bo jak wrócą wszyscy do domu... To się zacznie hahaAna_33 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Cześć dziewczyny
Trochę mnie nie było a już tyle zaległości trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach za te testujące później także
Ja mam jakiegoś doła dzisiaj... Jeszcze do tego dowiedziałam się że znajoma, która wgl się nie starała jest w ciąży i to mnie tak trochę dobiło Ci którzy niekoniecznie chcą to ciąża przychodzi od razu, a są osoby które latami się starają i nic z tego... Ja zapewne będę należeć do tego drugiego grona. No cóż, tak musiałam się wam trochę wyżalić bo wiem że zrozumiecie
U mnie dni "niby" płodne. Dzisiaj walniemy wieczorem ale wiem że w tym cyklu nic z tego. Śluz mam wodnisty i rozciągliwy ale tylko w środku (nie przypomina białka jajka, raczej to taka woda), na zewnątrz śluzu nie mam więc podejrzewam że będzie cykl bezowulacyjny -
nick nieaktualny
-
Zuduarineczka wrote:Tak. Test z allegro negatywny.Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
Ana_33 wrote:Kto wie, wiosna, bocianki, te sprawy jak tu kiedyś bylam, to pamiętam, ze testowalysmy i sprawdzalysmy testy latarka lub pod swiatlo, przy oknie to byly dopiero zwidy, i to zawsze przed terminem @, wiec robisz to na własną odpowiedzialność😂
Bo właśnie tego się boję, że będę szukała na siłę, żeby sobie za szybko nadziei nie zabierać - mimo, że zakładam że ten cykl odpadnie i szansę da nam dopiero kwiecień Człowiek taki jest pokręcony ;pAna_33 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Ana_33 wrote:Wiesz, najgorsze jest to, ze takie uczucie niesprawiedliwości bedzie pewnie towarzyszylo nam już zawsze, ja sie przynajmniej nie moge do tego przyzwyczaic...
Trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo jak najszybciej, glowa do gory
No właśnie to jest najgorsze... Głupio mi mówić ale ja na samą myśl o tym jakie to niesprawiedliwe to czuję straszną złość i zazdrość wobec tych dziewczyn które "wpadły" -
katarynka9595 wrote:Cześć dziewczyny
Trochę mnie nie było a już tyle zaległości trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach za te testujące później także
Ja mam jakiegoś doła dzisiaj... Jeszcze do tego dowiedziałam się że znajoma, która wgl się nie starała jest w ciąży i to mnie tak trochę dobiło Ci którzy niekoniecznie chcą to ciąża przychodzi od razu, a są osoby które latami się starają i nic z tego... Ja zapewne będę należeć do tego drugiego grona. No cóż, tak musiałam się wam trochę wyżalić bo wiem że zrozumiecie
U mnie dni "niby" płodne. Dzisiaj walniemy wieczorem ale wiem że w tym cyklu nic z tego. Śluz mam wodnisty i rozciągliwy ale tylko w środku (nie przypomina białka jajka, raczej to taka woda), na zewnątrz śluzu nie mam więc podejrzewam że będzie cykl bezowulacyjny
Normalna rzecz, że zrobiło Ci się przykro i dobił Cię fakt, że ktoś już jest w ciąży , a wcale wybitnie się nie starał ( albo tak Ci się tylko wydaje, moi znajomi też myślałam że mi się nie spieszy - nie chciałam czuć presji i widzieć wiecznie pytających spojrzeń). Im bardziej się chce i marzy tym bardziej boli taka "niesprawiedliwość" . Nie zakładaj, że będziesz należała do grupy tych dziewczyn, które się starają ale się nigdy nie udaje. Jak tylko zobaczysz 2 kreski nagle te wszystkie nieprzyjemne uczucie odejdą w niepamięć. I życzę Ci tego jak najszybciej ;* Głowa do góry!29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Ja się zawsze pocieszam tym, że jak w naszych rodzinach dzieci juz będą większe, zaczną chodzić i ich rodzice z wywieszonymi jęzorami będą za nimi latać, to ja będe siedzieć i cieszyć się brzuszkiem
Wyobraźcie sobie, że dzwonilam dzisiaj do stomatologa, bo zaczął mnie boleć ząb i pierwszy możliwy termin jest.... NA 26 KWIETNIA dramatWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 13:54
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adaska wrote:Ja się zawsze pocieszam tym, że jak w naszych rodzinach dzieci juz będą większe, zaczną chodzić i ich rodzice z wywieszonymi jęzorami będą za nimi latać, to ja będe siedzieć i cieszyć się brzuszkiem
Wyobraźcie sobie, że dzwonilam dzisiaj do stomatologa, bo zaczął mnie boleć ząb i pierwszy możliwy termin jest.... NA 26 KWIETNIA dramat
To jeszcze nie tak źle. U nas nawet pół roku każą sobie czekać niektórzy (jeśli nie jesteś stałym klientem). A tak to często i gęsto 2-3 miesiące - zęby już człowiek pogubi ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 14:02
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie ❤ z drugiej strony wydaje mi się że dużo dziewczyn wstydzi się tego że długo stara się o dziecko, w sensie tak na żywo. Tutaj jednak jesteśmy anonimowe a w rzeczywistości wydaje mi się za mało która z nas chwali się każdemu że się stara😏 pewnie część tych osób które niby wpadły, starały się podobnie jak my tylko się nie przyznaje, łatwiej jest powiedzieć że się wpadło
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi się, że to czasami jest taka chęć bycia lepszym od kogoś.
NP:
-Ile się starasz?
-No kilka miesięcy.
-Serio?! Ja za pierwszym razem zaszłam w ciążę.
To jest taka moda powoli jak zdjęcia na instagramie dziewczyn, które się obudziły dopiero, leżą jeszcze w łóżku ze zrobionymi włosami, makijażem i hashtag #IWOKEUPLIKETHIS 😂Ana_33, Mishigami00 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:Wydaje mi się, że to czasami jest taka chęć bycia lepszym od kogoś.
NP:
-Ile się starasz?
-No kilka miesięcy.
-Serio?! Ja za pierwszym razem zaszłam w ciążę.
To jest taka moda powoli jak zdjęcia na instagramie dziewczyn, które się obudziły dopiero, leżą jeszcze w łóżku ze zrobionymi włosami, makijażem i hashtag #IWOKEUPLIKETHIS 😂
O właśnie! Dokładnie tak jest, tylko Ty lepiej to ubrałaś w słowa 😁adaska lubi tę wiadomość