Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana_33 wrote:A moze faktycznie nam sie ty rozhulaja pozytywne testy na koniec miesiąca:-)
Ana_33 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Baby Dust 1 jak się czujesz w nowym stanie????
MYSZA I NERA wy mi tu kochane się nie poddawajcie, hellol!!
Nera i adaska i ana przyjemnego i pozytywnego testowania życzę. to będą piękne grudniowe świąteczne dzieci
Adaska dobrze ze w opisie dałaś datę ślubu, bo zawsze się zastanawiałam kiedy to znowu było, a nas tu już jest tak dużo, że nie ogarniam powoliadaska, Nera1986, Ana_33, babydust1, jagodowamery lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Zuduarineczka wrote:Ja oprócz plamienia nie mam żadnych objawów. Zawsze przed okresem bolały mnie baaaardzo piersi, a teraz nic a nic. Temperatura się utrzymuje i jest brązowe plamienie. To wszystko.Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ana_33 wrote:A moze faktycznie nam sie ty rozhulaja pozytywne testy na koniec miesiąca:-)
Ale by było świetnie! Gdyby koniec marca nas wszystkie tak pozytywnie zaskoczył 😍adaska, Ana_33 lubią tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Paulinye wrote:jak testujecie, to czujecie ból brzucha jak by @ miała przyjść? jestem 3 dni po terminie, ale brzuch mnie boli tak że myślę, że zaraz przyjdzie @.
Dzisiaj doszło lekkie pobolewanie piersi (dziwne) i swędzenie/ pieczenie.
Szyjka cały czas wysoko (nie czuję jej) i temp poszła w górę.
Dzisiaj powiedziałam narzeczonemu, że mój organizm jest tak podły, że chyba na siłę chce mi powiedzieć "HA! A niech cię cycki swędzą, bolą przy bieganiu po schodach. Wmów sobie w końcu, że coś się dzieje!"
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Atyde wrote:Baby Dust 1 jak się czujesz w nowym stanie????
MYSZA I NERA wy mi tu kochane się nie poddawajcie, hellol!!
Nera i adaska i ana przyjemnego i pozytywnego testowania życzę. to będą piękne grudniowe świąteczne dzieci
Adaska dobrze ze w opisie dałaś datę ślubu, bo zawsze się zastanawiałam kiedy to znowu było, a nas tu już jest tak dużo, że nie ogarniam powoli
Taaak... wpisałam bo stwierdziła, że jak wpisuję większość informacji, to i to wpiszę👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Ana hcg po 8 tygodniach nie ma opcji by dalej był
Atyde dziękuję ,ze wierzysz za mnie hihi
Ja standardowo idę na drzemkę. Juz się boje ile czeka mnie nadrabiania wiadomości jak wstanę 😄
Do późniejW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Paulinye wrote:jak testujecie, to czujecie ból brzucha jak by @ miała przyjść? jestem 3 dni po terminie, ale brzuch mnie boli tak że myślę, że zaraz przyjdzie @.
A test robiłaś? Często przesuwa Ci się @? Może warto zatestować? Z tego co słyszałam to w ciąży może brzuch boleć jak na @29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
-
Paulinye wrote:jeszcze nie robiłam, ostatnio tez miałam cykl 31 dniowy, dlatego czekam. Ale w pracy mowią mi, że brzuch może boleć...
-
nick nieaktualny
-
KARO wrote:Ja pewnie bym nie wytrzymała i zrobiłabym test
może dziś kupię, ale boję się, że się zawiodę znów bo ten brzuch od tygodnia nie daje spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 13:23
-
nick nieaktualny
-
Ana_33 wrote:W grudniu, kiedy zaszlam w ciaze bolal mnie brzuch bardzo okresowo, i tez caly czas zagladalam, a tam czysto... podobno to normalny objaw:-)
Z tym hcg tez mi sia tak wydaje, tym bardziej ze robilam test na początku lutego, przed @ i bylo bialo, ale nie chce sobie wkrecac znaczy i tak bede o tym myslec caly czas, ale chociaz zachowam pozory:-)
Mnie tez brzuch pobolewa malpowo, dodatkowo mam od 3 dni lekko rozowy sluz i przedwczoraj rano mialam 3 kropki krwi na papierze, to mi dało do myslenia w sumie... ale bysmy mialy Święta dziewczyny, az boje sie marzyc
To byłby najpiękniejszy prezent na Święta 😍 O matko.. teraz i ja się rozmarzyłam. Przyszło mi od razu do głowy, żeby kupić test i zatestować krótko przed @. Jak narazie przez cały ten czas testowałam tylko raz Zaraz po pierwszej próbie Ale chyba pozostanę przy postanowieniu, że żadnych testów przed planowanym dniem @29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Paulinye wrote:kiedyś robilam testy non stop i mi już głupio przed panią z apteki a do innej daleko haha
może dziś kupię, ale boję się, że się zawiodę znów bo ten brzuch od tygodnia nie daje spokoju
O tam... Co tam ważną pani z apteki Ważna jesteś Ty Jak chcesz to rób test i nie przejmuj się nikim29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️