Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
adaska wrote:Dzisiaj mija tydzień od owulacji 😳
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/293b9a1cfdec.jpgadaska lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:adaska - kiedy testujesz!? Teraz t Ci spokoju nie dam
Nera nie dam się swojemu organizmowi! On mnie robi w trąbę 😂 czuje to👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Martyna super gratulacje ale nam się tu fajnie robi.
Dziewczyny wyślijcie mi ciążowe wiruski i nas zarazcie tym szczęściem 😁
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Dziewczyny,
Moja szyjka dzisiaj jest ju twarda, łatwo wyczuwalna wiec chyba nisko, nie umiem ocenić czy otwarta czy zamknięta.
Jestem ok. 4/5dpo.
To dobrze?
Mam wyrzuty sumienia, ze nie kochaliśmy się przez cały czas wyznaczony przez ginekologa (od17-20.03) ❤️ w niedziele i w poniedziałek. W poniedziałek rano czułam bol w jajniku i podbrzuszu.
Ale przecież plemniki tez maja jakaś tam żywotność...
Dziewczyny, które zobaczyły dwie kreski i badały szyjkę, dajcie proszę znać jak to u Was było.
Dziękuje
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa !
Od kilku dni jestem obserwatorem waszych rozmów i tak mnie w ciągły stwierdziłam, że musze i ja napisać.
Po krótce o sobie: mam juz córkę 7lat z mężem staramy sie o drugie dziecko z przerwami już 5lat. Przerwy byly dłuższe bo jestem po dwoch operacjach kręgosłupa.
Ostatnia miesiączka mialam 24 lutego, cykle mam 26-28dni dzięki temu ze biorę siofor mi sie uregulowal, mam pcos i niedoczynność tarczycy.
W czwartek robilam test oczywiście negatyw, ale dzis bardzo sie zdziwiłam rano temperatura spadla z 36.9 na 36.7 i jutro powinna byc @. A dzis na wkladce bylo plamienie takie różowe stwierdziłam ze @ przyszla wcześniej ale od od południa cisza nic nie ma. Pierwszy raz mam taka sytuacje zapewne jutro sie okres rozwinie.
Poza tym gratuluje wszystkim || jejku ja przeżywam tu z wami to wszystko😊😊
Nie wiem dlaczego ale od początku odkad was podgladam wydaje mi sie ze Nera to twoj cykl ze ty jutro zobaczysz ta tym tescie || !
Trzymam mocno kciuki za wszystkie z was !!
Przyjmiecie mnie do siebie?😊
-
nick nieaktualny
-
Hej Gosiek - moja imienniczko Witam Cię serdecznie .Ja miewam takie różowe plamienia dzień przed @ Zobacz czy w ciągu dwóch dni się rozkręci a jak nie to powtórz test choć spadek temperatury jest ale równie dobrze może jutro podskoczyć
Dziękuję ,że mi kibicujesz .Jutro z samego rana poinformuje Was (pewnie o bieli )
Fajnie ,że napisałaś - im Nas więcej tym lepiej a w grupie siła !Gosiek1993 lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Gosiek1993 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa !
Od kilku dni jestem obserwatorem waszych rozmów i tak mnie w ciągły stwierdziłam, że musze i ja napisać.
Po krótce o sobie: mam juz córkę 7lat z mężem staramy sie o drugie dziecko z przerwami już 5lat. Przerwy byly dłuższe bo jestem po dwoch operacjach kręgosłupa.
Ostatnia miesiączka mialam 24 lutego, cykle mam 26-28dni dzięki temu ze biorę siofor mi sie uregulowal, mam pcos i niedoczynność tarczycy.
W czwartek robilam test oczywiście negatyw, ale dzis bardzo sie zdziwiłam rano temperatura spadla z 36.9 na 36.7 i jutro powinna byc @. A dzis na wkladce bylo plamienie takie różowe stwierdziłam ze @ przyszla wcześniej ale od od południa cisza nic nie ma. Pierwszy raz mam taka sytuacje zapewne jutro sie okres rozwinie.
Nie wiem dlaczego ale od początku odkad was podgladam wydaje mi sie ze Nera to twoj cykl ze ty jutro zobaczysz ta tym tescie || !
Witaj Gosiek No jasne, że przyjmiemy Każda jest tu mile widzianaGosiek1993 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Nera1986 wrote:Hej Gosiek - moja imienniczko Witam Cię serdecznie .Ja miewam takie różowe plamienia dzień przed @ Zobacz czy w ciągu dwóch dni się rozkręci a jak nie to powtórz test choć spadek temperatury jest ale równie dobrze może jutro podskoczyć
Dziękuję ,że mi kibicujesz .Jutro z samego rana poinformuje Was (pewnie o bieli )
Fajnie ,że napisałaś - im Nas więcej tym lepiej a w grupie siła !
Juz sie nie łudzę w tym cyklu, owszem smutno mi bardzo dieta moja poszła w odstawkę musiałam się pocieszyć, ale już jest dobrze. Myślałam ze to ten cykl będzie szczęśliwy bo i piersi dziwnie po bokach bola i szyjkę ledwo dostaje co jest bardzo dziwne dla mnie ale temperatura i to plamienie mnie tylko utwierdziło ze staramy się dalej.
Teraz kibicuje wam żeby ten cykl był owocny😊
-
Gosiek1993 wrote:Juz sie nie łudzę w tym cyklu, owszem smutno mi bardzo dieta moja poszła w odstawkę musiałam się pocieszyć, ale już jest dobrze. Myślałam ze to ten cykl będzie szczęśliwy bo i piersi dziwnie po bokach bola i szyjkę ledwo dostaje co jest bardzo dziwne dla mnie ale temperatura i to plamienie mnie tylko utwierdziło ze staramy się dalej.
Teraz kibicuje wam żeby ten cykl był owocny😊
Grunt to nie tracić nadziei i walczyć dalej
Ps. Mnie też bolą piersi po bokachGosiek1993 lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Hej Gosiek - moja imienniczko Witam Cię serdecznie .Ja miewam takie różowe plamienia dzień przed @ Zobacz czy w ciągu dwóch dni się rozkręci a jak nie to powtórz test choć spadek temperatury jest ale równie dobrze może jutro podskoczyć
Fajnie ,że napisałaś - im Nas więcej tym lepiej a w grupie siła !
Nera czekam na pozytywny wynik dwóch kresek!!Gosiek1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiek1993 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa !
Witaj, oczywiście że przyjmiemy żadna z Nas nie gryzie, miło że jest nas coraz więcejGosiek1993 lubi tę wiadomość