Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:No właśnie pierwszy raz tak bolą bo zawsze miałam tylko wrażliwe sutki a teraz sutki nic
W takim razie ktoś chyba sie zaczyna zadomawiać na najbliższe miesiące😊😍 trzymam bardzo mocno kciuki kochana za tego Twojego wymarzonego synka
Ps. Mnie tez sie synek marzy a dzis nawet miałam sen z chłopcem z czarnymi bujnymi włoskami 😍 ahh sie rozmarzylam.. 😊😊 -
Gosiek1993 wrote:W takim razie ktoś chyba sie zaczyna zadomawiać na najbliższe miesiące😊😍 trzymam bardzo mocno kciuki kochana za tego Twojego wymarzonego synka
Ps. Mnie tez sie synek marzy a dzis nawet miałam sen z chłopcem z czarnymi bujnymi włoskami 😍 ahh sie rozmarzylam.. 😊😊W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Liczę że Twój organizm skoro robi Cię w trabe to i test będzie pozytywny. A jak nie to pisak, kredka i domalujesz 🤣😂
Gosiek1993, Mishigami00 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyGosiek1993 wrote:A jak ty sie czujesz?? 😊 Kiedy będziesz testować? Z tego co podczytalam to juz luteiny nie bierzesz😊
Kiepsko!!! Jem, usypiam w pracy, znowu chce mi się jeść w ciągu dnia.. A wieczorem pobolewania podbrzusza, cały czas od poniedziałku bolą mnie piersi. Mam wrażenie że każdego dnia coraz mocniej. Odstawiłam wczoraj i mam czekać po luteinie na okres pięć dni. Jak nie przyjdzie to beta hcg... jednak po głowie chodzi mi żeby zrobić test w trzecim dniu od odstawienia, czyli w niedzielę teraz.Gosiek1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:A skąd ja wezme druga kreskę ? 😂
Jak to skąd??!!!
Sama sie pojawi tylko musisz siknąc na tescik !😊
Córki sa wspaniałe takie kobietki do rozmów, pomocy w obowiązkach ale zawsze gdzieś w serduchu marzył mi się syn i wierzę ze kiedyś będzie.
A twój mąż to ma taki babiniec ze wam to by sie bliźniaki przydały😊 -
jagodowamery wrote:Kiepsko!!! Jem, usypiam w pracy, znowu chce mi się jeść w ciągu dnia.. A wieczorem pobolewania podbrzusza, cały czas od poniedziałku bolą mnie piersi. Mam wrażenie że każdego dnia coraz mocniej. Odstawiłam wczoraj i mam czekać po luteinie na okres pięć dni. Jak nie przyjdzie to beta hcg... jednak po głowie chodzi mi żeby zrobić test w trzecim dniu od odstawienia, czyli w niedzielę teraz.
Szczerze też pewnie bym nie wytrzymała i test zrobiła😊 trzymam mocno kciuki😍 -
Meggi89 wrote:Witajcie:) ,
Staram się o drugie dziecko, właśnie zrobiłam test ciążowy. Mam dopiero 23dc i wyszła mi chyba już druga blada kreseczka, czy można tu jakoś wstawić zdjęcie? Boję się, że tylko ja ją widzę
Cześć megi a jak dlugie masz cykle? -
Gosiek1993 wrote:Jak to skąd??!!!
Sama sie pojawi tylko musisz siknąc na tescik !😊
Córki sa wspaniałe takie kobietki do rozmów, pomocy w obowiązkach ale zawsze gdzieś w serduchu marzył mi się syn i wierzę ze kiedyś będzie.
A twój mąż to ma taki babiniec ze wam to by sie bliźniaki przydały😊Gosiek1993 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyGosiek1993 wrote:Szczerze też pewnie bym nie wytrzymała i test zrobiła😊 trzymam mocno kciuki😍
Kochana jesteś, ale ja jednak mimo wszystkich pozytywów jakie usłyszałam, myślę że to nie mój cykl.. dziwne przeczucie mam, że skoro tak mnie pobolewa to się może rozkręcić i pojawi się @. Była by to przesada,Ale czasem się zdarza takie przesunięcie i wypada okres po 40 paru dniach..Gosiek1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggi89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1dd3d65a1a7d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a402a8f015f0.jpg
Widać coś dziewczyny?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny