Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie testowanko koło 30 stycznia chociaż ostatnio termin miesiączki został przesunięty przes kalendarzyk wiec może zatestuje dwa dni wcześniej. Chyba, że huczne nadejście @ rozwieje wątpliwości.
Bąbel, ja liczę, że on jest tylko wewnątrz a za badanie szyjki się nie biorę. -
Witam Xjoanne i asie wszystkim życzę przyjemnych i owocnych starań ale przede wszystkim przyjemnych

Ja u siebie raz jestem w stanie zaobserwować śluz czasmi nie. Jeśli w tym cyklu się nie uda idę na monitoring. Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Ja biorę mama dha ale wiem że są tańsze z lepszy składem,tylko mmj mózg wie że brałam je w pierwszej ciąży i przed nią i wszystko było ok i nie chce zmieniać bo będzie mi dziwnie :pMysza1990 wrote:Witam Xjoanne i asie wszystkim życzę przyjemnych i owocnych starań ale przede wszystkim przyjemnych

Ja u siebie raz jestem w stanie zaobserwować śluz czasmi nie. Jeśli w tym cyklu się nie uda idę na monitoring. Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy?2017 #1
2019 #2

-
Natka1109 wrote:U mnie testowanko koło 30 stycznia chociaż ostatnio termin miesiączki został przesunięty przes kalendarzyk wiec może zatestuje dwa dni wcześniej. Chyba, że huczne nadejście @ rozwieje wątpliwości.
Bąbel, ja liczę, że on jest tylko wewnątrz a za badanie szyjki się nie biorę.
też mam taką nadzieje Natka,że jest wewnatrz. Już raz byłam w ciąży, więc wiem, że jestem płodna. To już coś ;pAniołek... 11 tydzień

2 cs po rocznej przerwie. -
Mysza1990 wrote:Witam Xjoanne i asie wszystkim życzę przyjemnych i owocnych starań ale przede wszystkim przyjemnych

Ja u siebie raz jestem w stanie zaobserwować śluz czasmi nie. Jeśli w tym cyklu się nie uda idę na monitoring. Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy?
Ja biorę kwas foliowy, witaminę D, magnez z wit B6
Aniołek... 11 tydzień

nick nieaktualnybąbel922 wrote:Ja nigdy nie mieszyłam temperatury... nie wiem czy była bym w tym konsekwentna. Niby mam termometr obok łóżka i mogłą bym w tym cyklu mierzyć, bo jestem przed owu. Zobacze, może się zmobilizuje. Od kiedy mierzysz tempke, po owu ?
Tempke mierze codziennie od 1dc.
Moja nanizsza temperatura to 36.48, a taka przeciętna przed owulacją 36.60, ogolnie dosyc wysokie temperatury w calym cyklu.
Ja mam testowac jutro (12dpo) czyli jeszcze dwa dni przed okresem, jak bedzie negatyw to i tak bede testować codziennie dopoki nie pojawi sie @. Jeśli zajde, to bedzie cud, przy jednym przytulanku w całym cyklu
ale nie bede sie smucić, ja juz tu pisalam, ze mi sie podoba ta ekscytacja zwiazana z oczekiwaniem NA COŚ. Chyba jestem masochistką
-
nick nieaktualnyHej mam na imię Karolina jestem z rocznika 1993
Jestem tu nowa z mężem staramy się od listopada niestety do tej pory nic. Od jutra zaczynam robić testy owulacyjne, cykle najczęściej mam 28-29 dni chociaż zdarzało się też mieć 33 dni Potrzebuje trochę motywacji dlatego dołączyłam do was
Czytam wasze posty już od kilku dni
trzymam za Was kciuki
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Karolina witam. Od listopada to jeszcze nie długo spokojnie na pewno nie długo zejdziesz w ciążę
trzymam kciuki

Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Ja uzywam witaminy d, wiesiołka w pierwszej fazie cyklu, Acard planuje w drugiej, magnez z wit b, kwas foliowy. Nigdy wcześniej nie łykałam tylu tabletek.Mysza1990 wrote:Witam Xjoanne i asie wszystkim życzę przyjemnych i owocnych starań ale przede wszystkim przyjemnych

Ja u siebie raz jestem w stanie zaobserwować śluz czasmi nie. Jeśli w tym cyklu się nie uda idę na monitoring. Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy? -
Eeee 19 dzień? To chyba za wcześnie na pryszcze zwiastujące @. Może coś około owulacyjnego bo mnie tez czasem wtedy wysypie. Zwłaszcza tuż po.Xjoanna wrote:Kurczę mam 19 dzień dziś przy cyklach 29 dniowych i wysypało mnie pryszczami strasznie
, mam nadzieje ze nie zbliża się @ -
nick nieaktualnySandraB wrote:Tempke mierze codziennie od 1dc.
Moja nanizsza temperatura to 36.48, a taka przeciętna przed owulacją 36.60, ogolnie dosyc wysokie temperatury w calym cyklu.
Ja mam testowac jutro (12dpo) czyli jeszcze dwa dni przed okresem, jak bedzie negatyw to i tak bede testować codziennie dopoki nie pojawi sie @. Jeśli zajde, to bedzie cud, przy jednym przytulanku w całym cyklu
ale nie bede sie smucić, ja juz tu pisalam, ze mi sie podoba ta ekscytacja zwiazana z oczekiwaniem NA COŚ. Chyba jestem masochistką 
A może być jestem na to żywym przykładem:-)
10 lat starań współżycie co 2 dni współżycie codziennie zero seksu po owulacji zero używek po owulacji nic nic swiece leżenie po seksie przerabialam chyba wszystko. Zaszlam w cyklu w którym wspolzylam raz do dziś Nieiwem kiedy który to był dzień cyklu . Mało tego pewnośc że nie jestem w ciąży była taka że gnalam do gina po tabletki na wywołanie;-)
Także ten.... trzymam kciuki
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
SandraB wrote:Tempke mierze codziennie od 1dc.
Sandra czasem ten jeden raz wystarczy jeśli był w odpowiednim terminieAniołek... 11 tydzień

Dziewczyny jakie są normy fsh i LH gdy robiłam badania w 4 dniu okresu (mam okres 7 dniowy)? Lekarz zlecił to badanie aby wykluczyć bądź potwierdzić pcos.
-
Internet podaje:Ani0nka wrote:Dziewczyny jakie są normy fsh i LH gdy robiłam badania w 4 dniu okresu (mam okres 7 dniowy)? Lekarz zlecił to badanie aby wykluczyć bądź potwierdzić pcos.
Normy LH u kobiet:
faza folikularna: 1,1–11,6 mlU/ml;
owulacja: 17–77 mlU/ml;
faza lutealna: 0–14,7 mlU/ml;
menopauza: 11,3–39,8 mlU/ml.
FSH norma u kobiet to:
faza folikularna: 2,8–11,3 mlU/ml;
owulacja: 5,8–21,0 mlU/ml;
faza lutealna: 1,2–9,0 mlU/ml;
menopauza: 21,7–153 mlU/ml. -
Też to Kochana widziałam, chciałam się upewnić boje się, że mogę mieć pcos wyniki będą po 12