Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:Uwierz mi adelaa że ja mialam takie jazdy z jajnikami ,że zapewne nie jedna miałaby 100 czarnych myśli . Wiecznie lekarze (prywatnie) i wszystko na 6+ hormony potrafią dać czadu-przekonalas się o tym w poprzednim cyklu Powiem Ci taka ciekawostkę- wiesz ,że ja podczas @ z bólu bywa ,że słabne - a wszystko jest ok także naprawdę póki co nie zamartwiaj się na zapas
Masz rację. Dlatego piszę, że nie ma sensu się zamartwiac. Oj tak w poprzednim cyklu hormony bardzo chamsko mnie potraktowały. Nawet WYMIOTOWAŁAM. I bec - miesiączka przyszła.Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Nera, nie udało się w tym cyklu to uda się w następnym. :* Kobiety zachodzą w ciążę ze stosunku parę dni przed okresem, więc ty tym bardziej zajdziesz serduszkując w dni płodne, nic się nie martw, aniołek do ciebie wróci, zobaczyszW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Nierealne parę dni przed okresem bo nie zdążyłby się zagnieździć zarodek Adelaa ja mam na tyle " pamiątki " po ciążach, że naprawdę będzie ciężko i nawet lekarz w bawełnę nie owijał. Do tego wiek też swoje robi a zegar tyka . 3 lata i nic . Naprawdę przestaje wierzyć
Są przypadki, gdzie kobiety zaszły w ciążę parę dni przed okresem. Okres był normalny, a po okresie wyszły dwie kreski i była ciąża. Koleżanka mojej mamy tak miała. Więc coś w tym musi być to się nazywa - cud.
A co ci lekarz powiedział, że w bawełnę nie owijal?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Są przypadki, gdzie kobiety zaszły w ciążę parę dni przed okresem. Okres był normalny, a po okresie wyszły dwie kreski i była ciąża. Koleżanka mojej mamy tak miała. Więc coś w tym musi być to się nazywa - cud.
A co ci lekarz powiedział, że w bawełnę nie owijal?
Lekarz powiedział mi że moje mięśnie po 3 ciążach są słabe i nie pamiętam dokładnie jak to było ale za to te słowa pamiętam dokładnie jak mi łopatologicznie tłumaczył "... działa to na zasadzie ,że pani macica może wyrzucać "ciało obce" i przez to nie będzie możliwe zagnieżdżenie zarodka."Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 22:31
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
A diagnoza przy badaniach usg, ginekologicznych i po poronieniu . Grunt, że nikt nie powiedział- nie zostanie pani już nigdy mamą a to nawazniejsze. Jedyne co nie fajne to "jeśli nastąpi poronienie to już lepiej po prostu odpuscić"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 22:29
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adaska wrote:Czyli nie zwariowałam? Tez coś widzisz?
Żeby Ci było raźniej to ja też zwariowałam i mam omamy bo też widzę cieńNera1986 lubi tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Nera1986 wrote:Nie w okres tylko podczas krwawienia śródcyklicznego okres do opuszczanie jeśli niedoszlo do zapłodnienia a krwawienie śródcykliczne pojawianie gdy ni3 doszło wcześniej do owulacji I z tym się zgodzę. Moja druga córka została poczęta pod koniec krwawienia.
Lekarz powiedział mi że moje mięśnie po 3 ciążach są słabe i nie pamiętam dokładnie jak to było ale za to te słowa pamiętam dokładnie jak mi łopatologicznie tłumaczył "... działa to na zasadzie ,że pani macica może wyrzucać "ciało obce" i przez to nie będzie możliwe zagnieżdżenie zarodka."
Może, ale nie musi. więc tak czy siak jestem zdania, że na bank w końcu ci się uda i trzymam mocno za Ciebie kciuki, bo wiem jak długo się starasz.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Nera1986 wrote:Mishigami00 jak tam u Ciebie? Śluz głodny jeszcze jest?
Haha nie wiem czy jest głodny śluz 😂
A tak serio to nie wiem, jest dalej przezroczysty ale nie rozciagliwy w ogóle jest tam wilgotno,ale sluzu prawie nie ma 🤔 szyjka coraz niżej, ale dalej jakby miękką i chyba otwarta ale już sama nie wiem 🤨😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 22:43
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:a jak ze śluzem u Ciebie ? Bo temperatury w cyklu nie mierzysz ?
Śluzu mam dużo więcej niż kiedyś (kiedys nie odczuwalam owu i mialam tez sucho zazwyczaj. Malo sluzu rozciagliwego. Zadnych oznak plodnego). Temperatura się nie sugeruję bo nie mierzyłam od początku cyklu -
Mishigami00 wrote:Haha nie wiem czy jest głodny śluz 😂
A tak serio to nie wiem, jest dalej przezroczysty ale nie rozciagliwy w ogóle jest tam wilgotno,ale sluzu prawie nie ma 🤔 szyjka coraz niżej, ale dalej jakby miękką i chyba otwarta ale już sama nie wiem 🤨😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 22:46
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
jagodowamery wrote:Śluzu mam dużo więcej niż kiedyś (kiedys nie odczuwalam owu i mialam tez sucho zazwyczaj. Malo sluzu rozciagliwego. Zadnych oznak plodnego). Temperatura się nie sugeruję bo nie mierzyłam od początku cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 22:49
33lata
2.05.2016r-poronienie