Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:Przepraszam- slownik T9 namieszał a ja nie zwróciłam uwagi. Śluz się klei?
Domyślam się że słownik😘, jak pisze szyjka to mi pisze szynka 😜
Powiedziałabym że lepki, bo prawie w ogóle go nie ma i jak próbuje wyjąć trochę to nic nie ma tylko klei się palec trochę to chyba już po plodnych?28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Mishigami00 wrote:Domyślam się że słownik😘, jak pisze szyjka to mi pisze szynka 😜
Powiedziałabym że lepki, bo prawie w ogóle go nie ma i jak próbuje wyjąć trochę to nic nie ma tylko klei się palec trochę to chyba już po plodnych?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Tak to już po
No to teraz tylko czekanie zostało i kciukujcie kochaneNera1986, jagodowamery lubią tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Dziewczyny a czy skąpe miesiączki są normalne? Słyszałam, że jak kobieta ma skąpe miesiączki to oznacza, że endometrium było cienkie, ja mam dość skąpe miesiączki odkąd pamiętam, jak zmieniam tampona po 4 godzinach to jest delikatnie pobrudzony trochę czerwoną krwią a trochę brązową i tak mam i w 1dc i 2dc, gdzie na początku powinno być mocniejsze krwawienie, a u mnie na początku cyklu wygląda to tak jak końcówka okresu i trwa tak 3 dni a później brązowe plamienia zazwyczaj do 7 dc
Ani zbyt obfite nie są okay, ani za slabe. Może masz niedomogę progesteronu? -
nick nieaktualnyadelaa wrote:Kiedy torbiele ci się pojawiły? W czasie ciąży, czy przed ciążą gdy nie wiedziałaś? Wiesz może coś na temat leczenie torbieli? Czy leczenie jest długie?... 🙁
Torbiele jeśli są duże to usuwa się laparoskopowo. Zostają malutkie dziurki w miejscu gdzie są jajniki, które się zrastaja i są prawie niewidoczne. Nic się na martw :* dobrze będzie:*adelaa lubi tę wiadomość
-
jagodowamery wrote:Ani zbyt obfite nie są okay, ani za slabe. Może masz niedomogę progesteronu?
-
jagodowamery wrote:Torbiele jeśli są duże to usuwa się laparoskopowo. Zostają malutkie dziurki w miejscu gdzie są jajniki, które się zrastaja i są prawie niewidoczne. Nic się na martw :* dobrze będzie:*
Dzięki za pocieszenie. :* Jestem dobrych myśli, że jednak to nie żadne choróbsko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 23:57
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Olaa..32 wrote:Też o tym myślałam, muszę koniecznie zbadać ten progesteron 🤔
Zbadaj, zbadaj. Lepiej dmuchać na zimne. A zawsze miałaś takie @?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:18.03 ginekolog mówiła że się przesunela owulacja bo widać na usg.
Kiedy testujesz? Już nie pamiętam co i jak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 00:02
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Też o tym myślałam, muszę koniecznie zbadać ten progesteron 🤔
Ja jak miałam plamienia za każdym razem przed okresem i w trakcie trwania też, to okazało się że mam niedomogę lutealną, więc brałam luteinę doraźnie i badalam progesteron. Bo luteina to nic innego jak syntetyczny progesteron. -
nick nieaktualnyadelaa wrote:Kiedy testujesz? Już nie pamiętam co i jak...
Miałam brać luteinę przez 3 dni, do 21.03. Później odczekać do 5 dni od odstawienia na okres. Nie przylazł. W międzyczasie nie umiałam się wstrzymać. W sobotę wieczorem test negatyw, w niedzielę rano też. Chciałam odpuścić. Jednak z braku okresu, według rady ginekolog idę na badanie beta w czwartek. -
Nera1986 wrote:Babydust1 ale wiesz - myślę że Endo miało w tym udział bo miałam bardzo słabe a w tym cyklu w fazie lutealnej 14,62 - nic tylko skakać z radość więc może nie będzie tak źle!
-
jagodowamery wrote:Miałam brać luteinę przez 3 dni, do 21.03. Później odczekać do 5 dni od odstawienia na okres. Nie przylazł. W międzyczasie nie umiałam się wstrzymać. W sobotę wieczorem test negatyw, w niedzielę rano też. Chciałam odpuścić. Jednak z braku okresu, według rady ginekolog idę na badanie beta w czwartek.