Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:To może nie testuj bo będzie na Nas ,że test zmarnowałaś
Brzuch dzisiaj okresowo boliNera1986 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
OlaaM wrote:Moja szyjka zlewa się ze ściankami pochwy.. dużo białego śluzu, tak jak tydzień po owulacji. Progesteron dalej działa?
Przed okresem powinna być raczej twarda, nie? 🤔
Przed okresem srednio twarda i otwarta (przynajmniej u mnie tak bywało)
Zapomnialam Wam powiedziec
Dzisiaj ze snu wybudziła mnie myśl, że mnie zalało. Szybko kołdra w góre i patrzyłam czy jest sucho haha
Było ok i poszłam spać dalejMishigami00 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Jagodowa mery to niestety jedyne z możliwych wyjść aby wywołać @ niestety ...
Jak badania masz nie drogie to ja bym zrobiła jeszcze jedno bhcg i zobaczyła wartość jeśli oscylowala by około 1 to przynajmniej byś wiedziała co na rzeczy - oznaczało by to że spada
Bo tak szczerze to zazwyczaj wyniki wychodzą 1<
U Ciebie było ponad 2 ...
Od dzisiaj sobie wezmę luteinę, ale 2 tabletki popołudniu, dwie wieczorem. Wyjdzie mi jej do niedzieli. Jak nie przyjdzie to ponowię to badanie, przynajmniej dla pewności, że to tylko błąd laboratorium. -
Adaska i Olaa trzymam za Was kciuki 😘
W ogóle zapomniałam wam wczoraj napisać pewnie przez ten stres w pracy jaka jestem dumna z męża wczoraj sam nie musiałam to prosić ani przypominać pojechał na badania nasienia A wiem zw dla wielu mężczyzn to bardzo trudne. Powiedział że ja chodzę badam się to i on chce tak samo się w to zaangażować 😍😍😍 teraz pozostaje czekać na wynikiNera1986, OlaaM, adaska, jagodowamery, Mishigami00 lubią tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Prywatny i Cię nie przyjął?
Nie, dzwoniłam do niej na telefon, bo prosiła dzwonić co i jak. A ona powiedziała tyle co nic. Brać luteine przez 3 dni i tyle. Żadnego słowa o wizycie. Jeszcze dodała że od następnego cyklu będziemy stymulować jajeczkowanie. -
Mysza1990 wrote:Adaska i Olaa trzymam za Was kciuki 😘
W ogóle zapomniałam wam wczoraj napisać pewnie przez ten stres w pracy jaka jestem dumna z męża wczoraj sam nie musiałam to prosić ani przypominać pojechał na badania nasienia A wiem zw dla wielu mężczyzn to bardzo trudne. Powiedział że ja chodzę badam się to i on chce tak samo się w to zaangażować 😍😍😍 teraz pozostaje czekać na wyniki
Trzymam kciuki za wyniki
Mój tez powiedział, ze pójdzie jak kolejna próba będzie nieudana. -
jagodowamery wrote:Nie, dzwoniłam do niej na telefon, bo prosiła dzwonić co i jak. A ona powiedziała tyle co nic. Brać luteine przez 3 dni i tyle. Żadnego słowa o wizycie. Jeszcze dodała że od następnego cyklu będziemy stymulować jajeczkowanie.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyMysza1990 wrote:Adaska i Olaa trzymam za Was kciuki 😘
W ogóle zapomniałam wam wczoraj napisać pewnie przez ten stres w pracy jaka jestem dumna z męża wczoraj sam nie musiałam to prosić ani przypominać pojechał na badania nasienia A wiem zw dla wielu mężczyzn to bardzo trudne. Powiedział że ja chodzę badam się to i on chce tak samo się w to zaangażować 😍😍😍 teraz pozostaje czekać na wyniki
Mysza trzymam kciuki :*
Nera1986 wrote:Dobrze,że plan działania już jest
Tak, ale najgorsze jest to czekanie i rozmyślanie, że było już tak dobrze, a mimo to okresu nie mam już ponad miesiąc. Dwa cykle z głowy, w moim przypadku. Mial być 04.03 i zaraz po nim drugi 27.03.. Ani jednego nie ma jestem załamana że się "zepsułam" ostatnio cała. -
jagodowamery wrote:Tak, ale najgorsze jest to czekanie i rozmyślanie, że było już tak dobrze, a mimo to okresu nie mam już ponad miesiąc. Dwa cykle z głowy, w moim przypadku. Mial być 04.03 i zaraz po nim drugi 27.03.. Ani jednego nie ma jestem załamana że się "zepsułam" ostatnio cała.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Mi lekarz ostatnio powiedział, że póki co da nam spokój z badaniem nasienia i badaniem drożności.
Mamy podziałać i jak będzie dupa, to wtedy sie zastanowimy.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny