Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
adelaa wrote:Tak właśnie nad tym myślałam, chociaż czytałam, że śluz wodnisty, przejrzysty to również śluz plodny, nie tylko rozciągliwy i jak białko kurzego jaja. Ale coś w tym jest, bo po owulacji miałam taki do miesiączki, a po miesiaczce był mocno kleisty, później lepki lekko białawy, teraz wodnisty. A w lutym jak mi poleciało porządnie to też był wodnisty. Może Nera miała rację z tym, że zapewne w piątek/sobotę zaczną się dni płodne u mnie. 🤔 Być może u mnie śluz wodnisty to plodny, ale serduchować co drugi dzień to dobry pomysł jak najbardziej.
Ola, jaka infekcja?..
Czuje taki dyskomfort tam na dole i mam białe upławy, musiało się coś przyplątać 😑
-
Olaa..32 wrote:Wodnisty to też płodny 😉
Czuje taki dyskomfort tam na dole i mam białe upławy, musiało się coś przyplątać 😑
Leć do ginekologa!Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Leć do ginekologa!
-
Olaa..32 wrote:Zapisze się jak ogarnę już sobie z pracą co i jak, żebym mogła godzinowo się dopasować, narazie spróbuje złagodzić objawy tabletkami dopochwowymi, ale bez antybiotyku pewnie się nie obejdzie
Hej mnie tez coś złapało. Wczoraj i dzisiaj miałam upławy różowe i pieczenie ale użyłam globulek i jest lepiej.
Boli mnie brzuch jak na @ wiec mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie i zacznę nowy cykl z clostilbegyt.jagodowamery lubi tę wiadomość
-
OlaaM wrote:Hej mnie tez coś złapało. Wczoraj i dzisiaj miałam upławy różowe i pieczenie ale użyłam globulek i jest lepiej.
Boli mnie brzuch jak na @ wiec mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie i zacznę nowy cykl z clostilbegyt. -
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Hej mnie tez coś złapało. Wczoraj i dzisiaj miałam upławy różowe i pieczenie ale użyłam globulek i jest lepiej.
Boli mnie brzuch jak na @ wiec mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie i zacznę nowy cykl z clostilbegyt.
Ola, jak dobrze pójdzie, to zaczniemy w tym samym czasie cykl! 😁 na razie nie wykupuje recepty, bo nie wiem czy plamienie mam traktować jako pierwszy dzień cyklu? Czekam i liczę, że cos sie w końcu rozkręci porządnie, ale już się coś zaczyna dziać 😉 -
nick nieaktualnyMysza1990 wrote:Masia uważam że to nie po pregnylu i z tego co pamiętam to miałaś mniejsza dawkę podana to już dawno nie powinno nic wykazywać więc myślę że to ciaza 😘 A idziesz na bete?
wolałabym się nie rozczarować
teraz sobie jeszcze tłumacze ze to może być jednak pregnyl i jakoś to zniosę
ale jak betę zobaczę wyższa a później dostanę @ to będzie płacz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 13:20
-
Olaa..32 wrote:Adela skoro ciężko Ci wyłapać śluz płodny to serduchuj teraz co 2 dni a owulacji wtedy nie przegapisz 😉
Zobaczymy czy ta strategia zadziała bo w tym cyklu ją zastosowałamDowiem się za kilka dni
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
jagodowamery wrote:Ola, jak dobrze pójdzie, to zaczniemy w tym samym czasie cykl! 😁 na razie nie wykupuje recepty, bo nie wiem czy plamienie mam traktować jako pierwszy dzień cyklu? Czekam i liczę, że cos sie w końcu rozkręci porządnie, ale już się coś zaczyna dziać 😉
1 dzień=1 żywa krew. Ja póki co czekam bo jedynie boli a mam bardzo skąpe plamienie...
Byłoby testowanie na majówkę
My w tym cyklu wspomagamy się również żelem conceive.jagodowamery lubi tę wiadomość
-
Czy mogę się dołączyć? Szukam grupy wzajemnego wsparcia
Mam 28 lat, prawie 3 lata po ślubie a obecnie strasznie pobudzony instynkt macierzyński... Staramy się 3 cykl. Teoretycznie jesteśmy zdrowi. Przed "otworzeniem się" byłam u lekarza sprawdzić czy wszystko ok - wszystko oknawet było widać owulację na USG.
Pierwszy miesiąc był straszny - to znaczy ja byłam strasznadużą presję wywierałam na męża, bardzo tego teraz żałuję, więc blokada była
z każdym jednak miesiącem człowiek mądrzeje.
Obecnie leci 3 cykl.
Cykle 26-28 dni. Regularne. Brak monitoringu owulacji, ale jak w tym miesiącu nie wyjdzie zastanawiam się nad testami owulacyjnymi.
Przytulanko 11, 12, 13 i 15 dc.
Pocieszcie że jest jakaś szansa?Oczywiście objawów póki co żadnych. Za 6 dni ma się zacząć miesiączka... oby nie.
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!Mishigami00, Nera1986, jagodowamery lubią tę wiadomość
28 lat
Starania o pierwsze dziecko.
3 cs - ciąża biochemiczna
4 cs
Cykle 26-28.
@ 15.05
Trzymajcie kciuki! -
Amelia27 wrote:Czy mogę się dołączyć? Szukam grupy wzajemnego wsparcia
Mam 28 lat, prawie 3 lata po ślubie a obecnie strasznie pobudzony instynkt macierzyński... Staramy się 3 cykl. Teoretycznie jesteśmy zdrowi. Przed "otworzeniem się" byłam u lekarza sprawdzić czy wszystko ok - wszystko oknawet było widać owulację na USG.
Pierwszy miesiąc był straszny - to znaczy ja byłam strasznadużą presję wywierałam na męża, bardzo tego teraz żałuję, więc blokada była
Obecnie leci 3 cykl.
Cykle 26-28 dni. Regularne. Brak monitoringu owulacji, ale jak w tym miesiącu nie wyjdzie zastanawiam się nad testami owulacyjnymi.
Pocieszcie że jest jakaś szansa?Oczywiście objawów póki co żadnych. Za 6 dni ma się zacząć miesiączka... oby nie.
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!
Oczywiście, że jest szansa, tym bardziej, że serduchowałaś w dni kiedy mogła wystąpić owulacja 😉
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:1 dzień=1 żywa krew. Ja póki co czekam bo jedynie boli a mam bardzo skąpe plamienie...
Byłoby testowanie na majówkę
My w tym cyklu wspomagamy się również żelem conceive.
Ja też w takim razie czekam, bo plamki krwi brązowej były rano, a teraz już bardziej się zaczynamam nadzieję że nie skończy się tak jak w lutym- tylko plamieniem
-
jagodowamery wrote:Ja też w takim razie czekam, bo plamki krwi brązowej były rano, a teraz już bardziej się zaczyna
mam nadzieję że nie skończy się tak jak w lutym- tylko plamieniem
Okropnie boli mnie brzuch, wzięłam dwie nospy. Jeszcze tylko godzinka w pracy...
Plamienie tyle co kot napłakał, oby się rozkręciło. -
nick nieaktualnyAmelia27 wrote:Czy mogę się dołączyć? Szukam grupy wzajemnego wsparcia
Obecnie leci 3 cykl.
Hej, miło że chcesz dołączyć, zapraszamy -
nick nieaktualny
-
Amelia27 wrote:Czy mogę się dołączyć? Szukam grupy wzajemnego wsparcia
Obecnie leci 3 cykl.
Witaj i zapraszamy 😁
Ale ile podobieństw kochana, w tym samym wieku jesteśmy cykle mam takie same tylko 4cs aktualnie i okres ma być niby w sobotę ( oby nie) 😉
Też pierwsze cykle świrowałam, ten jest pierwszy na luzie, starania co 2 dni czekam na efekty 😁
Trzymam kciuki za Ciebie myślę że jest duża szansa 😘28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
Witam Amelia i trzymamy kciuki :*
Ja dziś podjęłam decyzję i przyjęłam nowe stanowisko w pracy co ma być to będzie jak znajdę szybko w ciążę to najwyżej długo miejsca nie zagrzeje ale tak naprawdę ciężko przewidzieć ile wszystko potrwa. Mam nadzieję że dobrze zrobiłamOlaaM, Amelia27, Mishigami00, Atyde, jagodowamery, Winter86 lubią tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Mysza1990 wrote:Witam Amelia i trzymamy kciuki :*
Ja dziś podjęłam decyzję i przyjęłam nowe stanowisko w pracy co ma być to będzie jak znajdę szybko w ciążę to najwyżej długo miejsca nie zagrzeje ale tak naprawdę ciężko przewidzieć ile wszystko potrwa. Mam nadzieję że dobrze zrobiłam