Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mishigami00 wrote:Witaj i zapraszamy 😁
Ale ile podobieństw kochana, w tym samym wieku jesteśmy cykle mam takie same tylko 4cs aktualnie i okres ma być niby w sobotę ( oby nie) 😉
Też pierwsze cykle świrowałam, ten jest pierwszy na luzie, starania co 2 dni czekam na efekty 😁
Trzymam kciuki za Ciebie myślę że jest duża szansa 😘
No prawie kropka w kropkęjak miło się tak wspierać!
I podziwiam, co 2 dni od samej miesiączki? Szanse, oj wielkie!
To my chyba stare już małżeństwo jesteśmyzmęczeni po pracy, jedzenie, kapanie no i co dalej...
Trzymam kciuki!! Dawaj znać co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 16:31
28 lat
Starania o pierwsze dziecko.
3 cs - ciąża biochemiczna
4 cs
Cykle 26-28.
@ 15.05
Trzymajcie kciuki! -
Pani w aptece poleciła mi gynoxin optima, są 3 globulki i ponoć po 3 dniach powinno przejść, zobaczymy, mam nadzieje, że to nie wpłynie na ewentualne starania 😏
-
Mysza1990 wrote:Witam Amelia i trzymamy kciuki :*
Ja dziś podjęłam decyzję i przyjęłam nowe stanowisko w pracy co ma być to będzie jak znajdę szybko w ciążę to najwyżej długo miejsca nie zagrzeje ale tak naprawdę ciężko przewidzieć ile wszystko potrwa. Mam nadzieję że dobrze zrobiłam
Mysza super Wszystko będzie dobrze kochana28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
Amelia27 wrote:No prawie kropka w kropkę
jak miło się tak wspierać!
I podziwiam, co 2 dni od samej miesiączki? Szanse, oj wielkie!
To my chyba stare już małżeństwo jesteśmyzmęczeni po pracy, jedzenie, kapanie no i co dalej...
Trzymam kciuki!! Dawaj znać co i jak
No prawie od okresu, takie starania to od 10dc co drugi dzień oby ta taktyka zadziałała bo poprzednio codziennie nie zadziałałoW tamtym cyklu jak codziennie było
oj to było ciężko
Co dwa dni jeszcze ujdzie
A Ty kiedy testujesz? Okres masz na niedziele planowo?
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
Hej, mam nadzieje, że mogę się dołączyć
My jesteśmy dopiero początkujący. Starania w tamtym miesiącu. Teraz kończę okres i obserwujemy. Od tego miesiąca zaczynam obserwacje (temp, sluz i szyjka). Na aplikacji pokazuje, że owulacja powinna być 18-19.03. ZObaczymy, trzymajcie kciuki
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:41
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Ja dziś 6dpo , teoretycznie bo tak wskazał śluz i test owu, od wczoraj mam bóle miesiączkowe i ból piersi sutkow - zaczyna się etap nakrecanie A przecież nie powinnam już po tylu latach ... ehhh
Głowie się tylko z myślą że u mnie w pracy wprowadzili nocną zmianę na same wykladanie towaru ...I nie myślę o niczym innym jak o tym czy to nie zaszkodzi w ewentualnym zagniezdzaniu
Co myślicie ?
Co prawda cały dzień dziś leżę bo nie umiem się oswoić z myślą że robie cały tydzień na noc - chce spać i nie potrafię zasnąć . Brzuch boli jajniki prawy pika co jakiś czas
Ehh -
Ja dziś spędziłam prawie 5godzin u ginekologa, efekty czekania bez terminu😅
Trochę zauważyłam że mam różowy śluz po stosunku I mnie to zaniepokoilo a pozatym dokucza mi migrena I chciałam zwolnienie z pracy na jakiś czas.
Pęcherzyk zolciowy się rozwija jednak serduszka jeszcze nie widać, więc pani doktor kazała przyjść 9kwietnia znów tak jak się umawialysmy.20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Mishigami00 wrote:No prawie od okresu, takie starania to od 10dc co drugi dzień oby ta taktyka zadziałała bo poprzednio codziennie nie zadziałało
W tamtym cyklu jak codziennie było
oj to było ciężko
Co dwa dni jeszcze ujdzie
A Ty kiedy testujesz? Okres masz na niedziele planowo?
Chyba w poniedziałek, na weekend wyjeżdżamy więc jak nie dostanę @ to w poniedziałek siusiam do kubeczkaa Ty?
Ale się nie nastawiam... Jak teraz nie wyjdzie to planuje zakupić testu owulacyjne - może mam inaczej owulację nic myślę. Ty kontrolujesz?
I czy dopatrujesz się pierwszych objawów?28 lat
Starania o pierwsze dziecko.
3 cs - ciąża biochemiczna
4 cs
Cykle 26-28.
@ 15.05
Trzymajcie kciuki! -
Olaa..32 wrote:Pani w aptece poleciła mi gynoxin optima, są 3 globulki i ponoć po 3 dniach powinno przejść, zobaczymy, mam nadzieje, że to nie wpłynie na ewentualne starania 😏
Polecam, mi zawsze pomaga -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Pani w aptece poleciła mi gynoxin optima, są 3 globulki i ponoć po 3 dniach powinno przejść, zobaczymy, mam nadzieje, że to nie wpłynie na ewentualne starania 😏
Jeśli wyleczysz infekcje to przydałoby się brać coś zapobiegawczo, żeby nie było nawrotu. Przy okazji wizyta u gina wskazana! Nie ma co na własną rękę leczyć takich objawów jak uplawy bądź plamienia niewiadomego pochodzenia. To może być wszystko, niekoniecznie infekcja. -
jagodowamery wrote:Jeśli wyleczysz infekcje to przydałoby się brać coś zapobiegawczo, żeby nie było nawrotu. Przy okazji wizyta u gina wskazana! Nie ma co na własną rękę leczyć takich objawów jak uplawy bądź plamienia niewiadomego pochodzenia. To może być wszystko, niekoniecznie infekcja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 18:34
-
A ja dzisiaj szorowałam na kolanach panele.. I jak wstałam to tak mnie zaczął kuć jajnik lewy, że myślałam, że padne. Za dwa/3 dni będzie owulacja więc może to ma jakiś związek, że mnie dziś zabolałoStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
jagodowamery wrote:Jeśli wyleczysz infekcje to przydałoby się brać coś zapobiegawczo, żeby nie było nawrotu. Przy okazji wizyta u gina wskazana! Nie ma co na własną rękę leczyć takich objawów jak uplawy bądź plamienia niewiadomego pochodzenia. To może być wszystko, niekoniecznie infekcja.
Jak tam mery? Okres się rozkręcił?
U mnie to jakos dziwnie się zapowiada. Przez cały dzień bardzo skąpe plamienie ale już krew. Liczyć to jako 1dc? Od 2dc muszę zacząć przyjmować clostilbegyt.
Dziewczyny, jak myślicie? -
OlaaM wrote:Jak tam mery? Okres się rozkręcił?
U mnie to jakos dziwnie się zapowiada. Przez cały dzień bardzo skąpe plamienie ale już krew. Liczyć to jako 1dc? Od 2dc muszę zacząć przyjmować clostilbegyt.
Dziewczyny, jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Jak tam mery? Okres się rozkręcił?
Dziewczyny, jak myślicie?
Właśnie u mnie niebardzo się coś rozkreciloLiczę na to że jutro będzie więcej i przerodzi się w prawdziwy okres..Ja Mam zacząć brać Clostilbegyt od 3 do 7 dnia cyklu, a dwa dni w tą czy w tamtą to nie robią mi aż takiej dużej różnicy.. co jest najgorsze - Mam wrażenie że plecy zaczynają mnie boleć z lewej strony w tym samym miejscu co z prawej 😣😣😣 chciałabym żeby przeszło po zastrzykach.. mam je od dzisiaj do piątku, ale jakoś się nie zapowiada na szybki powrót do pracy..
Dostalam się dzisiaj do tego neurologa i okazuje się, że zapalenie korzonków może się zdarzyć niekoniecznie w okolicach odcinka lędźwiowego.. przepiep# rzony taki ból
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 19:19