Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mishigami00 wrote:Witaj i zapraszamy 😁
Ale ile podobieństw kochana, w tym samym wieku jesteśmy cykle mam takie same tylko 4cs aktualnie i okres ma być niby w sobotę ( oby nie) 😉
Też pierwsze cykle świrowałam, ten jest pierwszy na luzie, starania co 2 dni czekam na efekty 😁
Trzymam kciuki za Ciebie myślę że jest duża szansa 😘
No prawie kropka w kropkę
jak miło się tak wspierać!
I podziwiam, co 2 dni od samej miesiączki? Szanse, oj wielkie!
To my chyba stare już małżeństwo jesteśmy
zmęczeni po pracy, jedzenie, kapanie no i co dalej... 
Trzymam kciuki!! Dawaj znać co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 16:31
28 lat
Starania o pierwsze dziecko.
3 cs - ciąża biochemiczna
4 cs
Cykle 26-28.
@ 15.05
Trzymajcie kciuki! -
Pani w aptece poleciła mi gynoxin optima, są 3 globulki i ponoć po 3 dniach powinno przejść, zobaczymy, mam nadzieje, że to nie wpłynie na ewentualne starania 😏
-
Mysza1990 wrote:Witam Amelia i trzymamy kciuki :*
Ja dziś podjęłam decyzję i przyjęłam nowe stanowisko w pracy co ma być to będzie jak znajdę szybko w ciążę to najwyżej długo miejsca nie zagrzeje ale tak naprawdę ciężko przewidzieć ile wszystko potrwa. Mam nadzieję że dobrze zrobiłam
Mysza super Wszystko będzie dobrze kochana
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka
Amelka 

-
Amelia27 wrote:No prawie kropka w kropkę
jak miło się tak wspierać!
I podziwiam, co 2 dni od samej miesiączki? Szanse, oj wielkie!
To my chyba stare już małżeństwo jesteśmy
zmęczeni po pracy, jedzenie, kapanie no i co dalej... 
Trzymam kciuki!! Dawaj znać co i jak
No prawie od okresu, takie starania to od 10dc co drugi dzień oby ta taktyka zadziałała bo poprzednio codziennie nie zadziałało
W tamtym cyklu jak codziennie było
oj to było ciężko
Co dwa dni jeszcze ujdzie
A Ty kiedy testujesz? Okres masz na niedziele planowo?
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka
Amelka 

-
Hej, mam nadzieje, że mogę się dołączyć
My jesteśmy dopiero początkujący. Starania w tamtym miesiącu. Teraz kończę okres i obserwujemy. Od tego miesiąca zaczynam obserwacje (temp, sluz i szyjka). Na aplikacji pokazuje, że owulacja powinna być 18-19.03. ZObaczymy, trzymajcie kciuki
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:41
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Ja dziś 6dpo , teoretycznie bo tak wskazał śluz i test owu, od wczoraj mam bóle miesiączkowe i ból piersi sutkow - zaczyna się etap nakrecanie A przecież nie powinnam już po tylu latach ... ehhh
Głowie się tylko z myślą że u mnie w pracy wprowadzili nocną zmianę na same wykladanie towaru ...I nie myślę o niczym innym jak o tym czy to nie zaszkodzi w ewentualnym zagniezdzaniu
Co myślicie ?
Co prawda cały dzień dziś leżę bo nie umiem się oswoić z myślą że robie cały tydzień na noc - chce spać i nie potrafię zasnąć . Brzuch boli jajniki prawy pika co jakiś czas
Ehh
-
Ja dziś spędziłam prawie 5godzin u ginekologa, efekty czekania bez terminu😅
Trochę zauważyłam że mam różowy śluz po stosunku I mnie to zaniepokoilo a pozatym dokucza mi migrena I chciałam zwolnienie z pracy na jakiś czas.
Pęcherzyk zolciowy się rozwija jednak serduszka jeszcze nie widać, więc pani doktor kazała przyjść 9kwietnia znów tak jak się umawialysmy.20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Mishigami00 wrote:No prawie od okresu, takie starania to od 10dc co drugi dzień oby ta taktyka zadziałała bo poprzednio codziennie nie zadziałało
W tamtym cyklu jak codziennie było
oj to było ciężko
Co dwa dni jeszcze ujdzie
A Ty kiedy testujesz? Okres masz na niedziele planowo?
Chyba w poniedziałek, na weekend wyjeżdżamy więc jak nie dostanę @ to w poniedziałek siusiam do kubeczka
a Ty?
Ale się nie nastawiam... Jak teraz nie wyjdzie to planuje zakupić testu owulacyjne - może mam inaczej owulację nic myślę. Ty kontrolujesz?
I czy dopatrujesz się pierwszych objawów?
28 lat
Starania o pierwsze dziecko.
3 cs - ciąża biochemiczna
4 cs
Cykle 26-28.
@ 15.05
Trzymajcie kciuki! -
Olaa..32 wrote:Pani w aptece poleciła mi gynoxin optima, są 3 globulki i ponoć po 3 dniach powinno przejść, zobaczymy, mam nadzieje, że to nie wpłynie na ewentualne starania 😏
Polecam, mi zawsze pomaga
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Pani w aptece poleciła mi gynoxin optima, są 3 globulki i ponoć po 3 dniach powinno przejść, zobaczymy, mam nadzieje, że to nie wpłynie na ewentualne starania 😏
Jeśli wyleczysz infekcje to przydałoby się brać coś zapobiegawczo, żeby nie było nawrotu. Przy okazji wizyta u gina wskazana! Nie ma co na własną rękę leczyć takich objawów jak uplawy bądź plamienia niewiadomego pochodzenia. To może być wszystko, niekoniecznie infekcja. -
Mam probiotyki doustne, czuje też świąd, więc obstawiam, że to infekcja, do ginekologa oczywiście się wybiorę, bo mam w planach zrobić badanie czystości pochwyjagodowamery wrote:Jeśli wyleczysz infekcje to przydałoby się brać coś zapobiegawczo, żeby nie było nawrotu. Przy okazji wizyta u gina wskazana! Nie ma co na własną rękę leczyć takich objawów jak uplawy bądź plamienia niewiadomego pochodzenia. To może być wszystko, niekoniecznie infekcja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 18:34
-
A ja dzisiaj szorowałam na kolanach panele.. I jak wstałam to tak mnie zaczął kuć jajnik lewy, że myślałam, że padne. Za dwa/3 dni będzie owulacja więc może to ma jakiś związek, że mnie dziś zabolałoStarania o pierwsze maleństwo

Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
jagodowamery wrote:Jeśli wyleczysz infekcje to przydałoby się brać coś zapobiegawczo, żeby nie było nawrotu. Przy okazji wizyta u gina wskazana! Nie ma co na własną rękę leczyć takich objawów jak uplawy bądź plamienia niewiadomego pochodzenia. To może być wszystko, niekoniecznie infekcja.
Jak tam mery? Okres się rozkręcił?
U mnie to jakos dziwnie się zapowiada. Przez cały dzień bardzo skąpe plamienie ale już krew. Liczyć to jako 1dc? Od 2dc muszę zacząć przyjmować clostilbegyt.
Dziewczyny, jak myślicie? -
Jeśli to żywo czerwona krew i musisz użyć podpaski czy tamponu to licz jako 1dcOlaaM wrote:Jak tam mery? Okres się rozkręcił?
U mnie to jakos dziwnie się zapowiada. Przez cały dzień bardzo skąpe plamienie ale już krew. Liczyć to jako 1dc? Od 2dc muszę zacząć przyjmować clostilbegyt.
Dziewczyny, jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Jak tam mery? Okres się rozkręcił?
Dziewczyny, jak myślicie?
Właśnie u mnie niebardzo się coś rozkrecilo
Liczę na to że jutro będzie więcej i przerodzi się w prawdziwy okres..Ja Mam zacząć brać Clostilbegyt od 3 do 7 dnia cyklu, a dwa dni w tą czy w tamtą to nie robią mi aż takiej dużej różnicy.. co jest najgorsze - Mam wrażenie że plecy zaczynają mnie boleć z lewej strony w tym samym miejscu co z prawej 😣😣😣 chciałabym żeby przeszło po zastrzykach.. mam je od dzisiaj do piątku, ale jakoś się nie zapowiada na szybki powrót do pracy..
Dostalam się dzisiaj do tego neurologa i okazuje się, że zapalenie korzonków może się zdarzyć niekoniecznie w okolicach odcinka lędźwiowego.. przepiep# rzony taki ból
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 19:19