Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jagodowamery wrote:Wiesz,że nie mówię tego złośliwie 😘😘 Lepiej zapobiegać niż leczyć 😉
Kiedyś miałaś problem z nawracającymi infekcjami, miałam kuracje tabletkami dopochwowo od ginekologa przez 2 tygodnie, brałam probiotyki, stosuje tampony ekologiczne, bez żadnych chemikaliów i miałam spokój przez jakiś czas, a teraz znowu, zrobię czystość pochwy, bo nie wiadomo co to za infekcja, jakie grzyby mogą to wywoływać, wtedy jak będę wiedzieć to ginekolog może przepisze mi antybiotyk, który konkretnie działa na te grzyby czy bakterie 🤔 -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Nawet do głowy mi nie przyszło, że napisałaś to złośliwe, także spokojnie 😅
Kiedyś miałaś problem z nawracającymi infekcjami, miałam kuracje tabletkami dopochwowo od ginekologa przez 2 tygodnie, brałam probiotyki, stosuje tampony ekologiczne, bez żadnych chemikaliów i miałam spokój przez jakiś czas, a teraz znowu, zrobię czystość pochwy, bo nie wiadomo co to za infekcja, jakie grzyby mogą to wywoływać, wtedy jak będę wiedzieć to ginekolog może przepisze mi antybiotyk, który konkretnie działa na te grzyby czy bakterie 🤔
Kiedyś słyszałam, że od tkanin źle wypłukanych, od zmiany papieru toaletowego też może się coś "przyplątać". Dlatego od lat używam takiego samego 😂 A i całe pranie jak piorę to na dłuższym programie lub z możliwością "super płukanie" -
Hej dziewczyny .Dziś pozwolę sobie pominąć 5 stron wpisów bo coś przytłumiona jestem .Bawię się z kawą i ciśnieniem od rana a dalej nieobecna jakaś jestem .Mam nadzieję,że nic mnie nie ominęło ważnego-przepraszam . Jak Wasze samopoczucia ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 19:29
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
jagodowamery wrote:Kiedyś słyszałam, że od tkanin źle wypłukanych, od zmiany papieru toaletowego też może się coś "przyplątać". Dlatego od lat używam takiego samego 😂 A i całe pranie jak piorę to na dłuższym programie lub z możliwością "super płukanie"
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Hej dziewczyny .Dziś pozwolę sobie pominąć 5 stron wpisów bo coś przytłumiona jestem .Bawię się z kawą i ciśnieniem od rana a dalej nieobecna jakaś jestem .Mam nadzieję,że nic mnie nie ominęło ważnego . Jak Wasze samopoczucia ?
Hej Nerciu, u mnie kiepsko.Zapalenie korzonków
w dodatku od rana mam plamienie, módl się aby się rozkręciło! Nowy cykl mógłby się zacząć
A wraz z nim nowe staranka tiririri hehe
-
jagodowamery wrote:Hej Nerciu, u mnie kiepsko.
Zapalenie korzonków
w dodatku od rana mam plamienie, módl się aby się rozkręciło! Nowy cykl mógłby się zacząć
A plamienie oj mogłoby się rozkręcić bo ileż to już czasu ! Oby oby
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Hej Nerciu, u mnie kiepsko.
Zapalenie korzonków
tak jak zawsze trzymamy kciuki żeby się nie rozkręciło tak tym razem NIECH SIĘ ROZLEJE MORZE CZERWONEE! 😜😀
Ania 89 wrote:Listek ty dziś miałaś testować? Gdzieś się pogubiłam:)
Tak, robiłam kolejny test owu i znowu kontrolna mocniejsza od testowej 😳 do tego kłucie w macicy i ciepełko w jajnikach raz w jednym raz w drugim ale chyba bardziej w lewym 😜 i nie wiem czy zasugerowałam się informacja od koleżanki Nera, ale już wiem co to ból sutków - jakby mi ktoś igły wbijał! 😳😳jagodowamery lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Ło matulu -na dzień dobry współczuje zapalenia korzonków - znośnie ?
A plamienie oj mogłoby się rozkręcić bo ileż to już czasu ! Oby oby
Nawet znośnie, najgorsze że po wizycie i badaniu tych pleców ból się nasilił, ale mam przeciwbólowe w saszetkach, zastrzyki, maść ketonal w żelu, do tego jakieś rozkurczowe na noc.. Teraz myślę, a jak się plamienie nie rozkręci,czy też mam zacząć Clostilbegyt? Lekarka mówiła że od nowego cyklu. W ulotce jest napisane, że przy nieregularnych cyklach w każdym momencie można zażyć lek.. A ja mam od 3 dnia cyklu, ale nowy cykl to mi się wydaje że rozpocząć powinien się od krwawienia...echh -
Nera1986 wrote:Olaa32 - używasz może wkładek higienicznych ?
-
jagodowamery niestety z lekami nie pomogę /nie doradzę bo w tej dziedzinie "ciemna" - niedoświadczona ani grama jestem .Naprawdę współczuję bólu- moim przyjacielem przy korzonkach była poducha elektryczna i łóżkoW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Olaa..32 wrote:Czasami tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 19:45
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
jagodowamery wrote:Nawet znośnie, najgorsze że po wizycie i badaniu tych pleców ból się nasilił, ale mam przeciwbólowe w saszetkach, zastrzyki, maść ketonal w żelu, do tego jakieś rozkurczowe na noc.. Teraz myślę, a jak się plamienie nie rozkręci,czy też mam zacząć Clostilbegyt? Lekarka mówiła że od nowego cyklu. W ulotce jest napisane, że przy nieregularnych cyklach w każdym momencie można zażyć lek.. A ja mam od 3 dnia cyklu, ale nowy cykl to mi się wydaje że rozpocząć powinien się od krwawienia...echh
Tez się zastanawiam co by tu zrobić w takiej sytuacji.
U mnie obficie nie jest...
-
Dziewczyny te co były w ciąży lub są Doradzcie proszę!
Dostałam dreszczy po południu i zaczęło mnie w kościach łamać zmieszylam temp i 37,4, więc położyłam się spać. Obudziłam się teraz cała rozgrzana zmieszylam znów I 38,4.
Doradzcie brać paracetamol czy zbijac domowymi sposobami?
Temperatura na początku ciąży to podobno normalna rzecz.?20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
izka2503 wrote:Dziewczyny te co były w ciąży lub są Doradzcie proszę!
Dostałam dreszczy po południu i zaczęło mnie w kościach łamać zmieszylam temp i 37,4, więc położyłam się spać. Obudziłam się teraz cała rozgrzana zmieszylam znów I 38,4.
Doradzcie brać paracetamol czy zbijac domowymi sposobami?
Temperatura na początku ciąży to podobno normalna rzecz.?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:Jak miałam w ciąży 39-40 st. to lekarz pozwolił mi wziąć panadol dla dzieci i okłady chłodne robić
Ojej Nera taka temp aż? Przecież to już świadczy o czymś złym.
Przeczytalam że jak temperatur utrzymuje się powyżej 38 to trzeba to skonsultować z lekarzam.Moze nie będę panikowac I lecieć odrazu do lekarza bo dziś u niej byłam, pozatym nic mi nie dolega.20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
nick nieaktualny