Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:To dotyczy i kobiety i mężczyzny. Lepiej zbadać za wczasy. A torbiel kochana nie duża. Wchłonie się sama chyba,że chcesz tabletki na zasuszenie-nie mnie decydować
Mam tabletki antykoncepcyjne daylette, doktor mi powiedziała, że mają mało hormonów, bo nie wiem inaczej jak to napisać.A ja ją poprosiłam,bo jednak bałam się. Jutro do niej zadzwonię, zrobie sobie to badanie i jak bedzie okej to mam święty spokój(chyba)
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Gula wrote:Nera w takim razie myślę, że to jest odpowiedni moment na gruntowne przebadanie się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 23:13
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adelaa wrote:Mam tabletki antykoncepcyjne daylette, doktor mi powiedziała, że mają mało hormonów, bo nie wiem inaczej jak to napisać.
A ja ją poprosiłam,bo jednak bałam się. Jutro do niej zadzwonię, zrobie sobie to badanie i jak bedzie okej to mam święty spokój(chyba)
adaska lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Ja bym nie brała nie mając dzieciątka. Jestem anty na tabletki antykoncepcyjne (to po nich miałam torbiele zawsze)
Myślisz, że bez sensu wykupować? Jutro z rana chciałam lecieć do apteki.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Myślisz, że bez sensu wykupować? Jutro z rana chciałam lecieć do apteki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 23:19
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Oczywiście wyleczyłam się i cytologia na 5 . Kurwa mać jak pomyślę o finansach to mnie strzela. Sorka za mięso ale wizyty nie mają litości ehh
ostatnio mamy z mężem bardzo zły czas finansowo, a tu ciągle suplementy i leki dla mnie i dla niego, ostatnio ten monitoring....
Ps. Zmierzyłam teraz temp z ciekawości - 37’Cciekawe jaka będzie rano
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Hehe Nera toz to dzis juz uczynilam
Testy nie sa idealne. Kreska testowa nie jest idealnie ciemna jak kontrolna ale pierwszy raz w zyciu cosik jest. Kreska wyraźnie ciemnieje.
Może rzeczywiście jajniki sie obudzily. Troche im zeszlo bo dzis 22 dc.
No nic zrobie jutro ostatni raz.
Nera1986 lubi tę wiadomość
Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
Gula wrote:Spoko, znam ten ból
ostatnio mamy z mężem bardzo zły czas finansowo, a tu ciągle suplementy i leki dla mnie i dla niego, ostatnio ten monitoring....
Ps. Zmierzyłam teraz temp z ciekawości - 37’Cciekawe jaka będzie rano
mierz rano i nie kabinuj🤣
Gula lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Bibi25 wrote:Hehe Nera toz to dzis juz uczynilam
Testy nie sa idealne. Kreska testowa nie jest idealnie ciemna jak kontrolna ale pierwszy raz w zyciu cosik jest. Kreska wyraźnie ciemnieje.
Może rzeczywiście jajniki sie obudzily. Troche im zeszlo bo dzis 22 dc.
No nic zrobie jutro ostatni raz.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Gula wrote:😂😂
Ale serio mierz tylko z rana bo później jest wysoka po całym dniuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 23:24
Gula lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Torbiel mała A antykoncepcyjne robia duże zamieszanie w hormonach . A co na to lekarz? Z góry wypisała receptę wiedząc, że się starasz?
Powiedziała mi, że tabletki anty są zbędne bo torbiel powinna sama zaniknąć i na moim miejscu starała by się o dziecko bez problemu. Powiedziałam jej, że chciałabym mieć je przepisane i najwyżej starania rozpocznę w czerwcu. Pokiwała głową i powiedziała " dobrze, przepisze Pani te tabletki, choć to nie konieczne."Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:Powiedziała mi, że tabletki anty są zbędne bo torbiel powinna sama zaniknąć i na moim miejscu starała by się o dziecko bez problemu. Powiedziałam jej, że chciałabym mieć je przepisane i najwyżej starania rozpocznę w czerwcu. Pokiwała głową i powiedziała " dobrze, przepisze Pani te tabletki, choć to nie konieczne."W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie