Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola
No ja w tym cyklu właśnie owulację czułam bardzo, nawet miałam śluz z krwią, a później zero objawów, a wykres tak wygląda jakby nie było owulacji, samo ovu nie jest pewne więc może coś w tym jest? Lekarz też nie stwierdził czy była czy nie.
Jagodowa a może to plamienie okoloowulacyjne?❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Atyde wrote:Dziulka nie starasz się jeszcze długo, może akurat następny cykl będzie twój! Mi lekarz powiedział że do 6 miesięcy staranie to norma
rozczarowanie boli i to bardzo dotkliwie.. Ale niestety każda staraczka musi się z tym zmierzyć, tym bardziej że najpierw jest na luzie a jak nie wychodzi to się spinamy niepotrzebnie i to wbrew pozorom wszystko tamuje. I stąd się wpadki biorą i tak jak u mnie cykl bezowulacyjny i zaszłam lub Nera, pierwszy raz i jeszcze z DUREX i ma dzisiaj córkę
wiem że to trudne ale wrzuć na luz - ja już w mojej desperacji zaczęłam jogę ćwiczyć - mishigammi mi poleciła o ile dobrze pamiętam
Właśnie Nera mówiła o Tobie ostatnio i o swoim przypadku, takie są najfajniejsze niespodziewane i zaskakujące, człowiek nic nie przepuszcza i nie myśli, bo wie, że nic z tego, a daje nam takie prezenty:-)Atyde lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualnyDzulkaJ wrote:Ola
No ja w tym cyklu właśnie owulację czułam bardzo, nawet miałam śluz z krwią, a później zero objawów, a wykres tak wygląda jakby nie było owulacji, samo ovu nie jest pewne więc może coś w tym jest? Lekarz też nie stwierdził czy była czy nie.
Jagodowa a może to plamienie okoloowulacyjne?
Tak właśnie mówię, że przypomina mi o owulacji 🤣 -
DzulkaJ wrote:Pewnie masz rację, chociaż w tym cyklu na prawdę był taki spokoj i cisza, stres zaczął się w niedzielę po odstawieniu dupka:-)
Właśnie Nera mówiła o Tobie ostatnio i o swoim przypadku, takie są najfajniejsze niespodziewane i zaskakujące, człowiek nic nie przepuszcza i nie myśli, bo wie, że nic z tego, a daje nam takie prezenty:-)także nic nie dzieje się bez przyczyny
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
DzulkaJ wrote:Ola
Jagodowa a może to plamienie okoloowulacyjne?
Ta owulacja lubi robić sobie z nas beke, bez monitoringu ciężko stwierdzić samemu czy była czy nie, od maja mam w planach podejrzeć pęcherzyki i wtedy zobaczymy 🤔 -
Edytka polecałam Ci jogę, a sama nie mam kiedy jej robic no muszę w końcu zacząć znowu bo u mnie stres cały czas taka kulka nerwów jestem 😁
Także namaste 😂28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
Mishigami00 wrote:Edytka polecałam Ci jogę, a sama nie mam kiedy jej robic no muszę w końcu zacząć znowu bo u mnie stres cały czas taka kulka nerwów jestem 😁
Także namaste 😂haha
Mishigami00 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyJa mam straszne dni ostatnio. W ciągu dnia brak nastroju,później glupawka, płacz. Ze skrajności w skrajność. Jeszcze taka okropna senność i nudności, bóle głowy. To chyba skutki stosowania Clo. Chociaż sama nie wiem skąd. Ta wiosna mogłaby się już zacząć, bo mam tego mojego nastroju dość. Na szczęście jutro już wracam do pracy, po zwolnieniu lekarskim będzie ciężko, ale wpadnę w wir obowiązków, więc szybko mi uciekać będzie czas. Mniej tutaj będę, ale postaram się zaglądać i czytać Was dziewczynki:* Niedługo się szykuje do kąpieli, mam zamiar zrobić sobie dzisiaj wieczór SPA. Maseczka i te sprawy
Muszę odpocząć. Wybaczcie 😘😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 20:17
DzulkaJ lubi tę wiadomość
-
Zgrzeszyłam. Od 3dni temperatura układa mi się identycznie jak w styczniowym cyklu .Nawet śluz porypany. 15dc wtedy test owulacyjny wyszedł mi pozytywny więc stwierdziłam, że sprawdzę czy wyjdzie teraz (czuje się dziś jakbym miała zaraz @ dostać) .Kupiłam- nasiusialam- tadam . Totalna powtórka z rozrywki tyle że w 2cs robiłam test allegro
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a477a8a003c3.jpg
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Zgrzeszyłam. Od 3dni temperatura układa mi się identycznie jak w styczniowym cyklu .Nawet śluz porypany. 15dc wtedy test owulacyjny wyszedł mi pozytywny więc stwierdziłam, że sprawdzę czy wyjdzie teraz (czuje się dziś jakbym miała zaraz @ dostać) .Kupiłam- nasiusialam- tadam . Totalna powtórka z rozrywki tyle że w 2cs robiłam test allegro
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a477a8a003c3.jpgNera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Zgrzeszyłam. Od 3dni temperatura układa mi się identycznie jak w styczniowym cyklu .Nawet śluz porypany. 15dc wtedy test owulacyjny wyszedł mi pozytywny więc stwierdziłam, że sprawdzę czy wyjdzie teraz (czuje się dziś jakbym miała zaraz @ dostać) .Kupiłam- nasiusialam- tadam . Totalna powtórka z rozrywki tyle że w 2cs robiłam test allegro
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a477a8a003c3.jpg
Udanego wieczoru 😘Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny na pewno damy radę! Wiem że każde przyjście @jest ciężkie też to przerabiamy właśnie, co najgorsze co lekarz to inna opinia. Jeden bada robi jakieś badania z krwi i mówi że jest super wszystko, dla pewnie ia idę do innego lekarza A ta że zespół policystycznycb jajników i musimy jakaś terapię która uszkadza wątrobę czy coś ale wtedy są szanse inaczej nie... No to konsultujemy z trzecim A ten też mówi że wszytko Oki. No to zglupialam 😂
Jutro mamy wizytę u 4 😂😂Starania od 2018
💃93
🤵91
Niskie amh, gen mukowiscydozy, cienkie endometrium, nawracające polipy. trambofilia 3/5, kir Bx bez implantacyjnych, rozjechane cytokiny, nieprawidłowe komórki Nk
U niego: wszystko idealnie.
2018-2020: 3x CB❌❌❌
2021: 3x IUI ❌❌❌
2022: Dieta i przerwa w staraniach
2023: In vitro Klinika UNICA Brno, Czechy:
° 3x ❄️❄️❄️ z komórek dawczyni (5AA,4AA,1CM)
2024:
°4x histeroskopia, nawracające polipy, cienkie endometrium 4mm
°11/24: endometrium 9,5mm, transfer ❄️ 5AA beta 0 ❌
° 11/24: Pogorszenie wątroby, dieta, odstawienie leków
°Badania po nieudanym transferze:
--> KIR Bx (brak 4 kirów implantacyjnych)🆘
--> Cytokiny rozjechane 🆘
--> Trombofilia 3/5 mutacji pozytywne 🆘
--> ASA, ANA1 i ANA 2 negatywne ✅
--> ANA 3 pozytywne dwa antygeny ( Ro 52, PM Scl 100) 🆘
--> Komórki Nk w krwi i endometrium nieprawidłowe 🆘
--> Allo mlr 3% 🆘, cross match 2% 🆘
Luty 2025 drugi transfer🤞🤞🤞 -
Nera masz niemieckie testy owulacyjny!? 🙂😲20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
izka2503 wrote:Nera masz niemieckie testy owulacyjny!? 🙂😲
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Ola,jagodowamery- jeszcze śluz nie ten więc dziś abstynencja
Ja w tym moim się gubię.
Jest gładki jak balsam do ciała, kremowy, rozciągliwy(?), wcale nie przypomina takiego nieplodnego. A jeszcze wszystkie kalendarzyki pokazują dni płodne, moje jajniki wskazują na owulacje. Czyli chyba się szykuje znowu cykl o długości 23-25dni.. A może to mój mózg płata figle, i myślę że to po stosowaniu Clo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 20:54
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny. Udalo sie. Dzisiaj zobaczylam cień cienia 😂
Niemożliwe stalo sie możliwe.
Jeden jajnik, nie pekajace pecherzyki i baardzo wysoka prolaktyna, dodatkowo przytulanie tylko raz w te dni. Odpuscilismy w tym cyklu bo mialam miec badania hormonalne jak tylko bedzie @ a tu niespodzianka. Zadnych objawow, zastanowila mnie tempka w 27dc ze jeszcze nie spada i zatestowalam, jutro ponawiam zeby sie upewnic i byc moze bedzie grubsza kreska. Dziewczyny trzymam za was bardzo mocno kciuki. Wiem ze teraz latwo mi mowic ale trzeba zajac glowe czyms innym. Mimo marnych szans moze sie udac😊 pozdrawiam was i sciskam😊Mishigami00, Nera1986, listek’, DzulkaJ, jagodowamery, Atyde, Muki85, Winter86, Olaa..32 lubią tę wiadomość
Wilinka -
listek’ wrote:jeśli mam być szczera to już nie ufam tym testom z rossmana 🤬W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie