Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Olaa..32 wrote:To są facelle dostępne w rossmanie 😉
Tak, to są niemieckie testy🙂20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Listek -a czemu nie ufasz? Miałaś monitoring a nie potwierdziły?
Nie, monitoringu nie uskutecznilam ale przez pół cyklu pokazywały mi dwie krechy, a te z apteki tylko przy podwyższonym poziomie LH (no czyli jakieś 3 dni i o rożnej jasności tych kresek od mocnej po coraz słabsze).
Już ich nie kupie. Mąż jak to widział to mówił „ile można mieć ta owulacje”? 😂 -
Ania 89 wrote:Nercia tzn jaki śluz? Mi się wydaje że ten mój cykl bezowulacyjny. HmmW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
listek’ wrote:Nie, monitoringu nie uskutecznilam ale przez pół cyklu pokazywały mi dwie krechy, a te z apteki tylko przy podwyższonym poziomie LH (no czyli jakieś 3 dni i o rożnej jasności tych kresek od mocnej po coraz słabsze).
Już ich nie kupie. Mąż jak to widział to mówił „ile można mieć ta owulacje”? 😂listek’ lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera, a jaki powinien być śluz po owu? Kilka dni przed @? Apka pokazuje mi ze @ ma być 15.04 ale jakiś inny ten cykl mój - czułam ta owulacje, widziałam ten śluz (brałam wiesiołka ale krótko przez te testy ovu co mi szybko zaczęły pokazywać) no i teraz cisza... lekko pobolewają piersi, czasem coś się przemieli w brzuszku, a dziś to jakby mi coś „pękło” w jajniku 😳😂
ale żyje z przeświadczeniem ze nici z tego 😜
a czytałam co pisałaś o tym pozytywnym teście ovu - pokazał 2 krechy a mimo to nie ma przytulanka dziś? nie rozumiem, dlaczego? -
listek’ wrote:Nera, a jaki powinien być śluz po owu? Kilka dni przed @? Apka pokazuje mi ze @ ma być 15.04 ale jakiś inny ten cykl mój - czułam ta owulacje, widziałam ten śluz (brałam wiesiołka ale krótko przez te testy ovu co mi szybko zaczęły pokazywać) no i teraz cisza... lekko pobolewają piersi, czasem coś się przemieli w brzuszku, a dziś to jakby mi coś „pękło” w jajniku 😳😂
ale żyje z przeświadczeniem ze nici z tego 😜
a czytałam co pisałaś o tym pozytywnym teście ovu - pokazał 2 krechy a mimo to nie ma przytulanka dziś? nie rozumiem, dlaczego?
Chodzi Ci czemu odpuszczam dzisiaj skoro test pozytywny tak?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:To te z apteki też lipa bo prawidłowo pik powinien wyjść przez jeden dzień (trwa tylko kilka godzin ale zależy od stężenia czułości )
czyli jeden dzień pokazuje a reszta ma być tylko 1 krecha? koleżance gin powiedziała ze ma nie robić tych testów 😜 ze nie i już
a z kolei mój brat twierdzi ze wbrew temu co się mówi ze test ovu może wskazać wczesna ciąże to ściema 😒 -
nick nieaktualny
-
Listek - śluz przed @ to sprawa indywidualna. Na pewno nie przeźroczysty i nie rozciagliwy. Dwa dni przed @ może się taki pojawić gdy progesteron zakończył swoją pracę
listek’ lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
listek’ wrote:właśnie tak
ale doczytałam ze to ma związek również z obserwacja śluzu?listek’ lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Najważniejszy jest śluz. To on sprawia czy plemniki przeżyją. Mój jest ten "nieprzenikliwy"(gorszy) . Sprzyjający śluz to przeźroczysty,wodnisty,śliski A nie gęsty i biały jak mój (to że rozciagliwy to nic w tym przypadku nie da bo ph jest za niskie i zabije plemniki)
Czyli w tym przypadku ten żeluś jest pomocny? 😏
chyba mam ten sam problem -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Listek - śluz przed @ to sprawa indywidualna. Na pewno nie przeźroczysty i nie rozciagliwy. Dwa dni przed @ może się taki pojawić gdy progesteron zakończył swoją pracę
czyli określony jest śluz płodny - co przed nim i za nim to zależy od każdej z nas, hmm
u mnie to susza 🙈 -
listek’ wrote:Czyli w tym przypadku ten żeluś jest pomocny? 😏
chyba mam ten sam problem
Ps zamówiłam pre Speed (zmienili chyba -stad nie dostepny ten "stary" )i otrzymam mozliwe w piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 21:49
listek’ lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
listek’ wrote:czyli określony jest śluz płodny - co przed nim i za nim to zależy od każdej z nas, hmm
u mnie to susza 🙈listek’ lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Najważniejszy jest śluz. To on sprawia czy plemniki przeżyją. Mój jest ten "nieprzenikliwy"(gorszy) . Sprzyjający śluz to przeźroczysty,wodnisty,śliski A nie gęsty i biały jak mój (to że rozciagliwy to nic w tym przypadku nie da bo ph jest za niskie i zabije plemniki)
Nera, nie wiem jak zadać pytanie, ale może zrozumiesz co mam na myśli. Jeśli do przytulanek doszło na przyklad na samym początku dni plodnych, to ile są w stanie przeżyć plemniki w drogach rodnych, by mogło dojść do skutku?? Różnie czytałam, ze jak śluz ma cechy plodnego (czyli wlasnie wodnisty sliski przezroczysty rozciagliwy) to około 3-5 dni nawet.. Ale to chyba nie jest prawdą?