Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
izka2503 wrote:Dziewczyny niestety poronilam 😔😔
Wczoraj miałam operacje.
Miałam lekkie plamienie na prawdę skąpe ale pojechałam do szpitala i już nie dało się nic zrobić.
Lekarze pow że to bez przyczyny po prostu znalazłam się w tych60% kobiet które tracą pierwsza ciąże na wczesnym etapie I to się często zdaza, nie byłam tam jedyna tego dnia. Ze mną wszystko ok.
Możemy się starać juz za miesiąc tak lekarz pow.
Ale chyba będę chciała się usunąć z forum na jakiś czas, potrzebuję nabrać nowej energii.Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyizka2503 wrote:Dziewczyny [...]
przykre i smutne wieści... jeśli dobrze Ci zrobi to wypisz się i nie zaglądaj, ale pamietaj - jak przyjdzie ten moment to zajrzyj tu a my będziemy po to żeby Cię wspierać i nadal kibicować
żadna z nas nie wie jak potoczy się życie - ale i w tych smutnych chwilach jesteśmy z Tobą, bądź silna. Trzymaj się Izka! -
Wczoraj miałam operacje.
Miałam lekkie plamienie na prawdę skąpe ale pojechałam do szpitala i już nie dało się nic zrobić.
Lekarze pow że to bez przyczyny po prostu znalazłam się w tych60% kobiet które tracą pierwsza ciąże na wczesnym etapie I to się często zdaza, nie byłam tam jedyna tego dnia. Ze mną wszystko ok.
Ale chyba będę chciała się usunąć z forum na jakiś czas, potrzebuję nabrać nowej energii.
Trzymaj się kochana i bądź silna, a fasolka do Ciebie wróci ♥️
-
nick nieaktualnyizka2503 wrote:Dziewczyny niestety poronilam 😔😔
Wczoraj miałam operacje.
Ale chyba będę chciała się usunąć z forum na jakiś czas, potrzebuję nabrać nowej energii.
Izula tak mi przykrotrzymaj się dzielnie! Fasolka na pewno czeka na swoją porę.. zbieraj siły i niczym się nie przejmuj. Na pewno szybko się uda nabrać energię! 😘
-
Ania 89 wrote:Ja wczoraj odstawiłam dupka i czekam na @. Dziś z rana temperatura 36.82 a myślałam że spadnie po odstawieniu.
Mogłaby nie przyjść i wciąż Ci tego życzę Aniu
U mnie temperatura spada tak jak czułam. Nie na próżno zapisałam się na majowe testowanie tydzień temu. Za dwa dni @ I kolejny miesiąc. Niby też powinna być nowa nadzieja, ale szczerze już jej nie posiadam. Zawsze stąpałam twardo po ziemii ale mój grunt pod stopami został chyba za bardzo wydeptany bo czuje ,że się zapadaW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Wczoraj miałam operacje.
Ale chyba będę chciała się usunąć z forum na jakiś czas, potrzebuję nabrać nowej energii.trzymaj sie, jesli bedziesz w dobrym stanie emocjonalnym to zacznij starac sie ponownie . mocno przytulam
-
Nera1986 wrote:Mogłaby nie przyjść i wciąż Ci tego życzę Aniu
U mnie temperatura spada tak jak czułam. Nie na próżno zapisałam się na majowe testowanie tydzień temu. Za dwa dni @ I kolejny miesiąc. Niby też powinna być nowa nadzieja, ale szczerze już jej nie posiadam. Zawsze stąpałam twardo po ziemii ale mój grunt pod stopami został chyba za bardzo wydeptany bo czuje ,że się zapada
. ja tez twarda sztuka ale trzecia nieudana ciaza pod rzad mocno daala mi popalic. owu mialam wczoraj i zero staranek, z mezem jakos sie nie dogaduje ostatnio .. jakoas tak dupawato ostatnio
-
Baby może przeżywasz mocno to wszystko i odbija to się na waszym związku. Ja to w pełni Ciebie rozumiem. Bo już lepiej jak się nie udaje niż przeżywać że się udaje zajść ale coś jest nie tak i ciąża się nie utrzyma. W każdym razie życzę nie tylko Tobie ale Nam tu wszystkim jeszcze staraczkom aby każda cieszyła się za kilka miesięcy swoim małym bobaskiem
Bibi25, babydust1 lubią tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Tylko jeżeli owu była o wiele później to licho ze staraniami bo nie to że nic nie było,ale wszystko nie do końca więc jakby nic. Wiecie lody i te sprawy;) czekam na tą @ żeby był nowy cykl a jej nie ma i nie maW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
babydust1 wrote:no wierze ze w pewnym momencie granice sie przekracza nawet swoich wytrzymalosci . trzymaj sie jakos, zrob cos typowo dla siebie
. ja tez twarda sztuka ale trzecia nieudana ciaza pod rzad mocno daala mi popalic. owu mialam wczoraj i zero staranek, z mezem jakos sie nie dogaduje ostatnio .. jakoas tak dupawato ostatnio
Wcale Ci się nie dziwię. Tak jak Ania napisała- już lepiej jak się nie uda niż udaje i traciChoć ja ostatnio coraz częściej myślę o tym by się udało choć na chwilę by wiedzieć, że jednak jakaś szanse jeszcze mam 😔
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ania 89 wrote:Właśnie przestałam notowac ta temperature bo uznałam że to bez sensu a dupek na pewno ma wpływ na temperature. I tak nawet nie wiem który to dzień wyższej temperaturyW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie