Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za słowa otuchy, prawdopodobnie wszystko przez moją wysoka gorączkę która dostałam na początku ciąży złapałam jakiś wirus, lekarze w szpitalu nie widzieli przyczyn ginekologicznych.
29.04 mam kontrolę czy wszystko się zagoilo, jeśli tak mam zielone światło i mogę starać się odrazu.
Ogólnie fizycznie czuje się ok nic mi nie dolega, małe plamienia mam. Gorzej psychicznie, ale dam radę muszę sobie wszystko tylko powoli poukładać w mojej głowie.
W życiu bym nie pomyślała że poronienie może dawać takie małe objawy, zawsze słyszałam że to wielki ból krwawienie itp. Teraz już wiem że z każdą blacha sprawa lepiej konsuktowac z lekarzem każda kobieta jest inna.
Więc dziewczyny jeśli czujecie że coś jest nie tak a wcale nie macie jakiś większych objawów idźcie do lekarza to skonsultować.20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Ania ja bym na Twoim miejscu zrobiła bete, bo dość dziwne, że wysoka temperatura ciągle się utrzymuje 🤔
Nera, jeżeli @ przyjdzie to trzymam mocno, ale to mocno kciuki za kolejny cykl, maj będzie Twój kochana 🤗
Iza, dobrze, że możesz tak szybko się już starać, teraz będzie Ci ciężko po tak okropnej stracie, ale trzeba być silnym i wierzyć, że teraz się uda ♥️
U mnie termin @ na dzisiaj, ale jeszcze jej nie ma, w poprzednim cyklu @ przyszła dzień później, więc teraz też pewnie tak będzie.. Mimo wszystko życze wam kochane milego dnia 😘 -
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Ja dzisiaj podczas małej gry wstępnej dostałam silnego plamienia, nie wiem może wczoraj za bardzo poszaleliśmy...
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Mi kiedyś Nera powiedziała, że podczas serduchowania może żyłka pęknąć i wtedy może pojawić się plamienie, więc może i Tobie pękła żyłka i stąd te plamienie
Obstawiam że to zbyt mocny seks 🤣 A tak swoją drogą czuje dziwne napięcie w dole brzucha od wczoraj.. do pierwszego terminu okresu 3 dni -
jagodowamery wrote:Obstawiam że to zbyt mocny seks 🤣 A tak swoją drogą czuje dziwne napięcie w dole brzucha od wczoraj.. do pierwszego terminu okresu 3 dni
-
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Ostatnie serduszko przed wczorajszym było tylko raz 07.04. Nie za późno na zagnieżdżanjem? Nigdy nie mogę się w tym połapać😋🤣
-
Nera1986 wrote:Olaa32 nie wiem czy majowy będzie tym szczęśliwym ale może i kiedyś któryś będzie.
Ochlonełam i jestem znowu sobą 😁Wdech wydech bo nowy cykl tuż za rogiem
Ja niestety maj muszę odpuścić, bo niestety nie będę się widzieć z partnerem wtedy kiedy wypadnie mi owulacja, ale w czerwcu już wracam do gry 🤨😋 -
Nera1986 wrote:Naczynko
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Ja mam nadzieje, że będzie dla Ciebie szczęśliwy 😁
Ja niestety maj muszę odpuścić, bo niestety nie będę się widzieć z partnerem wtedy kiedy wypadnie mi owulacja, ale w czerwcu już wracam do gry 🤨😋W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:No to w czerwcu ruszymy obie do boju 😁 o ile nie wstąpie do zakonu po tych wszystkich wizytach w kościele 🤣
-
Iza, dzielna jesteś. Masz racje, nie można nic lekceważyć. Uda się kolejnym razem, jestem tego pewna.
A ja czekam na @. Temperatury niskie, ciagle 36,40-50 może nawet owu nie było, może nie pękło.
W czwartek wieczorem biorę ostatniego dupka to najpewniej w sobotę 27 okres.
Jutro mąż ma badania. Czy którejś luby robił badania w invicta? Długo się czeka na wynik nasienia? -
Iza bardzo mi przykro
Witaj wśród Aniolkowych Mam. Trzymaj się kochana :*
Dziewczynki drogie....powiedzcie mi jak to jest z tymi testami owu? Bo mi się zapomniało, ostatni raz używałam ich 5 lat temu.
Od którego dc zacząć ich używać? Jeżeli wyjdzie pozytywny to owu będzie w ciagu 24 h czy jak to jest?Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
MisiaMonisia wrote:Iza bardzo mi przykro
Witaj wśród Aniolkowych Mam. Trzymaj się kochana :*
Dziewczynki drogie....powiedzcie mi jak to jest z tymi testami owu? Bo mi się zapomniało, ostatni raz używałam ich 5 lat temu.
Od którego dc zacząć ich używać? Jeżeli wyjdzie pozytywny to owu będzie w ciagu 24 h czy jak to jest?
Najlepszy czas na starania jest niby 12 godzin po pozytywnym teście owulacyjnym . Co do testowania to ja rozpoczynam wtedy gdy przy szyjce macicy zobaczę przeźroczysty śluz bo na wyliczeniach nie ma co się zbytnio opierać. Lepiej obserwować właśnie śluz wewnątrzPrzypominajacy konsystencje białka kurzego występuje najbliżej owulacji ale nie każda kobieta go dostrzega
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie