Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Atyde wrote:Uważam tak samo
żeby był pozytywny powinna być widoczna kreska druga. Tutaj bardzo często dziewczyny mają takie testy i jak się później okazuje nie świadczą one o ciąży, także test najlepiej najwcześniej robić w dniu spodziewanej miesiączki, nie trzeba się niepotrzebnie wcześnie stresować
Cień cienia czyli tak naprawdę nic nie mówią takie testy i prawda co piszesz Atyde okazuje się że ciąży brak...
A jak się czujesz kochana? 😊34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Miałam cie Winter pytać o to samo!!
ja czuję się bardzo dobrze i Oliwka też bo się mała tak rozbrykała, że teraz oprócz rozpychania czuje też lekkie kopniakipóki co ( wizyta tydzień temu) wszystko jest ok, mam nadzieję że pod kątem ciąży będzie tak jak z Jagódka - czyli do końca bezproblemowo
ruchy czuje ponad pepkiem, więc wydaje mi się że dalej mam wszystko dobrze i wysoko
A u ciebie jak tam?? Ciekawe jaka płeć, masz jakieś przeczucie co do niej ?? Nad jakimi imionami myślałaś?? Kurcze milion pytańWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 14:45
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyHej:-)
Ale się rozpisujecie , ciężko nadrobić
Faktycznie co do cieni to i ja się wypowiem bo ciągle je mam A ciąży nie widać i niema .
Też widziałam u siebie takie kreski i to całkiem niedawno
Zrobiłam dziś owulaka i zdecydowanie już wiem jak powinny wyglądać cienie - różnica ogromna
Któraś z dziewczyn pytała który to mój dzień cyklu 27A 15 dpo
-
nick nieaktualny
-
Atyde wrote:Miałam cie Winter pytać o to samo!!
ja czuję się bardzo dobrze i Oliwka też bo się mała tak rozbrykała, że teraz oprócz rozpychania czuje też lekkie kopniakipóki co ( wizyta tydzień temu) wszystko jest ok, mam nadzieję że pod kątem ciąży będzie tak jak z Jagódka - czyli do końca bezproblemowo
ruchy czuje ponad pepkiem, więc wydaje mi się że dalej mam wszystko dobrze i wysoko
A u ciebie jak tam?? Ciekawe jaka płeć, masz jakieś przeczucie co do niej ?? Nad jakimi imionami myślałaś?? Kurcze milion pytań
I do rozwiazania życzę Ci żeby ciąża była bezproblemowa❤️ właśnie nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy 😁
Wczoraj miałam skorcze co jakiś czas trochę się zmartwilam ale przeszły... Przez to niskie ułożenie łożyska pewnie bardziej odczuwam rosnaxa macice🤔🤔tak mi się przynajmniej wydaje??! Na tą zmianę pogody głową mnie nie boli a ćmi okropnie 😣 a co do płci to pisałam jak byłam na prenatalnych że wygląda na to i mam się nastawić że to chlopczyk☺️ jak narazie imiona mam w głowie nie chce zapeszac jak będzie potwierdzone że napewno chłopczyk to napisze😁😁😁😊34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
jagodowamery wrote:Dziewczyny, przykro mi to pisać, ale wyłączam swoją aktywność na forum, na jakiś czas. Trzymam za Was kciuki, niedługo maluszki przybędą niespodziewanie. Życzę każdej z Was cierpliwości, dwóch kresek na teście i powodzenia. Trzymajcie się cieplutko.
Kochana jeżeli jest taka twoja wola szanuję twoja decyzję ale będziemy czekać na Ciebie i na to co u Ciebie slychac❤️❤️❤️❤️
Trzymaj się cieplutko i zdrowo 😘😘😘😘34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
jagodowamery wrote:Dziewczyny, przykro mi to pisać, ale wyłączam swoją aktywność na forum, na jakiś czas. Trzymam za Was kciuki, niedługo maluszki przybędą niespodziewanie. Życzę każdej z Was cierpliwości, dwóch kresek na teście i powodzenia. Trzymajcie się cieplutko.
i powodzenia życzę
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
jagodowamery wrote:Dziewczyny, przykro mi to pisać, ale wyłączam swoją aktywność na forum, na jakiś czas. Trzymam za Was kciuki, niedługo maluszki przybędą niespodziewanie. Życzę każdej z Was cierpliwości, dwóch kresek na teście i powodzenia. Trzymajcie się cieplutko.Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
Hejka dziewczyny 🙋🏻♀️
Ania tak krótkie masz cykle? Widzę, że u Ciebie dopiero 15 dc i @ ma przyjść w piątek? Dobrze zrozumiałam? 🤔 Idziemy łeb w łeb, u mnie 16 dc a @ ma przyjść dopiero 22 maja 🤔
Jagodowamery rozumiem Cię i Twoje rozczarowanie, też tak raz miałam, że się mocno nastawiłam, że jednak się udało, wyłapywałam objawy i porównywałam je do objawów ciążowych innych dziewczyn i były identyczne a jak przyszła wredna @ to był wielki smutek i przygnębienie.. Dlatego kochana, jeżeli odpoczynek od forum Ci pomoże to odpoczywaj tak długo ile będziesz chciała, ale zerknij czasem do nas i napisz co tam u Ciebie słychać 😘
Gosiaczek widać delikatny plusik na oby dwóch testach, ale dziwne, że tylko na tych coś wychodzi a na innych nie, sprawdź może datę przydatności, czy nie są czasem przeterminowane 🤔
Panan coś się tam przebija jakiś cień cienia, ten cień pokazał się w ciągu kilku minut czy po czasie? Najlepiej jak zrobisz w dniu spodziewanej @, bo nie ma co testować przed czasem i się nakręcać, bo później tylko smutek i rozczarowanie, dlatego ja nie testuje przed @, tylko czekam aż przyjdzie i zawsze przychodzi, więc przynajmniej oszczędzam na testach 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 16:39
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Dziewczyny, przykro mi to pisać, ale wyłączam swoją aktywność na forum, na jakiś czas. Trzymam za Was kciuki, niedługo maluszki przybędą niespodziewanie. Życzę każdej z Was cierpliwości, dwóch kresek na teście i powodzenia. Trzymajcie się cieplutko.
-
Winter86 wrote:I do rozwiazania życzę Ci żeby ciąża była bezproblemowa❤️ właśnie nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy 😁
Wczoraj miałam skorcze co jakiś czas trochę się zmartwilam ale przeszły... Przez to niskie ułożenie łożyska pewnie bardziej odczuwam rosnaxa macice🤔🤔tak mi się przynajmniej wydaje??! Na tą zmianę pogody głową mnie nie boli a ćmi okropnie 😣 a co do płci to pisałam jak byłam na prenatalnych że wygląda na to i mam się nastawić że to chlopczyk☺️ jak narazie imiona mam w głowie nie chce zapeszac jak będzie potwierdzone że napewno chłopczyk to napisze😁😁😁😊może być ze to łożysko powoduje różne inne dolegliwości związane z ciąża
ciekawe co ci lekarz powie
u mnie miał być chłopak Mikołaj
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ania 89 wrote:Olaa niestety ten cykl będzie tak mega krótki. A ogólnie moje cykle i tak są krótkie . Czekam na okres i umawiam się na wizytę
-
Nera1986 wrote:Udanej jutrzejszej wizyty Olu życzę ♡ same dobre wiadomości prosimy
Nie dziękuje 😛
Mam nadzieje, ze pecherzyki i endo ładnie podrosły i będę mogła zrobić zastrzyk. Wizytę mam dopiero o 17..
Ogólnie jakaś spokojniejesza jestem w tym cyklu, pozytywnie nastawiona.Nera1986 lubi tę wiadomość