X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Julka kiedyś miałam te różowe lh i mi non stop pokazywały że Owu. Nawet jak w soku zamoczylam to sok też byl bliski owulacji ha ha :)
    Kurde a tyle ich kupilam.No trudno nowych nie zamawiam b

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka wrote:
    Kurde a tyle ich kupilam.No trudno nowych nie zamawiam b
    ...bo szkoda mi kasy .A taki zapas zrobilam😦

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka może Twoje są ok a moja seria tylko była wadliwa:) sprawdź na nawet czystej wodzie czy się nie pojawi druga kreska:) skoro tyle ich masz to jednego nie szkoda:)

43e007b402535b35389a1a34ce3b22f8.png
  • Gosiaczek85 Koleżanka

Wysłany: 9 maja 2019, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atyde wrote:
    No trudno, ale nic straconego następny cykl przed tobą :)

Mi się już chyba nawet nie chce ponownie próbować
    Chce mi się wyć beznadziejne to wszystko i jeszcze gdyby te głupie testy nie pokazywały tych kresek to było by ok a tu patrzysz jest plus ale słaby to jednak się udało 3 lata prób i jest mała fasolką czekasz robisz drugi to samo myślisz sobie dzień przed będzie gruba krecha
    Idziesz do toalety A tam brazowy sluz mimo to robię test oczywiscie negatywny w ciągu 3 następnych godzin ból brzucha rośnie do stanu że tylko leżeć bo chodzenie nie możliwe i już wiesz nic z tego

Tylko tym razem już nie próbuje postaram się wyłączyć na to wszystko albo myśleć że nie chce dziecka może bedzie łatwiej

Dziewczyny było miło was wszystkie poznac wszystkim życzę szybkiej fasolki by rosła duża i zdrowa :)

Gosiaczek
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek85 wrote:
    Chce mi się wyć beznadziejne to wszystko i jeszcze gdyby te głupie testy nie pokazywały tych kresek to było by ok a tu patrzysz jest plus ale słaby to jednak się udało 3 lata prób i jest mała fasolką czekasz robisz drugi to samo myślisz sobie dzień przed będzie gruba krecha
    Idziesz do toalety A tam brazowy sluz mimo to robię test oczywiscie negatywny w ciągu 3 następnych godzin ból brzucha rośnie do stanu że tylko leżeć bo chodzenie nie możliwe i już wiesz nic z tego

Tylko tym razem już nie próbuje postaram się wyłączyć na to wszystko albo myśleć że nie chce dziecka może bedzie łatwiej

Dziewczyny było miło was wszystkie poznac wszystkim życzę szybkiej fasolki by rosła duża i zdrowa :)
    Gosiaczek....ale że co? Tez znikasz stąd? 😕

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Julka może Twoje są ok a moja seria tylko była wadliwa:) sprawdź na nawet czystej wodzie czy się nie pojawi druga kreska:) skoro tyle ich masz to jednego nie szkoda:)
    Sprobowalam na wodzie i tylko jedna kreska ,jeszcze powiem mezowi zeby sprobowal ...😅

• MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka wrote:
    Sprobowalam na wodzie i tylko jedna kreska ,jeszcze powiem mezowi zeby sprobowal ...😅
    Nasiusiac? 😁😂

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek85 wrote:

Przesrane ...az mi sie odechcialo

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMonisia wrote:
    Nasiusiac? 😁😂
    Tak bo znowu ten torbiel siedzi mi w glowie ze moze faktycznie go mam i dlatego falszuje testy -oby wyszedl mu pozytywny to bedzie pewnosc ze sa do d..py😀

• MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka wrote:
    Tak bo znowu ten torbiel siedzi mi w glowie ze moze faktycznie go mam i dlatego falszuje testy -oby wyszedl mu pozytywny to bedzie pewnosc ze sa do d..py😀
    Przypomniało mi się jak facet miał oddać mocz do badania, a ze był po alkoholu to poprosił żonę żeby nasiusiala. ...i co? Okazało się ze "facet" jest w ciąży 😂😂

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

• Atyde Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek85 wrote:

Rozumiem cie i na prawdę współczuję sytuacji, 3 lata to kawał czasu, a powiedz mi badania jakieś robiłaś?? Miałaś monitoring cyklu??

Nasza kochana córeczka Jagódka
    20.02.2018r. - 01.03.2018r.

27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna

Zostałam mamą!
    Oliwia 🥰 27.09.2019r.

Zosia 🥰 17.05.2021r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMonisia wrote:
    Przypomniało mi się jak facet miał oddać mocz do badania, a ze był po alkoholu to poprosił żonę żeby nasiusiala. ...i co? Okazało się ze "facet" jest w ciąży 😂😂
    Fajne😂.Moj w ogole sie nie zna i zawsze ma takie prymitywne pytania ze czasami opadam z sil.Pewnie znowu pomysli ze to ciaza..😨 nie ma pojecia co to testy lh😃😵

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek wszystkie tu mamy jeden cel. Nasze małe skarby. Każda z Nas doskonale wie jakie to przykre ... Jeszcze tyle czasu. Ale o marzenia trzeba walczyć:) U mnie też lada dzień zawita @ ale się nie poddaje. W końcu kiedyś musi się udać:) Nam wszystkim:)

Julka, Winter86 lubią tę wiadomość

43e007b402535b35389a1a34ce3b22f8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Gosiaczek wszystkie tu mamy jeden cel. Nasze małe skarby. Każda z Nas doskonale wie jakie to przykre ... Jeszcze tyle czasu. Ale o marzenia trzeba walczyć:) U mnie też lada dzień zawita @ ale się nie poddaje. W końcu kiedyś musi się udać:) Nam wszystkim:)
    Kazda z nas ma chwile zwatpienia.Ja cala niedziele przeplakalam takiego mialam dola ale wiem ze nie moge sie poddac.

• Mysza1990 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie zalamujcie się po każdej burzy musi wyjść słońce ja to sobie tak tłumaczę. Po tym co mnie spotkało jest mi strasznie ciężko ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Nasze dzieciaczki nie długo się pojawia są bardzo wyczekiwane i będą bardzo przez nas kochane

1usaj44jiie83zb2.png
    Nasz aniołek 05.2019 6tc

* kariotypy prawidlowe
    *AMH 6,28
    *fDNA plemnika 25%
    03.2019 HSG jajowody drożne
    12.2019 histeroskopia wszystko ok
    01.2020 początek ivf
    17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    22.02 1ET 🍀😭😭😭

20.04 beta 686,9 progesteron 40
    22.04 beta 1509 progesteron 35
    28.04 beta 23563 37 progesteron
    05.05 mamy ❤
    16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
    18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g

Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza1990 wrote:
    Dziewczyny nie zalamujcie się po każdej burzy musi wyjść słońce ja to sobie tak tłumaczę. Po tym co mnie spotkało jest mi strasznie ciężko ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Nasze dzieciaczki nie długo się pojawia są bardzo wyczekiwane i będą bardzo przez nas kochane
    Mysza a jak dlugo ty sie starasz ?

• Mysza1990 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka udalo mi się w 8 cyklu no ale moje szczęście szybko prysnelo. Myślę że od lipca zaczniemy nowe starania i już się zastanawiam czy też będzie to tyle trwało

1usaj44jiie83zb2.png
    Nasz aniołek 05.2019 6tc

* kariotypy prawidlowe
    *AMH 6,28
    *fDNA plemnika 25%
    03.2019 HSG jajowody drożne
    12.2019 histeroskopia wszystko ok
    01.2020 początek ivf
    17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    22.02 1ET 🍀😭😭😭

20.04 beta 686,9 progesteron 40
    22.04 beta 1509 progesteron 35
    28.04 beta 23563 37 progesteron
    05.05 mamy ❤
    16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
    18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g

Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza1990 wrote:
    Julka udalo mi się w 8 cyklu no ale moje szczęście szybko prysnelo. Myślę że od lipca zaczniemy nowe starania i już się zastanawiam czy też będzie to tyle trwało
    Krwawisz jeszcze albo juz po wszystkim .Ja tez dopiero w drugim cyklu po zaczelam ponowne starania.Najwazniejsze to nie tracic nadziei😚😚

• Winter86 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek85 wrote:

Gosiaczek85 kochana i ty również nas opuszczasz??? 😢 Jeżeli jest taka twoja decyzja to ja przyjmujemy Mam nadzieję że za jakiś czas będziesz do nas pisać z wiadomością że spodziewasz się dzidziusia tego Ci ogromnie życzę i trzymam kciuki✊✊✊❤️❤️
    Życzę powodzenia dużo spokoju i zdrowka
    Czekamy tutaj na Ciebie❤️❤️❤️❤️

34Lata
    Matka Polka na pełym etacie :D
    starania od sierpnia2018
    Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
    Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia :)
    Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112

💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚

💙Pawełek 05.11.2019 💙
  • Winter86 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wszystkie starające trzymam kciuki i wierzę że Wam się uda i będziemy się wspólnie cieszyć z rosnących fasolek☺️☺️☺️☺️

MisiaMonisia lubi tę wiadomość

34Lata
    Matka Polka na pełym etacie :D
    starania od sierpnia2018
    Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
    Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia :)
    Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112

💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚

💙Pawełek 05.11.2019 💙
‹‹ 648 649 650 651 652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ