Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa. To mój trzeci cykl starań. Od początku stosuję testy owulacyjne. Jak do tej pory żaden nie wyszedł pozytywny. Jednak ginekolog twierdzi,że zawsze owulacja była. Codziennie mierzę temperaturę. Tracę już do tego cierpliwość,bo masę dziewczyn wokół mnie zachodzi w ciążę. Wg wyliczeń jestem dwa dni przed owulacją. Czy któraś z Was miała podobnie jeśli chodzi o testy owulacyjne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 22:36
-
Asiek022 wrote:Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa. To mój trzeci cykl starań. Od początku stosuję testy owulacyjne. Jak do tej pory żaden nie wyszedł pozytywny. Jednak ginekolog twierdzi,że zawsze owulacja była. Codziennie mierzę temperaturę. Tracę już do tego cierpliwość,bo masę dziewczyn wokół mnie zachodzi w ciążę. Wg wyliczeń jestem dwa dni przed owulacją. Czy któraś z Was miała podobnie jeśli chodzi o testy owulacyjne?
Też mi testy owul. Nie zawsze wychodzily. A w cyklu kiedy testy pierwszy raz były wyraźnie pozytywne udało mi się zajść w ciążę odrazu, czasami owulacja jest później lub wcześniej niż nam się wydaje.20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
mi tez testy nie wychodzily nawet wtedy gdy w ciaze zaszalm z synem wiec przestalam robic, bardziej sie u mnie sprawdzalo mierzenie termperatury
Nera opowiadaj jak komunia ? wszystko sie udalo jak planowalas mam nadzieje
no i jak twoja tempka bo wykres nie uzupelniony
-
Winter86 wrote:Kobietki trzymam mocno kciuki za testujace 😁😁😁
Nera w Niedzielę z córeczka macie wielki dzień.. Jak przygotowania?
Atyde jak się czujesz? Kiedy masz kolejna wizytę? Byłaś na polowkowym? 🤔
Hej Winter . Przperaszam ale dopiero teraz weszłam na forum . To były bardzo ciężkie 3 dni ale całe szczęście już po 😊
Jak się czujesz?
Witam wszystkiw dziewczyny :* Idę nadrobić wpisy
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
jagodowamery wrote:
Nercia, Ty jutro masz komunię córki, życzę wszelkiego błogosławieństwa BożegoUdanej pogody, bo maj nas nie rozpieszcza. Zapomniałam kompletnie i zawracam głowę jakąś szyjką macicy..🤣
Nic się nie stało 😂 Dziękuję pięknie za życzenia w imieniu swoim i córeczki :* To był przepiękny ,ciepły , słoneczny dzień ! Podczas Mszy po podziękowaniach dzieci wręczyli mamom swoim czerwona róże - przepiękna ceremonia
Atyde- z pewnością połówkowe to tylko "formalność " ♡ oczekujemy zatem czwartku
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera a jak tam sytuacja wygląda? Widzę, że dzisiaj termin @, testowałaś czy przyszła jednak @? 🤔
Edit: Nie doczytałam, że chodzi o 27 czerwca 😏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 10:47
-
Olaa..32 wrote:Nera a jak tam sytuacja wygląda? Widzę, że dzisiaj termin @, testowałaś czy przyszła jednak @? 🤔
Edit: Nie doczytałam, że chodzi o 27 czerwca 😏
Jutro przylezie jak w zegarku (moja fl 13dni) Szyjka
wysoko ,miękka i śluz różowy także nic nowego 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 10:51
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Jutro przylezie jak w zegarku (moja fl 13dni) Szyjka
wysoko ,miękka i śluz różowy także nic nowego 😏 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobie testy owulacyjne i kazdego miesiaca wychodza pozytywne tego samego dnia cyklu .Objawy to tylko brzuch pobolewa mnie czasami a szczegolnie wieczorem i to tyle.Mam juz dosc ile mozna sie starac w kolko -szwagierka juz zdazyla urodzic wszystko jest do dupy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:Hej dziewczyny, jeśli mogę to dołączę.
Jestem mama córeczki która we wrześniu skończy 4 lata,od 1,5 roku staramy się o drugie dziecko, jestem po jednym poronieniu, a teraz chcemy zacząć na nowoJestem pełna nadziei, że w 2019 w końcu się uda.
Pewnie, że możesz dołączyć. W grupie raźniej
Powodzenia! Kciuki zaciskamW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ❤️
Nera mam ogromna prośbę. Mogłabyś spojrzeć na mój wykres na 28dni?
Prowadzę jeszcze jeden wykres na OF i WYKAZAŁ owulacje 4 dni temu
Zgłupiałam.
Będę ogromnie wdzięczna ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 13:40
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️