Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
adaska wrote:Cześć dziewczyny ❤️
Nera mam ogromna prośbę. Mogłabyś spojrzeć na mój wykres na 28dni?
Prowadzę jeszcze jeden wykres na OF i WYKAZAŁ owulacje 4 dni temu
Zgłupiałam.
Będę ogromnie wdzięczna ❤️
Ja również uważam, że 18dcWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 13:45
adaska lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Ja również uważam, że 18dc
Sutki cały czas bolą. Broń Boże dotykać.
Wczoraj mnie zalało kremowym śluzem na wieczór. W zasadzie nie zwracałam na to uwagi, bo patrząc na początek cyklu byłam przekonana, ze cykl będzie bezowulacyjny. Dodatkowo byłam nie do życia wczoraj (zawroty głowy, katar i miałam gorączkę). Na bieliźnie zauważyłam brązowa plamkę i myslalam ze @ przybywa za wcześnie. (Albo ze znowu Endo coś fiksuje)
Albo mnie łapie przeziębienie albo jestem już tak przemęczona, ze ogranizm krzyczy „ODPOCZNIJ W KOŃCU KOBIETO!”
.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:Sutki cały czas bolą. Broń Boże dotykać.
Wczoraj mnie zalało kremowym śluzem na wieczór. W zasadzie nie zwracałam na to uwagi, bo patrząc na początek cyklu byłam przekonana, ze cykl będzie bezowulacyjny. Dodatkowo byłam nie do życia wczoraj (zawroty głowy, katar i miałam gorączkę). Na bieliźnie zauważyłam brązowa plamkę i myslalam ze @ przybywa za wcześnie. (Albo ze znowu Endo coś fiksuje)
Albo mnie łapie przeziębienie albo jestem już tak przemęczona, ze ogranizm krzyczy „ODPOCZNIJ W KOŃCU KOBIETO!”
.
Albo się udało 😁 mamy sporo opcji 😜W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Albo się udało 😁 mamy sporo opcji 😜
To byłby najpiękniejszy prezent ślubny!
Dziękuje Nera za pomoc 😘Nera1986 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj brzuch boli podobnie do "przed okresowo".. Ginekolog mowila że owulacja między sobotą a niedzielą i wszystko wskazuje że faktycznie była. Szyjka zamknięta. Dzisiaj spadek temperatury, ale nie biorę jej pod uwagę, bo spałam 4 godziny, mierzyłam bardzo wcześnie dzisiaj. Piersi lekko wrażliwe na dotyk- typowe objawy na okres. Śluzu się pojawiło więcej ale już nie jest to śluz plodny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 14:58
-
nick nieaktualnyNera uratuj ...
Opowiem co nieco powiedz co myślisz
Otóż od dwóch dni tzn wczoraj i przedwczoraj miałam dość mocne bóle miesiączkowe- przez chwilę nawet pomyślałam że @ nadchodzi - serduszkujemy jak widać na wykresie
Dziś rano byłam już pewna że jestem po owu bo tak jak mówię brzuch bolał i wzięłam luteine , generalnie szyjka już jest twarda i zamknięta ( chyba ) bo czuje ja jak czubek nosa , tyle że może lekko " rozlazla " - myli mnie to trochę bo mam małą nadzerke i wyczuwalne " guzki " na szyjce więc ciężko mi teraz określić ale jej czysty bok jest na sto procent twardy . Tylko podczas badania kurde mam śluz rozciagliwy- możliwe że to pozostałości po wczorajszym wieczornym serduszkowaniu?
Temperatura niby w górę choć szczerze mowiac zmierzyłam jak zawsze i miałam magiczne 36.1 - chwycilam za owulacyjny i zdecydowanie temperatura wyższa
Nie będę się nią sugerować, miałam ciężkie 4 dni - jak nie ja ciągle w pracy praktycznie po 12 godzin właściwie wczoraj byłam cały dzień w pracy od 8 do 20 A dziś miałam na 6 rano możliwe że temperatura jest nie wiarygodna - już sama nie wiem co myśleć bo nato Ja już nie mam ochoty Hahaah
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Jagodowa ozesz jaki spadek
Czyżby? Śluz się zmienił więc wchodzić w druga fazę
Trzymam kciuki !
Anetka, wszystko się sprawdza. Za jakieś 14 dni równe mam mieć @jeden kalendarz mi pokazuje na 08.06 a drugi (ten tutaj) na 10.06
Poczekamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Mój też mi pokazuje na 10 czerwca
!
Testujemy razem
Tak będzie!ja testuje dzień po, czyli 11.06 nie chce się nakręcić. A tak, ginekolog mówiła że jeśli się nie pojawi do 34 dnia cyklu to zrobić sobie test.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 18:36
-
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Baby a kiedy ty mialas owulacjie .Robisz testy owulacyjne?
owu mialam tydzien temu zaczynam odliczanie ale tym razem nic nie wskazuje zeby sie udaloto bylby cud serio bylaby 4 ciaza z pierwszego cyklu staran w ciagu 8 miesiecy
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Teraz temperatura po ponad godzinie spoczynku wynosi 37.08
No jak mierzyć tempke to tylko rano i tylko po przebudzeniu inaczej nawet się nia nie sugeruj
Ja jak wstaje mam lekko powyżej 36 , a teraz powyżej grubo 37
I w sumie odkąd wróciłam to też leżę cały czas:-P
Mąż właśnie kolacyjke szykuje
Mamy podział; on rano sobie śniadanie ( sobie i tylko sobie ) bo ja nie jem tych jego dziwnych składników ja robię drugie najczęściej jajecznica
Obiad też ja A kolację on
Sprzatnie podobnie- poniedziałki są jego ! Sprząta całe mieszkanie ja za to w tygodniu ogarniam tak z Wierzchu:-P Teraz tak myślę jak ja się mam dobrze:-P
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:nie musze robic testow bo ja owu mam bardzo wyczuwalna , sluz jest wyrazny, wzrost libido tuz przed owu i charakterystyczny bol, do tego tempka mi wspolgra z objawami
owu mialam tydzien temu zaczynam odliczanie ale tym razem nic nie wskazuje zeby sie udaloto bylby cud serio bylaby 4 ciaza z pierwszego cyklu staran w ciagu 8 miesiecy
-
nick nieaktualnyMam pytanie bo moje cykle sa 28 dniowe a starania zaczynamy zaraz po okresie i co dwa dni. Od mamentu jak test jest pozytywny to kochamy sie codziennie.16 dc po raz ostatni i pytanie czy powinnismy dalej sie starac do konca czy to wystarczy.Faza po owu wychodzi mi 14 jezeli pozytywny test lh byl w 13dc.
-
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Mam pytanie bo moje cykle sa 28 dniowe a starania zaczynamy zaraz po okresie i co dwa dni. Od mamentu jak test jest pozytywny to kochamy sie codziennie.16 dc po raz ostatni i pytanie czy powinnismy dalej sie starac do konca czy to wystarczy.Faza po owu wychodzi mi 14 jezeli pozytywny test lh byl w 13dc.
na wszelki wypadek zeby sobie w brode nie pluc
przy pierwszej cb po przytulankach zaczelam plamic i tego dnia beta przestala prawdilowo rosnac
nie wiem czy to przypadek czy nie .. nie chce juz sprawdzac