Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też pracowałam w handlu 🙈 kocham pracę z ludźmi niestety strasznie męczyły mnie coraz to większe i cięższe obowiązki. Obecnie nie pracuje choć jestem zatrudniona
może po wakacjach poszukam czegoś co dalej będzie mi sprawiało radość.
Jagodowa a będziesz jutro też test rano robiła czy tylko bete ?IO, PCO
Starania od 11.2016 -
nick nieaktualnyTara wrote:Też pracowałam w handlu 🙈 kocham pracę z ludźmi niestety strasznie męczyły mnie coraz to większe i cięższe obowiązki. Obecnie nie pracuje choć jestem zatrudniona
może po wakacjach poszukam czegoś co dalej będzie mi sprawiało radość.
Jagodowa a będziesz jutro też test rano robiła czy tylko bete ?
Idę tylko na betę, testu nie robię już wcale.
z bety 100% pewności. Chyba że w dalszym ciągu nic nie wyjdzie i nie będzie okresu przez kolejny tydzień... chociaż coraz bardziej boję się wyniku bety.
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Jagodowamery nie ma co się bać, wykres wygląda obiecującą i wierzę, że to zasługa czegoś, a raczej kogoś 🤗
Ola 14 dzień fazy lutealnej? Gdzie nie powinna się zmienić, zawsze trwała 12 dni... albo coś się przesunelo i robi mnie w konia. Już nie ufam niczemu. Ostatnio za dużo było testowania i nic nie wychodziło. Boję się że beta będzie negatywna i jak zwykle się pojawi okres. -
No to na na pewno Ci się udało, bo faza lutealna jest zawsze stała, trzymam kciuki za pozytywną bete! ✊🏻jagodowamery wrote:Ola 14 dzień fazy lutealnej? Gdzie nie powinna się zmienić, zawsze trwała 12 dni... albo coś się przesunelo i robi mnie w konia. Już nie ufam niczemu. Ostatnio za dużo było testowania i nic nie wychodziło. Boję się że beta będzie negatywna i jak zwykle się pojawi okres.
-
nick nieaktualny
-
Beta wyjdzie już nawet 10 dpo, więc nawet jak się przesunęła to wynik powinien wyjść wiarygodny, bo raczej nie przesunęła by się o tydzień tylko max 2 dni 😉jagodowamery wrote:Wiem że jest stała. Bardziej myślę że może z owulacją się przesunelo.. sama już nie wiem czy iść na tą betę.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Mery na pewno będzie pozytywny wynik bety

Podziwiam Cię za cierpliwość, ja bym już na pewno robiła sikańce
Robiłam w piątek. Plytkowy Pink nie pokazał nic, poza tym że one zawsze przebijają w miejscu drugiej kreski. A clearblue cyfrowy pokazał minusa, ale źle przeczytałam ulotkę i nieprawidłowo wykonałam test. Zamiast trzymać 20 sekund w pojemniczku z moczem, to trzymałam 5 sekund. A te 5 sekund było przeznaczone na strumień moczu 🤷♀️🤷♀️ minus wyszedł w postaci błędu testowego.
Jutro już niedaleko
może beta coś ukaże. Myślę jeszcze raz zrobić progesteron czy spada, ewentualnie jakby beta wyszła zerowa to będę mieć jakąś wskazówkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 19:42
-
Dlatego kochana nie nastawiaj się na tak, po postu idź i zrób ( wiem że to cholernie trudne) poczytaj dzisiaj książkę, zrób sobie kąpiel ( nie w gorącej wodzie), zobacz film, po prostu się zrelaksujjagodowamery wrote:Ola 14 dzień fazy lutealnej? Gdzie nie powinna się zmienić, zawsze trwała 12 dni... albo coś się przesunelo i robi mnie w konia. Już nie ufam niczemu. Ostatnio za dużo było testowania i nic nie wychodziło. Boję się że beta będzie negatywna i jak zwykle się pojawi okres.
a co najmniej spróbuj się zrelaksować
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Przy cyklach 28dniowych przyjmuje się,że faza lutealna trwa 14 dni ale również w normie jest od 10 do 16 dni . Jesteś pewna ,że 17dni fazy lutealnej masz? Na jakiej "zasadzie "policzyłaś?Julka wrote:Nera czy faza lutealna mozetrwac 17 dni przy 28 dniowych cyklach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 20:28
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie

-
nick nieaktualnyBo w marcu mialam owulacjie 11dc bo dzien wczesniej mialam test lh pozy. i czulam bol i to mocny po prawej stronie i z tego cyklu mialam ciaze b.Teraz testy owu wychodza mi w 11 dc pozytywne ale co mnie zmylilo w 13 rowniez...Konieczna wizyta u gina bo naprawde glowkuje jak to moze byc a i tak nic mi to nie da..😨
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Dlatego kochana nie nastawiaj się na tak, po postu idź i zrób ( wiem że to cholernie trudne) poczytaj dzisiaj książkę, zrób sobie kąpiel ( nie w gorącej wodzie), zobacz film, po prostu się zrelaksuj
a co najmniej spróbuj się zrelaksować
Postaram się nie nastawiać. Mój już nerwowo podszedł do tematu. Mogłam go nie informować o wyniku progesteronu, bo w piątek mówił "no to Ty jesteś w ciąży jak taki wysoki"... A ja mu tłumaczę żeby się nie nakręcał. Dzisiaj stwierdził że jak zwykle mam smaki, jem wszystko na raz a i tak przez 4 miesiące nic nie było, więc teraz też nic nie wyjdzie. Nakopie mu do tyłka jak winą jednak okaże się być ciąża... Ja myślę że pewnie wszystko było dla zmylenia mnie i przesunie się jak zwykle.. Dzisiaj na wykresie pokazuje 34 dzień cyklu, 14 dzień fazy lutealnej gdzie zwykle miałam 12 dniową. Wczoraj temp. 37,04. Dzisiaj nie miałam jak zmierzyć bo byłam u mojego A, on nie miał termometru w mieszkaniu po mamie. Jestem ciekawa jak jutro będzie wyglądać. Czy coś spadnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 21:12
-
Mary trzymam kciuki żeby temperatura nie spadła a beta była wysoka 😊😊😊
jagodowamery lubi tę wiadomość

Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
O tak!!!!!! Dołączam sięMysza1990 wrote:Mary trzymam kciuki żeby temperatura nie spadła a beta była wysoka 😊😊😊
jagodowamery lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.