Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też pracowałam w handlu 🙈 kocham pracę z ludźmi niestety strasznie męczyły mnie coraz to większe i cięższe obowiązki. Obecnie nie pracuje choć jestem zatrudniona
może po wakacjach poszukam czegoś co dalej będzie mi sprawiało radość.
Jagodowa a będziesz jutro też test rano robiła czy tylko bete ?IO, PCO
Starania od 11.2016 -
nick nieaktualnyTara wrote:Też pracowałam w handlu 🙈 kocham pracę z ludźmi niestety strasznie męczyły mnie coraz to większe i cięższe obowiązki. Obecnie nie pracuje choć jestem zatrudniona
może po wakacjach poszukam czegoś co dalej będzie mi sprawiało radość.
Jagodowa a będziesz jutro też test rano robiła czy tylko bete ?
Idę tylko na betę, testu nie robię już wcale.z bety 100% pewności. Chyba że w dalszym ciągu nic nie wyjdzie i nie będzie okresu przez kolejny tydzień... chociaż coraz bardziej boję się wyniku bety.
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Jagodowamery nie ma co się bać, wykres wygląda obiecującą i wierzę, że to zasługa czegoś, a raczej kogoś 🤗
Ola 14 dzień fazy lutealnej? Gdzie nie powinna się zmienić, zawsze trwała 12 dni... albo coś się przesunelo i robi mnie w konia. Już nie ufam niczemu. Ostatnio za dużo było testowania i nic nie wychodziło. Boję się że beta będzie negatywna i jak zwykle się pojawi okres. -
jagodowamery wrote:Ola 14 dzień fazy lutealnej? Gdzie nie powinna się zmienić, zawsze trwała 12 dni... albo coś się przesunelo i robi mnie w konia. Już nie ufam niczemu. Ostatnio za dużo było testowania i nic nie wychodziło. Boję się że beta będzie negatywna i jak zwykle się pojawi okres.
-
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Wiem że jest stała. Bardziej myślę że może z owulacją się przesunelo.. sama już nie wiem czy iść na tą betę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Mery na pewno będzie pozytywny wynik bety
Podziwiam Cię za cierpliwość, ja bym już na pewno robiła sikańce
Robiłam w piątek. Plytkowy Pink nie pokazał nic, poza tym że one zawsze przebijają w miejscu drugiej kreski. A clearblue cyfrowy pokazał minusa, ale źle przeczytałam ulotkę i nieprawidłowo wykonałam test. Zamiast trzymać 20 sekund w pojemniczku z moczem, to trzymałam 5 sekund. A te 5 sekund było przeznaczone na strumień moczu 🤷♀️🤷♀️ minus wyszedł w postaci błędu testowego.
Jutro już niedalekomoże beta coś ukaże. Myślę jeszcze raz zrobić progesteron czy spada, ewentualnie jakby beta wyszła zerowa to będę mieć jakąś wskazówkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 19:42
-
jagodowamery wrote:Ola 14 dzień fazy lutealnej? Gdzie nie powinna się zmienić, zawsze trwała 12 dni... albo coś się przesunelo i robi mnie w konia. Już nie ufam niczemu. Ostatnio za dużo było testowania i nic nie wychodziło. Boję się że beta będzie negatywna i jak zwykle się pojawi okres.
a co najmniej spróbuj się zrelaksować
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Julka wrote:Nera czy faza lutealna mozetrwac 17 dni przy 28 dniowych cyklach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 20:28
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyBo w marcu mialam owulacjie 11dc bo dzien wczesniej mialam test lh pozy. i czulam bol i to mocny po prawej stronie i z tego cyklu mialam ciaze b.Teraz testy owu wychodza mi w 11 dc pozytywne ale co mnie zmylilo w 13 rowniez...Konieczna wizyta u gina bo naprawde glowkuje jak to moze byc a i tak nic mi to nie da..😨
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Dlatego kochana nie nastawiaj się na tak, po postu idź i zrób ( wiem że to cholernie trudne) poczytaj dzisiaj książkę, zrób sobie kąpiel ( nie w gorącej wodzie), zobacz film, po prostu się zrelaksuj
a co najmniej spróbuj się zrelaksować
Postaram się nie nastawiać. Mój już nerwowo podszedł do tematu. Mogłam go nie informować o wyniku progesteronu, bo w piątek mówił "no to Ty jesteś w ciąży jak taki wysoki"... A ja mu tłumaczę żeby się nie nakręcał. Dzisiaj stwierdził że jak zwykle mam smaki, jem wszystko na raz a i tak przez 4 miesiące nic nie było, więc teraz też nic nie wyjdzie. Nakopie mu do tyłka jak winą jednak okaże się być ciąża... Ja myślę że pewnie wszystko było dla zmylenia mnie i przesunie się jak zwykle.. Dzisiaj na wykresie pokazuje 34 dzień cyklu, 14 dzień fazy lutealnej gdzie zwykle miałam 12 dniową. Wczoraj temp. 37,04. Dzisiaj nie miałam jak zmierzyć bo byłam u mojego A, on nie miał termometru w mieszkaniu po mamie. Jestem ciekawa jak jutro będzie wyglądać. Czy coś spadnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 21:12
-
Mary trzymam kciuki żeby temperatura nie spadła a beta była wysoka 😊😊😊
jagodowamery lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Mysza1990 wrote:Mary trzymam kciuki żeby temperatura nie spadła a beta była wysoka 😊😊😊
jagodowamery lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.