Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Kochane zrobiłam jeszcze dwa inne i kreska widoczna normalnie , wyniki jutro dopiero- czekam jak na szpilkachNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Anetka32 wrote:Martwi mnie trochę to że nie są to kreski takie wyraźne jak testowe
Dlatego Niechce aż tak się cieszyć ale tak każdy test pokazuje kreskę
Oby z porannego moczu były ładne dwie!a kreski mogą być jaśniejsze bo nie z porannego moczu z każdym dniem powinny ciut ciemniec
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyBędę robić napewno bo idzie do mnie prawie 40 sztuk testów ciazowych, dziś przyszło 10 - byłam pewna że nic z tego
Ja to szybka jestem U lekarki mojej już byłam!
Uwielbiam Panią doktor moja - odrazu zbadala posprawdzala mówiła że jeszcze za szybko coś zobaczyć ale ona już widzi gdzie się kształtuje najważniejsze że w macicy- gorzej bo pod miesniakiem , endometrium cyt " ładne "
Ciaza jeszcze tak na 100 % nie potwierdzona
Jutro mam jej wysłać wynik bety , w środę i w piątek mam iść na kolejną
Nadal mam przyjmować Estrofem, Luteine jak najszybciej
Generalnie nic nie czuje , dziwne brzuch raczej nie boli piersi bolą no i spalabym ciągle
Mąż kreskę widział- musiałam mu pokazać
Jaka panika ! Kwas foliowy masz ? L4 koniecznie ! I już ruszyła cała lawina. Teraz weszłam do domu- nasikalam na jeszcze jeden i kreska nadal jest! Chyba nie dowierzam.
A tak pisałam wcześniej- na jesień miało być in vitro jeszcze wczoraj o tym rozmawialiśmy...że to już uzgodnioneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 19:34
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Jagodowa
To aż nie możliwe!!
A ja jestem na skraju wyczerpania psychicznego .
Przyszłam nasikalam przed chwilą na test ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b195e90cbb6.jpg
Kochana leć jutro na betę! ✊✊✊34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Będę robić napewno bo idzie do mnie prawie 40 sztuk testów ciazowych, dziś przyszło 10 - byłam pewna że nic z tego
Uwielbiam Panią doktor moja - odrazu zbadala posprawdzala mówiła że jeszcze za szybko coś zobaczyć ale ona już widzi gdzie się kształtuje najważniejsze że w macicy- gorzej bo pod miesniakiem , endometrium cyt " ładne "
Generalnie nic nie czuje , dziwne brzuch raczej nie boli piersi bolą no i spalabym ciągle
Jaka panika ! Kwas foliowy masz ? L4 koniecznie ! I już ruszyła cała lawina. Teraz weszłam do domu- nasikalam na jeszcze jeden i kreska nadal jest! Chyba nie dowierzam.
A tak pisałam wcześniej- na jesień miało być in vitro jeszcze wczoraj o tym rozmawialiśmy...że to już uzgodnione
To cudownie!! Bardzo się cieszę! Życie pisze nieprzewidziane scenariusze -
Anetka32 wrote:Będę robić napewno bo idzie do mnie prawie 40 sztuk testów ciazowych, dziś przyszło 10 - byłam pewna że nic z tego
A tak pisałam wcześniej- na jesień miało być in vitro jeszcze wczoraj o tym rozmawialiśmy...że to już uzgodnione34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
A tak pisałam wcześniej- na jesień miało być in vitro jeszcze wczoraj o tym rozmawialiśmy...że to już uzgodnionetrzymam kciuki za wysoka bete
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jakie to wszystko dziwne człowiek czeka na te 2 kreski ... A teraz co ? Teraz już się martwię że beta będzie niska albo może wogole już spada A ja sobie wkrecam niewiadomo co ...
Jutro rano zrobię test i będę czekać! A za dwa tygodnie dopiero wizyta
Już mnie głowa rozbolala z tego wszystkiego -
Mi się zbliża owulacja I jak pech akurat we czwartek mam operacje na zeby, będą mi chirurgicznie usowac a owulacja przypada mi na piątek, szlak!
Myślicie że ta operacja może mieć wpływa na owulacje?20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Anetka32 wrote:Dziewczyny jakie to wszystko dziwne człowiek czeka na te 2 kreski ... A teraz co ? Teraz już się martwię że beta będzie niska albo może wogole już spada A ja sobie wkrecam niewiadomo co ...
Jutro rano zrobię test i będę czekać! A za dwa tygodnie dopiero wizyta
Już mnie głowa rozbolala z tego wszystkiegojedyne co mozesz to dbac o siebie i tyle na nic wiecej nie masz wplywu
zycze nudnej ciazy
izka2503 wrote:Mi się zbliża owulacja I jak pech akurat we czwartek mam operacje na zeby, będą mi chirurgicznie usowac a owulacja przypada mi na piątek, szlak!
Myślicie że ta operacja może mieć wpływa na owulacje?moze akurat wystarczy
-
nick nieaktualny
-
izka2503 wrote:Mi się zbliża owulacja I jak pech akurat we czwartek mam operacje na zeby, będą mi chirurgicznie usowac a owulacja przypada mi na piątek, szlak!
Myślicie że ta operacja może mieć wpływa na owulacje?izka2503 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
OlaM ja mialam z laparo z kauteryzacjaStaramy się o drugie
Pięć lat temu:
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
Teraz brak owu hsg
-
nick nieaktualnyDziewczyny,jest mi cholernie smutno. Przykro, że się nie udało. Najbardziej ze wszystkich cykli.
Plany nasze na wakacje też raczej nie wypalą, bo mam problem z moim psem, nie mamy go gdzie zostawićnie odpocznę nawet psychicznie od tego
dalej będę mierzyć temperaturę. Może w końcu spadnie w dół tak jak progesteron.