Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I to będzie prawdziwy cud, jak się nie mylę to miałaś myśleć o in vitro nie??Anetka32 wrote:Kochane zrobiłam jeszcze dwa inne i kreska widoczna normalnie , wyniki jutro dopiero- czekam jak na szpilkachNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Na spokojnie najważniejsza jest betaAnetka32 wrote:Martwi mnie trochę to że nie są to kreski takie wyraźne jak testowe
Dlatego Niechce aż tak się cieszyć ale tak każdy test pokazuje kreskę
Oby z porannego moczu były ładne dwie!
a kreski mogą być jaśniejsze bo nie z porannego moczu z każdym dniem powinny ciut ciemniec
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyBędę robić napewno bo idzie do mnie prawie 40 sztuk testów ciazowych, dziś przyszło 10 - byłam pewna że nic z tego
Ja to szybka jestem U lekarki mojej już byłam!
Uwielbiam Panią doktor moja - odrazu zbadala posprawdzala mówiła że jeszcze za szybko coś zobaczyć ale ona już widzi gdzie się kształtuje najważniejsze że w macicy- gorzej bo pod miesniakiem , endometrium cyt " ładne "
Ciaza jeszcze tak na 100 % nie potwierdzona
Jutro mam jej wysłać wynik bety , w środę i w piątek mam iść na kolejną
Nadal mam przyjmować Estrofem, Luteine jak najszybciej
Generalnie nic nie czuje , dziwne brzuch raczej nie boli piersi bolą no i spalabym ciągle
Mąż kreskę widział- musiałam mu pokazać
Jaka panika ! Kwas foliowy masz ? L4 koniecznie ! I już ruszyła cała lawina. Teraz weszłam do domu- nasikalam na jeszcze jeden i kreska nadal jest! Chyba nie dowierzam.
A tak pisałam wcześniej- na jesień miało być in vitro jeszcze wczoraj o tym rozmawialiśmy...że to już uzgodnioneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 19:34
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Jagodowa

To aż nie możliwe!!
A ja jestem na skraju wyczerpania psychicznego .
Przyszłam nasikalam przed chwilą na test ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b195e90cbb6.jpg
Kochana leć jutro na betę! ✊✊✊34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Będę robić napewno bo idzie do mnie prawie 40 sztuk testów ciazowych, dziś przyszło 10 - byłam pewna że nic z tego
Uwielbiam Panią doktor moja - odrazu zbadala posprawdzala mówiła że jeszcze za szybko coś zobaczyć ale ona już widzi gdzie się kształtuje najważniejsze że w macicy- gorzej bo pod miesniakiem , endometrium cyt " ładne "
Generalnie nic nie czuje , dziwne brzuch raczej nie boli piersi bolą no i spalabym ciągle
Jaka panika ! Kwas foliowy masz ? L4 koniecznie ! I już ruszyła cała lawina. Teraz weszłam do domu- nasikalam na jeszcze jeden i kreska nadal jest! Chyba nie dowierzam.
A tak pisałam wcześniej- na jesień miało być in vitro jeszcze wczoraj o tym rozmawialiśmy...że to już uzgodnione
To cudownie!! Bardzo się cieszę! Życie pisze nieprzewidziane scenariusze
-
Aneta więc jest dobrze 😁😁jutro beta będzie tylko potwierdzeniem moim zdaniem❤️❤️❤️❤️Anetka32 wrote:Będę robić napewno bo idzie do mnie prawie 40 sztuk testów ciazowych, dziś przyszło 10 - byłam pewna że nic z tego
A tak pisałam wcześniej- na jesień miało być in vitro jeszcze wczoraj o tym rozmawialiśmy...że to już uzgodnione34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
cudownieAnetka32 wrote:Będę robić napewno bo idzie do mnie prawie 40 sztuk testów ciazowych, dziś przyszło 10 - byłam pewna że nic z tego
A tak pisałam wcześniej- na jesień miało być in vitro jeszcze wczoraj o tym rozmawialiśmy...że to już uzgodnione
trzymam kciuki za wysoka bete
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jakie to wszystko dziwne człowiek czeka na te 2 kreski ... A teraz co ? Teraz już się martwię że beta będzie niska albo może wogole już spada A ja sobie wkrecam niewiadomo co ...
Jutro rano zrobię test i będę czekać! A za dwa tygodnie dopiero wizyta
Już mnie głowa rozbolala z tego wszystkiego -
Mi się zbliża owulacja I jak pech akurat we czwartek mam operacje na zeby, będą mi chirurgicznie usowac a owulacja przypada mi na piątek, szlak!
Myślicie że ta operacja może mieć wpływa na owulacje?20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
no niestety po przejsciach juz tak mamyAnetka32 wrote:Dziewczyny jakie to wszystko dziwne człowiek czeka na te 2 kreski ... A teraz co ? Teraz już się martwię że beta będzie niska albo może wogole już spada A ja sobie wkrecam niewiadomo co ...
Jutro rano zrobię test i będę czekać! A za dwa tygodnie dopiero wizyta
Już mnie głowa rozbolala z tego wszystkiego
jedyne co mozesz to dbac o siebie i tyle na nic wiecej nie masz wplywu
zycze nudnej ciazy
mysle ze na owu nie ma wplywu ale po operacji to raczej nie bedziesz miala ochoty na serduszkowanie to zachecam na przytulaski w czwartek ranoizka2503 wrote:Mi się zbliża owulacja I jak pech akurat we czwartek mam operacje na zeby, będą mi chirurgicznie usowac a owulacja przypada mi na piątek, szlak!
Myślicie że ta operacja może mieć wpływa na owulacje?
moze akurat wystarczy
-
nick nieaktualny
-
Izunia serducho w czwartek nad ranem. Co do wpływu operacji na owulacje Nie wiem ale raczej niepowinno. Prędzej może się opóźnić ale również nie koniecznieizka2503 wrote:Mi się zbliża owulacja I jak pech akurat we czwartek mam operacje na zeby, będą mi chirurgicznie usowac a owulacja przypada mi na piątek, szlak!
Myślicie że ta operacja może mieć wpływa na owulacje?
izka2503 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie

-
OlaM ja mialam z laparo z kauteryzacjaStaramy się o drugie
Pięć lat temu:
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
Teraz brak owu hsg

-
nick nieaktualnyDziewczyny,jest mi cholernie smutno. Przykro, że się nie udało. Najbardziej ze wszystkich cykli.
Plany nasze na wakacje też raczej nie wypalą, bo mam problem z moim psem, nie mamy go gdzie zostawić
nie odpocznę nawet psychicznie od tego
dalej będę mierzyć temperaturę. Może w końcu spadnie w dół tak jak progesteron.