Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Tak to wygląda na górze wczorajszy na dole dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86c89336d3ba.jpg
Myślałam że będzie ciemniejszy:-(mi nigdy nie wyszly 2 grube krechy
a mam dzieci
zawsze ta testowa byla jasna , jasniejsza od kontrolnej
-
DzulkaJ wrote:Jagodowa bardzo mi przykro, bo liczyłam, że się udało. Ja mam wrażenie, że to była biochemiczna. Zazwyczaj podają wynik <1,2 a u Ciebie byla już jakaś wartość chyba <2,3 więc moim zdaniem to był biochem.
-
nick nieaktualnyBabydust oby tak było jak u Ciebie !
Pamiętam w poprzedniej ciąży tydzień po spodziewanym terminie miałam jeszcze bledsza kreskę A bete na poziomie 40 potem już strzeliła w górę... nie chce się tak zadreczac ale nie ukrywam że strasznie się boję... -
nick nieaktualny
-
Anetka trzymasz w niepewności. Trzymam mocno kciuki!
Będzie mnie trochę mniej u was ale będę zaglądać i może od czasu do czasu się odezwę
Nie chce myśleć w którym dniu cyklu jestem, kiedy mogłabym zrobić owulaka. Nie chce WCALE myśleć tylko działać. W czwartek ostatni dzień pracy i zaczynam urlop
Mam jakieś dobre przeczucia 🤔😉
Mocno ściskam każda z osobna!Nona lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
babydust1 wrote:ja juz kiedys pisalam
mi nigdy nie wyszly 2 grube krechy
a mam dzieci
zawsze ta testowa byla jasna , jasniejsza od kontrolnej
Mi w pierwszej ciąży wyszły 2 grube krechy ale to było tydzień albo i lepiej po terminie @ a w drugiej to ta druga taka ledwo ledwo ale właśnie w terminie @ albo i wcześniej ciut bo nie mogłam wytrzymać 😅 -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Jak uważasz
Może być tak ale też nie musi że odstawiajac luteine może nastąpić gwałtowny spadek proga..
Ja miałam zalecenie brać 3 tyg od owulacji i dopiero test . Też się bałam czy to nie za długo.
Zrobisz jak uważasz ja i tak będę trzymać kciuki :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 10:00
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Pisałam wczoraj do ginekolog "wynik jednoznaczny" i wypisalam co mi wyszło. Nie odpisała. Może i masz rację ale w tym przypadku zdaje się na naturę. Póki co nie mam nawet plamienia. Może to działanie Clostilbegyt, że przed miesiączka mi się już nie przytrafi ... 8 dni po odstawieniu luteiny a mnie brzuch boli tyle co kot napłakał. Bardziej piersi. Drażni biustonosz, koszula w nocy...
No i znów to muszę napisać. Inaczej jest jak nie przyjmujesz progesteronu A inaczej jak się nim wspierasz- wtedy oczywiste jest ze poziom jego będzie wyższy niż byłby naturalnie. Tylko co się dzieje jak się go odklada? Ja obawialam się jedynie znacznego spadku - może inaczej gwaltownego spadku co pewnie też ma swoje znaczenie.
Choć z drugiej strony lekarze zazwyczaj przepisuja proga na 10 dni . Być może się mylę Nieiwem ale to zawsze tkwilo mi w głowie. Stąd moje cykle z 26 dni przedłużyły się na 32
Mery zrobisz jak uważasz naprawdęja Całym sercem wspieram i kibicuje podpowiadam może się wymadrzam ale chodzi mi tylko o jedno- o zielony cel
-
Anetka32 wrote:Tak to wygląda na górze wczorajszy na dole dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86c89336d3ba.jpg
Myślałam że będzie ciemniejszy:-(
Aneyka 2 kreseczke ciemnieje😁✊✊✊✊👍❤️Czekamy z niecierpliwością na twoje wyniki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 10:41
Anetka32 lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Anetka ale ty nas w niepewności trzymasz
chociaż ja i tak już wiem że to ciąża, tyle testów by się nie myliło, poza tym kreska jest ciemniejsza i grubsza dzisiaj
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Dziewczyny ja dzisiaj zaczynam 23 tydzień mojego cyklu bezowulacyjnego, także głowa do góry!!!!!
OlaaM, Bara112, Nona, DzulkaJ, listek’ lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny