Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jagodowamery wrote:Dziewczyny,jest mi cholernie smutno. Przykro, że się nie udało. Najbardziej ze wszystkich cykli.
Plany nasze na wakacje też raczej nie wypalą, bo mam problem z moim psem, nie mamy go gdzie zostawićnie odpocznę nawet psychicznie od tego
dalej będę mierzyć temperaturę. Może w końcu spadnie w dół tak jak progesteron.
oj :*To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
nick nieaktualnyJagodowa strasznie mi przykro moglabym powiedzieć że dalabym 100 % na to że to jednak ciąża
Życie potrafi być zaskakujące tak szczerze myślałam że u Ciebie to poprostu tylko potwierdzenie.
Ja za to znów spać nie umiem
Tak wspominam wczorajszy dzień przyszłam z pracy mąż obiad podał zrobiłam testy dwa owu I hcg poszłam jeść idę patrzę druga kreska ! Mówię do męża Ty patrz chyba jestem w ciąży
Widzisz kreskę? No widzę ale jakaś taka blada ? Mówię no wiem przecież też widzę
A on od razu do mnie! A Ty wczoraj się opalalas, dziś w pracy dzwigalas to wiesz że się staramy i nie myślisz że możesz być w ciąży:-O
Wstałam dziś zrobiłam kolejny test szału nie ma dalej blada choć zdecydowanie grubsza
Objawów jakichkolwiek brak cycki bolą tylko wtedy jak przygniote brzuch raczej nie daje o sobie znać- cholernie się martwię
Jak sobie z tym poradzić?
Nie mam tych testów co robiłam wczoraj, mam inne na tamtym właśnie kreska była mniej widoczna dziś jest bardziej ach ja już Nieiwem co mam myśleć
Czekam na wynik bety- może nie oszaleje do tej godziny -
nick nieaktualny
-
Jagodowa bardzo mi przykro, bo liczyłam, że się udało. Ja mam wrażenie, że to była biochemiczna. Zazwyczaj podają wynik <1,2 a u Ciebie byla już jakaś wartość chyba <2,3 więc moim zdaniem to był biochem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 05:17
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Anetka32 wrote:Tak to wygląda na górze wczorajszy na dole dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86c89336d3ba.jpg
Myślałam że będzie ciemniejszy:-(❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Anetka32 wrote:Tak to wygląda na górze wczorajszy na dole dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86c89336d3ba.jpg
Myślałam że będzie ciemniejszy:-(
Jak ja bym cciałabym zobaczyć dwie kreski na teście chociaż przez chwilę by wiedzieć, ze mogę jeszcze zajść w ciążę .W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera , Dziewczyny dziękuję za miłe słowa:-*
Jesteście przekochane ! Dziękuję za wsparcie:-)
Życzę Wam wszystkim tych dwóch kresek i najważniejsze żeby ciemnialy ! Zmartwienie potem goni zmartwienie
Pamiętam w poprzedniej ciąży bolały cycki jak cholera bolał brzuch jak cholera to się martwilam teraz nie boli i też się martwię ohhhhhNera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie temperatura spadła, więc daje sobie dwa dni i pewnie będzie @. To będzie mój ostatni cykl stymulacji. Przynajmniej wiem, że owulacja wystąpiła. Tylko szkoda że tak późno, bo z miesiąca na miesiąc coraz gorzej z tymi cyklami jest. Odstawiłam luteinę 8 dni temu, więc trochę długo muszę czekać...
Anetka32 lubi tę wiadomość
-
Jagodowa wcale się nie dziwię że jest Ci przykro. Mi na pewno też by było. Zaraz nowy cykl nowe nadzieje. A przynajmniej wiesz że owu była a ona jest niezbędna:) Zamieść informacje na fc czy ktoś w tym czasie zajął by się psem. Kuzynka zawsze tak robi i zawsze ktoś chętny się znajdzie:)
-
nick nieaktualnyDzulkaJ wrote:Jagodowa bardzo mi przykro, bo liczyłam, że się udało. Ja mam wrażenie, że to była biochemiczna. Zazwyczaj podają wynik <1,2 a u Ciebie byla już jakaś wartość chyba <2,3 więc moim zdaniem to był biochem.
Na pewno nie. W lutym robiłam już jedną betę bo miałam wydłużony cykl do 50 dni i w kwietniu przylazł dopiero @. Wtedy w lutym wynik też był poniżej 2.3 -
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:U mnie temperatura spadła, więc daje sobie dwa dni i pewnie będzie @. To będzie mój ostatni cykl stymulacji. Przynajmniej wiem, że owulacja wystąpiła. Tylko szkoda że tak późno, bo z miesiąca na miesiąc coraz gorzej z tymi cyklami jest. Odstawiłam luteinę 8 dni temu, więc trochę długo muszę czekać...
Przepraszam przez pomyłkę polubilam.
Mery A może spróbuj nie odstawiac luteiny , może faktycznie coś było na rzeczy. Ja jak robiłam bete to miałam zawsze poniżej 1 , twoja była wyższa to i tak ostatni stymulowany co Ci zależy- warto spróbować -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj sobie uświadomiłam, ze prawdopodobnie ten cykl, który się zacznie na koniec czerwca będzie ostatnim przed przymusowa przerwa.
W sierpniu, w dniach płodnych, mój mąż musi wyjechać i nie będzie go kilka dni.
A później na koniec sierpnia/pierwszy tydzień września mamy zaplanowany urlop i cały czas się boje, ze w sierpniu by się udało i przez 2tyg urlopu bym się stresowała.
Nie dopytałam, jakie leki lekarz planuje po clostilu. Pewnie gonadotropiny,nie? -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Przepraszam przez pomyłkę polubilam.
Mery A może spróbuj nie odstawiac luteiny , może faktycznie coś było na rzeczy. Ja jak robiłam bete to miałam zawsze poniżej 1 , twoja była wyższa to i tak ostatni stymulowany co Ci zależy- warto spróbować
Jestem zdania że co ma się podziać to i tak się stanie. Dopiero jakby się okazało że to ciąża to będę brała luteine i faszerowała się lekami żeby tylko było dobrze. A póki nic nie wyszło z beta hcg to sobie nie zawracam głowy. Z progesteronem nie można też przesadzać i brać go na własną rękę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 08:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Jestem zdania że co ma się podając to i tak się stanie. Dopiero jakby się okazało że to ciąża to będę brała luteine i faszerowała się lekami żeby tylko było dobrze. A póki nic nie wyszło z beta hcg to sobie nie zawracam głowy. Z progesteronem nie można też przesadzać i brać go na własną rękę.
Jak uważasz
Może być tak ale też nie musi że odstawiajac luteine może nastąpić gwałtowny spadek proga..
Ja miałam zalecenie brać 3 tyg od owulacji i dopiero test . Też się bałam czy to nie za długo.
Zrobisz jak uważasz ja i tak będę trzymać kciuki :-*