Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:2-3 usg w cyklu. Opisane wszystko ile ma pecherzyk i kiedy będzie owu. Dziś np byłam w11dc pecherzyk 17mm owulacja koło czwartku endometrium 6mm ale jeszcze podrosnie.
Zwykle chodziłam 10,13, 16 dc
Teraz znam już organizm, idę raz koło 11--12dc I po monicie wiem że przed owu I się staramy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona powodzenia;-)
Ja dalej czekam na wyniki - aż tam zadzwoniłam
Miła Pani poinformowala mnie że wyniki dopiero między 18 a 20
Ale ja Pani podam proszę podać pesel więc grzecznie podaje no i ?
No i nie ma proszę zadzwonić za godzinkęNona lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Nona powodzenia;-)
Ja dalej czekam na wyniki - aż tam zadzwoniłam
Miła Pani poinformowala mnie że wyniki dopiero między 18 a 20
Ale ja Pani podam proszę podać pesel więc grzecznie podaje no i ?
No i nie ma proszę zadzwonić za godzinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 15:14
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualnyWinter dokładnie tak , niewiedzialam ze takie to skomplikowane w życiu może dwa razy byłam na becie A to mój pierwszy raz na emaila. Natomiast w mojej przychodni pobierają krew rano tylko około 9 przyjeżdża auto . Mam specjalną dyskietke loguje i tam są wyniki
Teraz tak sobie myślę że jak powtórzę jutro to nie będzie 48 h ani nawet 40 h bo robiłam po 17 badanie A jutro pójdę około 6
Jak ja to zinterpretuje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Cykle mam 27-28dni.
U mnie już wtedy jest pecherzyk koło 15mm ma
Jeśli masz więcej o żaden nie dominuje to może zespół policysycznych jajników, nie wiem. Serio 2-3usg w cyklu mogą pomóc.
Albo stymulacja może clo? -
nick nieaktualnyAnetka nic się nie stresuj! Kreska słabsza jeszcze bo widocznie zagnieździło się koło 12 dpo
a skoro ciemnieje to znaczy ze beta rośnie! Moje pierwsze tez wychodziły słabiutkie a dopiero 14dpo wyszła grubsza krecha. Jednak u mnie zagnieżdżenie było dokładnie w 8dpo bo nawet miałam objawy! Także zobacz - dopiero 6 dni po zagnieżdżeniu gruba kreseczka! 😁 nic się nie stresuj! Będzie wszystko dobrze!
-
nick nieaktualnyA z tymi objawami to już w ogóle się nie martw! Ja miałam objawy przed terminem @ a później nagle przeszły! Myślałam ze nic z tego i ze dostanę @ a tu niespodzianka 😁 dopiero później sie troszkę rozkręciły, ale tak naprawdę dopiero od 9tc 😁 także nic a nic się nie martw! 😁
-
nick nieaktualnyMasia wrote:Anetka nic się nie stresuj! Kreska słabsza jeszcze bo widocznie zagnieździło się koło 12 dpo
a skoro ciemnieje to znaczy ze beta rośnie! Moje pierwsze tez wychodziły słabiutkie a dopiero 14dpo wyszła grubsza krecha. Jednak u mnie zagnieżdżenie było dokładnie w 8dpo bo nawet miałam objawy! Także zobacz - dopiero 6 dni po zagnieżdżeniu gruba kreseczka! 😁 nic się nie stresuj! Będzie wszystko dobrze!
Tak by to wyglądało że 12dpo , to jutro mi wychodzi 6 dni po zagniezdzeniu
Może już będzie mocniejsza -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Jaja jakieś. Nie ma wyniku - jest jeszcze w trakcie
Mam czekać na mailaNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny