Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Kurde dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę dzieckow:-)
Marzenia są po to aby je spełniać- zresztą to że je macie wcale nie świadczy o tym że kolejne chcecie mniej mocno niż te które dzieci nie mają!
Wręcz przeciwnie- uważam że są to bardzo dojrzałe i odpowiedzialne decyzję Wkoncu wiecie czego się spodziewać
Trzymam kciuki &&
Nera , Julka my z mężem tak na serio serio mocno i z lekami teraz w marcu zaczęliśmy starania
Wcześniej też wiadomo było serio serio ale bez lekarza i cudów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha Anetka gratulacje!!! Teraz już wiesz, że testy nie są wyznacznikiem przyrostu bety! Ciezaroweczka z Ciebie teraz jest 😘
Masz swój cud hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 15:38
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Anetka GRATULACJE A teraz zacznij cieszyć się ciaza 😍😍😍
Anetka32 lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Anetko Gratulacje ! 😘
Dbaj o siebie i maleństwo 😊
Anetka32 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyAnetka widzisz! Suuuuper!!! Ogromne gratulacje!!! Cieszę się razem z Tobą! Teraz cierpliwie czekaj na wizytę u lekarza! Oszczędzaj się żebyś nie musiała się niepotrzebnie stresować! ❤️❤️❤️❤️
Ogromnie się cieszę!!! Moje gratulacje ❤️❤️❤️❤️Anetka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Ja już nie mam nadziei na siebie. Nic mi nie pomaga. Nie biorę tylko Clo. Miałam też estrofem i luteinę. Luteine skończyłam 03.06...
Ja tez miałam clo, estrofem i encorton. Nie działało dobrze to na mnie. Wystarczyło zmienić clo na lamette i w tym cyklu dołożyłam tez inofolic. Moim zdaniem warto poprosić o zmianę leku -
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Dziękuję Anetko za miłe słowo . Mam nadzieję,że nie dostanę pierdolca i wytrwam do zielonego wykresu .
Wytrwasz! Nie będę Ci mówić patrz na mnie. Bo ja naprawdę wiele lat czekałam na ten " cud "
I dałam radę i wierzę że każdej z Nas się uda!!!
Będę czekać teraz na Wasze zielone kropki !
Rozsylam fluidy !!
Fuuuuu Fuuuuuuuu
Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie za wiarę za wszystko - teraz naprawdę się cieszę !
Pani Doktor napisała; piękny przyrost , bierz wszystko ( leki jakie mam przepisane ) I w piątek jeszcze jedno badanie
Mam nadzieję że tym razem już nie będzie mnie kosztowało tyle stresu
A testy wywale w cholere!
A tak na serio mam tego w piezdziet po kilkadziesiąt sztukNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Anetko dawaj odkupie Twoje testy może mi przyniosą szczęście;) super:)
Jakie szczęście jak widzisz jak one oszukuja
Tylko nerwów mi przysporzyly jak nie cienie cieni to znów bladziochy to znów nic A potem już tylko bladziochy
Do mniej więcej godziny temu miałam cały parapet osikanych testów właśnie wszystkie wyrzucilam w ciul! -
Anetka wiedziałam! Jeszcze raz GRATULACJE OGROMNE!!! 🤰 CIESZĘ SIĘ RAZEM Z TOBĄ TWOIM SZCZESCIEM❤️❤️ Teraz tylko zapisać się na wizytę u ginekologa i zobaczyć fasolke😁😁😁😁😁 Dużo zdrówka życzę 😘34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Masia dzięki kochana że pytasz😁🤗 a dzieciaczek wariuje, kopie więc jest ok z nim dzisiaj miałam badania później jadę po odbiór a w poniedziałek jadę na wizyte i na 100%okaze się czy to rzeczywiście szanowny Synio zamieszkuje w brzuszku😁😁😁😁
Źle się czuję od 2 tygodni miewam plamienia lekkie ale to od nadzerki odpadają mnie skórcze a teraz w ten upał żar skwar po prosty nie da się normalnie funkcjonować w ciąży.... Po prostu się męczę i nie daje niekiedy rady... Na przedstawieniu u 2 córki to pot lał mi się ciurkiem po czole - jak nigdy duszno mi było i wogole nieprzyjemnie... Dowiem się czy łożysko już nie przoduje oby nie bo cesarki jakoś nie wpisuje w porod🙄🙄
A co U ciebie? Pozdrawiam❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🎉34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙