Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka nie denerwuj się i nie rób już testów! Kochana trzymam kciuki za piękny przyrost! ✊✊✊ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Julka wrote:Dziewczyny ja od wczoraj ciagle rycze .To bedzie trzeci miesiac co nie mam owulacji a ginekolog kaze mi czekac bo moze sie uda.Czy js jestem juz bezplodna bo nie wiem jak inaczej to nazwac.
A nie możesz się skonsultować z innym lekarzem? Może inny coś poradzi ❤️ -
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Dziewczyny ja od wczoraj ciagle rycze .To bedzie trzeci miesiac co nie mam owulacji a ginekolog kaze mi czekac bo moze sie uda.Czy js jestem juz bezplodna bo nie wiem jak inaczej to nazwac.Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Anetka na spokojnie, czekaj na wynik bety, jak dla mnie test to żaden dowód, ale nie dziwię ci się że się stresujesz, bo na pewno tak samo bym się zachowała. Poczekaj i zobaczysz. Mam nadzieję że Jl będzie pięknie rosła
Fajnego masz tego męża, ja mojemu to muszę zawsze powiedzieć że kwiatki bym chciałaoczywiście z mojego męża cudowny i kochamy człowiek, ale romantyk żaden
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyAnetka proszę Cię nie stresuj się i nie przyciągaj złych myśli. Wiem ze ciężko Ci podejść do sprawy pozytywnie, ale staraj się przynajmniej neutralnie! Bo stresujesz się zupełnie niepotrzebnie. Moim zdaniem wszystko jest ok! Ja również robiłam testy co dwa dni bo codziennie nie było sensu, różnica w kolorze jest niezbyt wielka i się człowiek tylko niepotrzebnie nakręca. Schowaj te testy i już ich nie rob. Ciąża jest na pewno i potrzebuje teraz Twojego spokoju żeby moc się dobrze rozwijać! Nie szalej kochana ❤️❤️❤️ Tylko spokój i przyjmowanie wszystkiego na klatę! Stres Ci nie pomaga! Zrob melisę i siedź tam grzecznie 😘
-
nick nieaktualnyJa Ciebie Anetko doskonale rozumiem bo jak zobaczyłam te dwie kreski to z jednej strony się cieszyłam a z drugiej już martwiłam! I powiem Ci ze to zupełnie normalne ze się zamartwiasz bo ciąża po poronieniu jest trudna dla naszej psychiki! Jednak z doświadczenia mówię Ci ze obawy nie są w 99% uzasadnione! Ja teraz cały czas próbuje myśleć ze co ma być to będzie! Dla swojego dzidziusia zrobiłam i robie wszystko co najlepsze. Przygotowałam się do tego najlepiej jak potrafiłam i bardzo o siebie dbałam. I Ty na pewno tak samo! Teraz potrzebny tylko spokój i cierpliwość! Wszystko będzie dobrze! ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Pojechałam specjalnie do laboratorium 30 km Ode mnie- znalazlam siedzibę tego co wysylali wczoraj moje wyniki
Myślałam że będą szybciej to mi powiedziała że około 17 na maila
Cierpliwie czekaj, będzie dobrze 😘 -
Julka wrote:Byla ktoras moze z kasy chorych u ginek.bo nie wiem czy ma tosens a wizyte mam o 12
Skonsultuj się. Może akurat będą mieli inny pogląd na Twoja owulacje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julka ja chodzę tylko i wyłącznie wszędzie prywatnie ( nie wierzę w Nfz) ale na twoim miejscu bym poszła i spróbowała i dodatkowo poszukalabym innego prywatnego lekarza niż ten dotychczasowyNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Julka wrote:Byla ktoras moze z kasy chorych u ginek.bo nie wiem czy ma tosens a wizyte mam o 12
moim zdaniem nic nie tracisz -pójdź. Ja od lat chodzę 13lat do lekarza na NFZ - jeden z najlepszych . Fakt ,że od tamtego roku musowo prywatnie wizytę umawiałam ale tylko dlatego,że byłam w potrzebie a do niego kolejki jak rzeka ( potrzebowałam w maju na sito a na NFZ wizytę miałabym we wrześniu) . Jest to naprawdę lekarz z powołania.Pracuje w szpitalu położniczo-ginekologicznymW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:moim zdaniem nic nie tracisz -pójdź. Ja od lat chodzę 13lat do lekarza na NFZ - jeden z najlepszych . Fakt ,że od tamtego roku musowo prywatnie wizytę umawiałam ale tylko dlatego,że byłam w potrzebie a do niego kolejki jak rzeka ( potrzebowałam w maju na sito a na NFZ wizytę miałabym we wrześniu) . Jest to naprawdę lekarz z powołania.Pracuje w szpitalu położniczo-ginekologicznym