Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Julka wrote:Od listopada.W grudniu sie udalo ale byl pusty pecherzyk i w styczniu poronilam.W marcu znowu c.biochemiczna.
w pazdzierniku zaszlam, w lutym poronienie zatrzymane
kolejna ciaza cb luty a kolejna cb marzec
ale kiedys sie udaco u ciebie lekarz na to wszystko mowil ? jakies leki dostalas ?
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:Miejmy nadzieję, że w niedługim czasie stanie się cud .
Ja coraz bardziej myślę o odpuszczeniu. My zaś staramy się z mężem od grudnia ale jestem już zrezygnowana . Mam trzy córki z czego dwie nie są Jego . Wspólne dzieciątko udało Nam się w siódmym miesiącu starań z żelem pre-seed .
jak sie nie uda ide sobie cycki poprawicale bez implantu tak kosmetycznie
-
nick nieaktualnyMam bardzo głupie pytanie.
Czy dbać o siebie odpoczywać wypoczywać znaczy nic nie robić? Mnie już kręgosłup boli od tego leżenia... , już mnie bierze Wiaodmo zrobię co trzeba tylko żeby aż tak?
Poprzednia ciążę poronilam z racji wakacji . Tego dnia kiedy test pokazał blada kreskę wykezdzalismy na wczasy autem około 14-15 godzin tłuczenia wtedy nie zdawałam sobie sprawy że nie powinnam dopiero po powrocie uświadomiła mi to Pani Doktor
Teraz leżę i leżę i leżę- generalnie dziś zrobiłam obiad i sok z marchewki i jabłka No i byłam w tym labo i to tyle nawet w domu nic nie sprzątałam ! -
nick nieaktualnybabydust1 wrote:oj to podobnie jak u mnie
w pazdzierniku zaszlam, w lutym poronienie zatrzymane
kolejna ciaza cb luty a kolejna cb marzec
ale kiedys sie udaco u ciebie lekarz na to wszystko mowil ? jakies leki dostalas ?
-
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Tak symfolik albo ovarin.Musialam zamowic bo u nas w aptece wszystko na zamowienie😄
bo mam plamienie po miesiaczcezawsze okres 3 dni i koniec a teraz 3 dni i 4/5 dni plamien
masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Mam bardzo głupie pytanie.
Czy dbać o siebie odpoczywać wypoczywać znaczy nic nie robić? Mnie już kręgosłup boli od tego leżenia... , już mnie bierze Wiaodmo zrobię co trzeba tylko żeby aż tak?
Poprzednia ciążę poronilam z racji wakacji . Tego dnia kiedy test pokazał blada kreskę wykezdzalismy na wczasy autem około 14-15 godzin tłuczenia wtedy nie zdawałam sobie sprawy że nie powinnam dopiero po powrocie uświadomiła mi to Pani Doktor
Teraz leżę i leżę i leżę- generalnie dziś zrobiłam obiad i sok z marchewki i jabłka No i byłam w tym labo i to tyle nawet w domu nic nie sprzątałam ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Masia wrote:Nera to co Ty tutaj jeszcze robisz?! Raz dwa do roboty się brać! 😘
Czekałam na połówka bo samej ciężko działać 😅
Winter - dziękuję za gratulacjeNawet jeśli obecny cykl będzie bez zielonego ogonka (I to na dziewczynkę) to i tak jest tym wygranym bo z 2,5 paczek jest 0 😊
Anetko- uśmiech też mi się podoba . Nie mniejszy miałam ja 😁 ten uśmiech jest chyba zaraźliwy 😂W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Anetka32 wrote:Nera przepraszam że przeszkadzam - hahaha
Ale wiesz że to mój urodzinowy cykl ! Niech Twój też będzie szczęśliwy:-)
Jeśli owulacja będzie jutro to mamy 4 córkę 😅W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
babydust1 wrote:ja sobie daje czas do wrzesnia ... czyli rok
jak sie nie uda ide sobie cycki poprawicale bez implantu tak kosmetycznie
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Nie przeszkadzasz 🤣 już po . My musimy działać szybko bo przy 3 dzieci to lada wyczyn i często kończy się przerywanymi 😅
Jeśli owulacja będzie jutro to mamy 4 córkę 😅
a polezalas troche pona brzuchu
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:haha no do wrzesnia jest 3 miesiace
takze nie zdaze
to tez moj cykl urodzinowy , owu bede miala w urodziny a testowac bede w 16 rocznice slubu hahaciekawa zbieznosc dat
-
Anetka gratulacje!!! I cud się wydarzył
ach cudowne to jest!!!
Ja w ciąży robię wszystko, oczywiście dużo też wypoczywam, szczególnie w te upały, dużo pij!! najgorsze te pierwsze miesiące, potem pójdzie już z górki
Na kiedy miałabyś termin??Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.