Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka mi się właśnie też tak wydaje, bo przy becie 1000 było widać tylko zarodek ( bo po mojej pozamacicznej chciał widzieć gdzie ulokowal się) a może przy 2500 serduszko też już będzie
na kiedy byś miała ogólnie termin??
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Julka dawaj staranka. Ja odczuwam ból okoloowulacyjny i sluz się robi płodny. A jak u Ciebie ze śluzem? U mnie się pokrywa śluz płodny, plus test owu pozytywny plus skok po ten temperatury i zawsze od pozytywnego testu owu 16 dnia jest@. Julka nie myśl tylko działaj:)
-
nick nieaktualnyZaczęłam nowy cykl dziewczyny. Wieczorem ogarnę wszystkie dane i całą resztę, bo mam na 14stą do pracy...Ostatni dzień i urlopik mnie wita
wczoraj dostałam przedłużenie umowy, więc oddycham spokojnie
Od dzisiaj mam brać do 15 dnia cyklu estrofem.
Od 3 do 7 dnia cyklu CLO.
Od 24 dnia cyklu luteinę i tym razem nie mam napisane do kiedy. Czy podczas jej brania też mogę dostać miesiączkę żebym wiedziała że czas odstawić? Kiedyś tak miałam że ledwo co skończyłam brać i okres się pojawił po czym miałam wtedy przerwać. Ciekawe jak to teraz będzie. -
Jagodowa nie rozumiem dlaczego tak późno masz zacząć brać luteinę. Najczęściej bierze się od 26dni a cyklu przez 10 dni i odstawia. Chcesz sobie wydłużać cykl luteina? Bo chyba masz i tak długie cykle?
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Jagodowa nie rozumiem dlaczego tak późno masz zacząć brać luteinę. Najczęściej bierze się od 26dni a cyklu przez 10 dni i odstawia. Chcesz sobie wydłużać cykl luteina? Bo chyba masz i tak długie cykle?
Ania, nie, nie chce sobie wydłużać cyklu. Mam tak przepisaną a na własną rękę nie będę brać, bo nie wiem kiedy najlepiej.. nie wiem kiedy owulacja występuje bo mam stymulowaną, przez to cykle się rozszerzają! -
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Julka dawaj staranka. Ja odczuwam ból okoloowulacyjny i sluz się robi płodny. A jak u Ciebie ze śluzem? U mnie się pokrywa śluz płodny, plus test owu pozytywny plus skok po ten temperatury i zawsze od pozytywnego testu owu 16 dnia jest@. Julka nie myśl tylko działaj:)
-
nick nieaktualnyAtyde wrote:Anetka mi się właśnie też tak wydaje, bo przy becie 1000 było widać tylko zarodek ( bo po mojej pozamacicznej chciał widzieć gdzie ulokowal się) a może przy 2500 serduszko też już będzie
na kiedy byś miała ogólnie termin??
Ale termin czego ?
Porodu ? Czy wizyty U lekarki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Jagodowa nie rozumiem dlaczego tak późno masz zacząć brać luteinę. Najczęściej bierze się od 26dni a cyklu przez 10 dni i odstawia. Chcesz sobie wydłużać cykl luteina? Bo chyba masz i tak długie cykle?
jagodowamery lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Fajne pytanie
Termin według of to 15.02 .20z lutego są fajne osoby
Winter86 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.