Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:A ja rozumiem bo mnie kazano podobnie- mniemam że Mery nie będzie miała monitoringu więc ma późnej przepisana luteine A żeby wrazie czego nie zblokowac owulacji. Ja też nie biorę szybciej luteiny jak 23-24 dc . Wolę przedłużyć sobie cykl niż ryzykowac za szybkim odstawieniem;-)
Właśnie dlatego ja tak mam. Przy takich cyklach jak moje i długości fazy lutealnej (12dni), owulacja występuje dopiero około 20 dnia cyklu. Tylko teraz się zastanawiam do kiedy mam brać luteinę na wywołanie okresu? Bo mam od 24 dnia cyklu ale Pani doktor nie napisała do kiedy. Może ma nadzieję że się uda...? -
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Właśnie dlatego ja tak mam. Przy takich cyklach jak moje i długości fazy lutealnej (12dni), owulacja występuje dopiero około 20 dnia cyklu. Tylko teraz się zastanawiam do kiedy mam brać luteinę na wywołanie okresu? Bo mam od 24 dnia cyklu ale Pani doktor nie napisała do kiedy. Może ma nadzieję że się uda...?
O tym mówiłam od początku. Jeśli mam coś doradzić to ja bym brała aż do 16 dpo
Mnie lekarka kazała przez 3 tygodnie brać od owu. Mówiła zawsze że jak ma @ przyjść to przyjdzie i na lutce. Co prawda nie zdazylo mi się To ale po odstawieniu maks 3 dni i przychodziła @jagodowamery lubi tę wiadomość
-
Atyde wrote:Ojej to już luty
z lutego są fajne osoby
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
jagodowamery wrote:Zaczęłam nowy cykl dziewczyny. Wieczorem ogarnę wszystkie dane i całą resztę, bo mam na 14stą do pracy...Ostatni dzień i urlopik mnie wita
wczoraj dostałam przedłużenie umowy, więc oddycham spokojnie
Od dzisiaj mam brać do 15 dnia cyklu estrofem.
Od 3 do 7 dnia cyklu CLO.
Od 24 dnia cyklu luteinę i tym razem nie mam napisane do kiedy. Czy podczas jej brania też mogę dostać miesiączkę żebym wiedziała że czas odstawić? Kiedyś tak miałam że ledwo co skończyłam brać i okres się pojawił po czym miałam wtedy przerwać. Ciekawe jak to teraz będzie.
Kochana czyli jednak 😌 Trzymam za kolejny cykl mam nadzieję że będzie owocny😁 a do giną będziesz szła przed urlopem?
Gratuluje przedłużenia umowy🎉👏👏34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Nera1986 wrote:Ja dzień po terminie @ ( czyli wcale hehe)
Trzymam mocno kciuki Nercia✊✊✊✊❤️ o proszę to już 2 tygodnie bez papierosa!! 😁😁😁👏👏👏34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Wogole to Witajcie😊
Ja mam dość Żarów skwarow i topnienia się... Mam dość!!! ja jestem z tych co uwielbia jesień i zimę 😁🍂🍁🍂🍁❄️⛄
Alergia jak na złość się nasila cholera już mnie bierze...
Mam zamiar pięć placek kruchy z owocami jedynie walnelam ciasto do zamrażarki piecbede pod sam wieczór bo inaczej się nie da🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualnyHelooo
Winter ja chce kawałek placka!!
U mnie dziś przeboje- cały dzień ciągną jajniki jeden na lewo drugi na prawo tak jak by się rozciagaly masakra jakie dziwne uczucie. Czasem mam wrażenie dwóch kulek po bokach 😂
Chwilowo też bolał mnie brzuch ale nie były to skurcze tylko takie punktowe jakby wiercenie .
Myślę też ze mieśniak już też daje o sobie znać, oby dzidzia była zdala od niego
Staram się spać na lewym boku bo na prawym mam gada - może to coś da -
Winter86 wrote:Wogole to Witajcie😊
Ja mam dość Żarów skwarow i topnienia się... Mam dość!!! ja jestem z tych co uwielbia jesień i zimę 😁🍂🍁🍂🍁❄️⛄
Alergia jak na złość się nasila cholera już mnie bierze...
Mam zamiar pięć placek kruchy z owocami jedynie walnelam ciasto do zamrażarki piecbede pod sam wieczór bo inaczej się nie da🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵zaraz burze beda wiec znou bedzie chlodno
-
Winter86 wrote:Trzymam mocno kciuki Nercia✊✊✊✊❤️ o proszę to już 2 tygodnie bez papierosa!! 😁😁😁👏👏👏
Dziękuję za oklaskiOj tak -to już dwa tygodnie ! Brawo ja 😁😁😁
Za kciuki dziękuję ale raczej nic z tego nie będzieW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Kiedy mozna zrobic badanie progesteronu by sprawdzic czy byla owulacja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 21:32
Julka lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyWinter86 wrote:Kochana czyli jednak 😌 Trzymam za kolejny cykl mam nadzieję że będzie owocny😁 a do giną będziesz szła przed urlopem?
Gratuluje przedłużenia umowy🎉👏👏 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNera brawo Ty !
Ja też próbuje, nerwów mnie to kosztuje co nie miara- niestety organizm sam nie odrzucił , przyznam szczerze że liczylam na to
Podjadam więcej wszystko mnie irytuje A w sytuacjach naprawdę nerwowych dostaje palpitacji serca - pewnie dla dziecka to niejest zdrowe ale fajki zapewne gorsze
Przewalone mówią że takie rzeczy to przed ciąża się robić powinno - I mają rację.
Winter jak placek
-
nick nieaktualny
-
U mnie serduszko się udało;) choć efekt będzie pewnie jak zawsze ale o tyle dobrze że staranka są przyjemne:)