Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:To może warto przerzucić się już na coś innego,?
Jak Clo na mnie nie działało to aromek ( bądź jakis inny letrozol ) radził sobie swietnie:-)
Czekam na okres i zaczynam ostatni cykl z clo a potem coś innego -
Witajcie🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵
Anetka32 kochana zapraszam😁placek super mało słodki owoce kruche cienkie ciasto Pyszne jest 👌👌👌nie będę się zachwala ale to prawda😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Nercia jutro jadę koło 17. 30 mam wizytę będę wszystko wiedzieć mam nadzieję że i płeć poznam w 100% no i że łożysko już nie jest przodujace... 😁 Dam znać po wizycie co i jak😊
Jagodowamery chyba że tak🤔 no nic po urlopie się najwyżej wybierzesz jak zajdzie taka potrzeba😉😊
Ania trzymam kciuki✊✊✊jagodowamery, Nera1986 lubią tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualnyWinter86 wrote:Witajcie🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵
Anetka32 kochana zapraszam😁placek super mało słodki owoce kruche cienkie ciasto Pyszne jest 👌👌👌nie będę się zachwala ale to prawda😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Nercia jutro jadę koło 17. 30 mam wizytę będę wszystko wiedzieć mam nadzieję że i płeć poznam w 100% no i że łożysko już nie jest przodujace... 😁 Dam znać po wizycie co i jak😊
Jagodowamery chyba że tak🤔 no nic po urlopie się najwyżej wybierzesz jak zajdzie taka potrzeba😉😊
Ania trzymam kciuki✊✊✊
Akurat jak mi się skończy urlop to będę kończyć estrofem więc pójdę chociaż zbadać grubość endometrium czy coś urosło. Ostatnio miało 7mm w 17dniu cyklu przy obecnym 39 dniowym. -
Hej Dziewczyny, jestem tutaj nowa ale od dłuższego czasu obserwuje forum. Od grudnia z Narzyczonym staramy się o Maleństwo. Miałam nadzieję, że zdążymy przed ślubem. Założyliśmy, że uda Nam się w 8 mc (po tym czasie planujemy przerwę w staraniach żebym mogła dojśc do siebie po ewentualnym porodzie i żeby Dzidzia miała skończone min4mc, (ślub 10/2020))W tym miesiącu pierwszy raz zobaczyłam II kreski co prawda bladziutkie ale były 😍 niestety moje szczęście i radość trwalo zaledwie kilka dni.. beta już na początku była niska (28,28). Mojemu W. chciałam powiedzieć po odebraniu drugiej bety, niestety wynik to 9,72 😢 Boziuu ile się napłakałam. Krwawienie nastąpiło 11.06 i trwało jak przy każdej @ 4dni i teraz moje pytanie do Was, powiedzcie mi proszę kiedy powinnam spodziewć sie owulacji jeszcze w tym cyklu? Moje cykle trwają ok 27dni, a owulacja ok 13dc.ale teraz po cb nie wiem jak to liczyć. Temp mam cały czas ponad 37,2 a przeważnie przed skokiem miałam 36,4 jak mam liczyć dni płodne bo już zdurniałam.. 😕Starania od 12/2018r.
6cs ciąża biochemiczna (5t4d)
Przerwa od 12.2019 do 03.2020
Skierowanie na laparoskopie podejrzenie -niepłodność pierwotna, niedrożne jajowody
Marzec 2020-Laparoskopia
· uwolnienie zwrotów
· jajowody poskręcane (naprawione)
· udrożnienie jajowodów (oba jajowody udrożnione pod dużym ciśnieniem ale udało się)
Nasze wyniki: dobre
Walczymy dalej 💪😍 -
nick nieaktualnyMala Mi wspolczuje straty:-(
Jeśli już miałaś krwawienie i się skończyło to owulacja powinna być tak jak zawsze- ewentualnie może się coś przesunąć. Jeśli masz możliwość to monitoring jeśli nie- Testy owu.
Czy byłaś sprawdzić czy wszystko ok ? Czy się oczyscilas? -
MałaMi_87 wrote:Hej Dziewczyny, jestem tutaj nowa ale od dłuższego czasu obserwuje forum. Od grudnia z Narzyczonym staramy się o Maleństwo. Miałam nadzieję, że zdążymy przed ślubem. Założyliśmy, że uda Nam się w 8 mc (po tym czasie planujemy przerwę w staraniach żebym mogła dojśc do siebie po ewentualnym porodzie i żeby Dzidzia miała skończone min4mc, (ślub 10/2020))W tym miesiącu pierwszy raz zobaczyłam II kreski co prawda bladziutkie ale były 😍 niestety moje szczęście i radość trwalo zaledwie kilka dni.. beta już na początku była niska (28,28). Mojemu W. chciałam powiedzieć po odebraniu drugiej bety, niestety wynik to 9,72 😢 Boziuu ile się napłakałam. Krwawienie nastąpiło 11.06 i trwało jak przy każdej @ 4dni i teraz moje pytanie do Was, powiedzcie mi proszę kiedy powinnam spodziewć sie owulacji jeszcze w tym cyklu? Moje cykle trwają ok 27dni, a owulacja ok 13dc.ale teraz po cb nie wiem jak to liczyć. Temp mam cały czas ponad 37,2 a przeważnie przed skokiem miałam 36,4 jak mam liczyć dni płodne bo już zdurniałam.. 😕
Po cb owulacja powinna raczej wystąpić normalnie, ewentualnie tak jak Anetka pisze może być kilkudniowe obsunięcie.
Co do temperatury to nie pomogę, ale nasza ekspertka Nera powinna pomóc 😜
-
Witam i Ja nowa osobę na forum:) Dziękuję dziewczyny za kciuki:) no wiadomo zawsze jest iskierka nadziei do póki @ nie przyjdzie . Ciekawe czy będzie już jutro skok temperatury czy po jutrze:) bo innej opcji nie biorę pod uwagę. Śluz się zmienia na niepłodny ale jeszcze ma oznaki płodnego.
-
Anetka32 wrote:Mala Mi wspolczuje straty:-(
Jeśli już miałaś krwawienie i się skończyło to owulacja powinna być tak jak zawsze- ewentualnie może się coś przesunąć. Jeśli masz możliwość to monitoring jeśli nie- Testy owu.
Czy byłaś sprawdzić czy wszystko ok ? Czy się oczyscilas?
Anetko, wizytę mam dopiero 1 lipca a to już po owulacji o ile będzie.. i teraz nie wiem czy starać sie nadal czy pauza.. chociaż to krwawienie jak dla mnie to wyglądało jak każda moja @ gdybym nie wiedziała o cb to pewnie nie zauważyłabym różnicy. Jedynie to martwi mnie ta temp bo nie wiem czy mam się nią sugerować.Starania od 12/2018r.
Skierowanie na laparoskopie podejrzenie -niepłodność pierwotna, niedrożne jajowody
Marzec 2020-Laparoskopia
· uwolnienie zwrotów
· udrożnienie jajowodów (oba jajowody udrożnione pod dużym ciśnieniem ale udało się)
Walczymy dalej 💪😍 -
Witam MałaMi myślę że owulacje będziesz miała jeszcze normalnie w tym cyklu. Miałaś badany kiedyś progesteron?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Mysza1990 wrote:Witam MałaMi myślę że owulacje będziesz miała jeszcze normalnie w tym cyklu. Miałaś badany kiedyś progesteron?
Pierwszy raz przy drugiej becie, wynik to 0,976ng/ml i szczerze.. nic mi to nie mówi..Starania od 12/2018r.
Marzec 2020-Laparoskopia
· uwolnienie zwrotów
Walczymy dalej 💪😍 -
Witam serdecznie Dziewczynki 😊 i dziękuję za zainteresowanie 😊Starania od 12/2018r.
Marzec 2020-Laparoskopia
· uwolnienie zwrotów
Walczymy dalej 💪😍 -
Witam MałaMi i życzę powodzenia
każda z nas dotknęła jakaś tragedia i jesteśmy od tego by się tu wspierać, ja zaszłam w ciążę w Cyklu bezowulacyjnym potwierdzonym przez lekarza, także wszystko przed tobą i na pewno się uda
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Hej laski!
Poranny ptaszek zemnie
Mała Mi A który masz dziś dzień cyklu ?
Dziewczyny ja dziś standardowo test rano:-P
Kreska ciemna ( jak kontrolna t9 chyba nigdy nie będzie) ale grubsza od kontrolnej to chyba dobrze:-) -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Ciesz się ciążą kochana i wciągnij nas w ten cudowny stan 😜
No tak rozsylam na Was wszystkie ciążowe fluidy !!!!
Fuuuuuu!
Fuuuuuuu!
Mam nadzieję że posypie się teraz zielonymi kropkami
Mocno ale to mocno trzymam za wszystkie kciuki! Sama przeszłam ciężka przede wszystkim długą drogę by teraz być w tym stanie !
Miałam chyba ze 4 lekarzy zaliczyłam klinikę niepłodności, Hsg, Histero tysiące badań śmiało mogę rzec miliony testów i wierzę w to że każdej z Nas się uda ! Niestety jedne muszą czekać dłużej innym odrazu się udaje . Niemniej jednak wiem że każda z nas napewno zostanie mama - czy to poraz pierwszy czy poraz kolejny
-
Anetka32 wrote:Hej laski!
Poranny ptaszek zemnie
Mała Mi A który masz dziś dzień cyklu ?
Dziewczyny ja dziś standardowo test rano:-P
Kreska ciemna ( jak kontrolna t9 chyba nigdy nie będzie) ale grubsza od kontrolnej to chyba dobrze:-)nastał dla ciebie lepszy czas, także ciesz się tym stanem
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
MałaMi_87 wrote:Pierwszy raz przy drugiej becie, wynik to 0,976ng/ml i szczerze.. nic mi to nie mówi..
a progesteron juz chyba spadal na @ taki malutki. po ilu dniach zaczelas krwawic ?
w ciazy powinien byc wiekszy