Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:Ola nie
to wymiar jajnika a nie jajeczka
a niewidoczny bo im sie nie chcialo szukac
kazali ci piesci pod pupe wkladac ?? bo mi zawsze kaza wtedy dopiero widac jajniki -
Dziewczynki ja właśnie wróciłam z występu Abelarda Gizy. Normalnie płakałam ze śmiechu. Siedzieliśmy w pierwszym rzędzie
Wracając czuje ze coś ze mnie poleciało. Normalnie (przepraszam za dosłowne wytłumaczenie) chlupnęło ze mnie. Myśle sobie „malpiszon”. Mąż już posmutniał, a w domu okazało się, ze to „woda” (?)
Brzuch boli jak cholera. Jutro powinien być okres wiec cierpliwie poczekam.
Oczywiście po występie wjechał maczek. 🍔👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
babydust1 wrote:3 dni po ovu
Dzięki babydust1 za odpowiedź -
nick nieaktualnyKlasia wrote:Czyli muszę przypuścić że mam owu tak? A po wszystkim apka mi pokaże czy napewno była i kiedy? Kurczę dopiero próbuje to ogarnąć od miesiąca i akurat z tym mam problem. Ok to zostaje mi tylko mierzyć i wpisywać, oczywiście bez czułości się nie obędzie 😁 za tydz okaże się czy traf był w owu czy nie
Dzięki babydust1 za odpowiedź
Nie ma nic napewno , pewności 100 % nie ma , czynników na temperaturę jest wiele wystarczy że jednego dnia pójdziesz później spać i już tempka może być zaklocona , czy np wstaniesz wcześniej do ubikacji czy dostaniesz kataru na podstawie temperatury wykres wyznaczy Ci owu. Niektóre dziewczyny mają piękne wykresy A późnej się okazuje że owulacji nie było wcale . Warto do tego dorzucić obserwacje typu jaki śluz szyjkowy ( to bardzo wiarygodna obserwacja ) , czy test owulacyjny -
nick nieaktualnyMasia wrote:Pisz zawsze jak Cię dopadną natrętne myśli. Ja Cię sprowadzę do pionu ale błagam Ty rob później ze mną to samo 🤣 ja np dzisiaj dostałam dziwnej czerwonej plamy na ręce. No i co? Oczywiście Google! Same najgorsze świństwa mi się przyplątały!! I tez się zestresowałam ale w sumie to już zaczynam się przyzwyczajać do tego panikowania. Ech... niech już będzie grudzień! Za tydzień połówkowe wiec już w ogóle będę świrować jak jakaś nienormalna 😭
Nie no na bank mnie pobiłas😂😂😂
Myślałam że tylko ja taka nienormalna A tu widzę mam kompana o level wyżej 😁😁😁🤭🤭🤭.
Wychodzi na to że dla tych które straciły ciążę to normalne. Trudne to strasznie. Bo człowiek czekając na ciążę naczytal się o tych wszystkich objawach których poprostu nie ma i teraz stres .
Masia jak reaguje Twój doktor ? Czy aby Cię uspokoić zgadza się na wizytę? Bo tak szczerze u mojej lekarki byłam 10 czerwca , i do dziś o wizytę doprosic się nie mogę. Wczoraj ponownie pisałam i nie uzyskalam odpowiedziMasia lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Nie ma nic napewno , pewności 100 % nie ma , czynników na temperaturę jest wiele wystarczy że jednego dnia pójdziesz później spać i już tempka może być zaklocona , czy np wstaniesz wcześniej do ubikacji czy dostaniesz kataru na podstawie temperatury wykres wyznaczy Ci owu. Niektóre dziewczyny mają piękne wykresy A późnej się okazuje że owulacji nie było wcale . Warto do tego dorzucić obserwacje typu jaki śluz szyjkowy ( to bardzo wiarygodna obserwacja ) , czy test owulacyjny
Śluz obserwuje cały czas a na testy owulacyjne chyba się skuszę ale od następnego cyklu jak w tym się nie uda. Mój wziął sobie do serca słowa gin i co dwa dni stara się mocniej mnie przytulać także czekamy cierpliwie -
nick nieaktualnyKlasia wrote:Śluz obserwuje cały czas a na testy owulacyjne chyba się skuszę ale od następnego cyklu jak w tym się nie uda. Mój wziął sobie do serca słowa gin i co dwa dni stara się mocniej mnie przytulać także czekamy cierpliwie
Ja bym jednak mimo wszystko od pozytywnego testu współżyla 3 dni
-
nick nieaktualnyadaska wrote:Dziewczynki ja właśnie wróciłam z występu Abelarda Gizy. Normalnie płakałam ze śmiechu. Siedzieliśmy w pierwszym rzędzie
Wracając czuje ze coś ze mnie poleciało. Normalnie (przepraszam za dosłowne wytłumaczenie) chlupnęło ze mnie. Myśle sobie „malpiszon”. Mąż już posmutniał, a w domu okazało się, ze to „woda” (?)
Brzuch boli jak cholera. Jutro powinien być okres wiec cierpliwie poczekam.
Oczywiście po występie wjechał maczek. 🍔
Lubię stand up-y
Swego czasu mój mąż ochraniał takie imprezy więc generalnie za darmo prawie wszystkich "artystów" poznalam .
Mc kocham
A bólu brzucha nie skomentuję 😂😂😂
Pisz co tam dziś 😁😁😁
Mam nadzieję że widzisz cien -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Nie lubię !!!! Nie chce !!! Nie czytam !!! 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Od dzisiaj startuje z Ovarinem! Zioła dodatkowo i dietka. Już do lekarza jestem umówiona 😈
Małżowi już od rana w gardło witaminy wpychałam. Gad wstrętny boi się lekow jak diabeł wody święconej.
Trzeba wymyślać na co to jest 😂👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Nie no na bank mnie pobiłas😂😂😂
Myślałam że tylko ja taka nienormalna A tu widzę mam kompana o level wyżej 😁😁😁🤭🤭🤭.
Wychodzi na to że dla tych które straciły ciążę to normalne. Trudne to strasznie. Bo człowiek czekając na ciążę naczytal się o tych wszystkich objawach których poprostu nie ma i teraz stres .
Masia jak reaguje Twój doktor ? Czy aby Cię uspokoić zgadza się na wizytę? Bo tak szczerze u mojej lekarki byłam 10 czerwca , i do dziś o wizytę doprosic się nie mogę. Wczoraj ponownie pisałam i nie uzyskalam odpowiedzi
Anetka ja myśle ze jestem spokojnie nawet o 2 levele bardziej zaawansowana z głupota na tle ciazy 😁
A mój doktor mówi ze moje łzy nie robią na nim wrażenia (choć na szczescie płakałam tylko raz jak zaczęłam plamic i jeszcze nie wiedziałam ze to polip). Na wizyty chodze regularnie, jak coś się dzieje albo tli mi się w ptasim móżdżku to zaraz idę do mamy albo męża po pożądny opieprz i przechodzi na jakiś czas 😁 nie dzwonię nawet do niego bo jak tylko łapie za telefon to mnie samej się wydaje ze zaczynam przesadzać 😁 -
Adaska kurczę, myślałam, że się udało 😕
Ja wam dziewczyny powiem, że jak ujrzę dwie kreski to strach mnie chyba już do końca nie opuści, kiedyś myślałam, że dwie kreski znaczą, że na 100% za 9 miesięcy urodzi się małe bobo, a tu jednak los musi krzyżować plany i wystawiać kobietę na cierpienie, dlatego nie dziwie się wam dziewczyny, że świrujecie, bo ja podejrzewam, że też będę świrować i latać od lekarza do lekarza, kobieta, która nie poroniła nie zrozumie co czuje taka kobieta po poronieniu gdy zachodzi w kolejną ciąże, strach i obawy zostają do końca, tym bardziej, że czekało się na to z utęsknieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 09:19
-
A jak myślicie co to może znaczyć jeśli wspolzyje się w dni płodne a nie dochodzi do zapłodnienia?
Nawet jeśli wcześniej ciąża była już a ogólny stan zdrowia parnero jest dobry?
Pech? Zły los?
Tak się teraz zastanawiam bo w niedziele mam mieć owulacje czy powstrzymać się z ❤️do niedzieli czy działa teraz intensywnie nawilża codziennie przez te 3dni, jak sądzicie?
Większość moich znajomych zachodzilam w ciążę przy rzadkim współżyciu w dni płodne.20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Ja po tych wszystkich przejściach serio się czasami dziwie jak można wpaść? Dla mnie to jakieś niewyobrażalne ze niektóre się starają, współżyją w dni płodne i nic z tego nie wychodzi, a pójdzie inna na dyskotekę, poniesie ja trochę i bach! Dwie kreski! 🤯
adaska, Gosiaaa28 lubią tę wiadomość
-
Ola no mi tez to przez głowę przeszło. Nie robiłam testu w owulacje ale szyjka i śluz wskazywały na to. Obliczyłam ze od tego dnia za 14 dni będzie @ i przyszła.
Trochę się smutno zrobiło ale od razu umówiłam wizytę u lekarza👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Masia wrote:Wiecie co? Ja po tych wszystkich przejściach serio się czasami dziwie jak można wpaść? Dla mnie to jakieś niewyobrażalne ze niektóre się starają, współżyją w dni płodne i nic z tego nie wychodzi, a pójdzie inna na dyskotekę, poniesie ja trochę i bach! Dwie kreski! 🤯
Albo „kochanie zróbmy sobie dziecko” pach pach i w 1cs dwie kreski.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyMasia mnie jak pojawiły się plamienia pojechałam do mojej lekarki na IP z przerażeniem. Nim weszłam do gabinetu poryczalam się ja przepraszając - powiedziała mi tak : Ooo jak tak płaczesz to na bank jesteś w ciąży 🤯🤯🤯
I w sumie jej więcej nie widziałam .
Generalnie martwi mnie to że jutro zaczynam 9 tydzień, nie mam żadnych badań nie mam karty ciąży w sumie nic nie wiem i o wizytę doprosic się też nie mogę... nie wiem czy nie zmienię jednak lekarza -
Anetka32 wrote:Masia mnie jak pojawiły się plamienia pojechałam do mojej lekarki na IP z przerażeniem. Nim weszłam do gabinetu poryczalam się ja przepraszając - powiedziała mi tak : Ooo jak tak płaczesz to na bank jesteś w ciąży 🤯🤯🤯
I w sumie jej więcej nie widziałam .
Generalnie martwi mnie to że jutro zaczynam 9 tydzień, nie mam żadnych badań nie mam karty ciąży w sumie nic nie wiem i o wizytę doprosic się też nie mogę... nie wiem czy nie zmienię jednak lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 09:57