Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
izka2503 wrote:A jak myślicie co to może znaczyć jeśli wspolzyje się w dni płodne a nie dochodzi do zapłodnienia?
Nawet jeśli wcześniej ciąża była już a ogólny stan zdrowia parnero jest dobry?
Pech? Zły los?
Tak się teraz zastanawiam bo w niedziele mam mieć owulacje czy powstrzymać się z ❤️do niedzieli czy działa teraz intensywnie nawilża codziennie przez te 3dni, jak sądzicie?
Większość moich znajomych zachodzilam w ciążę przy rzadkim współżyciu w dni płodne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczki jakie witaminy dajecie swoim partnerom? 🤔 Bo chce zakupić partnerowi jakieś witaminy, ale nie wiem jakie. Czytałam, że fertil Man niby jest dobry, brał wasz partner te witaminy? 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 10:14
-
Olaa..32 wrote:Staraczki jakie witaminy dajecie swoim partnerom? 🤔 Bo chce zakupić partnerowi jakieś witaminy, ale nie wiem jakie. Czytałam, że fertil Man niby jest dobry, brał wasz partner te witaminy? 🤔
Mój zaczął dzisiaj (z trudem) brać Androvit Plus.
Którąż z Was polecała ale nie pamietam która 🤔👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasia wrote:Popieram Olę! Podobno co 2 dni to nawet dla niektórych za często 😁 ja współżyłam co 4 a później w okresie owulacyjnym 3 dni z rzędu 😁
Ola napisała że co 2 dni najlepiej
Ja uważam że przed owu lepiej rzadko A od pozytywnego testu 3 dni jazdy
Zresztą inaczej napisze zaszlam w ciążę jak się bzyklam 2 razy w miesiącu ( tylko dwa naprawdę! ) i jak bzykalam się w owulacje codziennie . Próbowalam wszystkiego nogi do góry co 2 dni zero orgazmow po dniach plodnych czasem zero współżycia różne pozycje i raczej nic to nie dało:-)
O odpuszczalam i nie . I tak kilka lat i Nic to nie dawało. Reguły nie ma moim zdaniem
Ola wierz mi że to że kochaliscie się codziennie wcale nie było powodem źle rozwijajacej się ciąży 😘😘😘 -
Anetka32 wrote:Ola napisała że co 2 dni najlepiej
Ja uważam że przed owu lepiej rzadko A od pozytywnego testu 3 dni jazdy
Zresztą inaczej napisze zaszlam w ciążę jak się bzyklam 2 razy w miesiącu ( tylko dwa naprawdę! ) i jak bzykalam się w owulacje codziennie . Próbowalam wszystkiego nogi do góry co 2 dni zero orgazmow po dniach plodnych czasem zero współżycia różne pozycje i raczej nic to nie dało:-)
O odpuszczalam i nie . I tak kilka lat i Nic to nie dawało. Reguły nie ma moim zdaniem
Ola wierz mi że to że kochaliscie się codziennie wcale nie było powodem źle rozwijajacej się ciąży 😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 10:44
-
Ja aż tak strasznie się nie zawzinam myśl tylko a nóż widelec się uda. Pierwsza moja ciąża była wpadką ale żartem śmiechem pół roku bez zabezpieczenia i do środka, czasem codziennie a czasem po parę razy dziennie. Mam znajomą która miała tak samo jak ja i dopiero po 5 latach zaszła więc tak jak piszecie nie ma reguły ale jak się chce bardzo to zazwyczaj ciężko zajść bo stres wykańcza organizm i nie przyjmuje zarodka
-
W poprzednia ciążę jak zaszłam to właśnie kochałam się 3 dni z rzędu biorąc dzień owulacji.
W poniedziałek jestem umowna do lekarza więc myślę że mi powie czy owulacja się odbyła?20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
izka2503 ja dopiero 19.07 się dowiem czy była owu ale próbuję. Powiem szczerze że od ostatniej wizyty u gin mój to jakiś ogier się zrobił hah ciężko go powstrzymać żeby nie było codziennie a co drugi
-
Klasia wrote:Ja aż tak strasznie się nie zawzinam myśl tylko a nóż widelec się uda. Pierwsza moja ciąża była wpadką ale żartem śmiechem pół roku bez zabezpieczenia i do środka, czasem codziennie a czasem po parę razy dziennie. Mam znajomą która miała tak samo jak ja i dopiero po 5 latach zaszła więc tak jak piszecie nie ma reguły ale jak się chce bardzo to zazwyczaj ciężko zajść bo stres wykańcza organizm i nie przyjmuje zarodka
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Tylko że zauważyłam, że jak współżyje z partnerem codziennie to ta sperma jest bardziej przezroczysta niż biała 😏 Najlepiej wygląda jak mamy np 7 dni abstynencji, to wtedy jest jej dużo i wygląda jak normalna sperma a nie jak woda 😬 Zakupiłam ten fertilman, zobaczymy czy jakość nasienia się poprawi, zamówiłam też żel fertilsafe i jak dostaniemy zielone światło to zaczniemy działać ze zdwojoną siłą
Myślę że to nie ma znaczenia oczywiście nie mówimy tu o o współżyciu codziennie przez tydzień. A o maks 3 dniach . To tego czasu od miesiaczki można zachować wstrzemięźliwość. Jeśli mimo tego nadal sperma tak wygląda- wyslala bym faceta na badania . Generalnie jej kolor jeśli mówisz że jest przezroczysta bardziej swiadczyl by o zbyt szybkim uplynnianiu bo taka to ona powinna się robić po czasie. Możliwe jest też że ma poprostu zbyt mało plemników. -
Olaa..32
Mi gin dał zielone światełko i powiedział że 3 miesiące starań to i tak krótko. Zobaczymy co mi powie na następnej wizycie a to jeszcze trochę czasu -
Anetka32 wrote:Myślę że to nie ma znaczenia oczywiście nie mówimy tu o o współżyciu codziennie przez tydzień. A o maks 3 dniach . To tego czasu od miesiaczki można zachować wstrzemięźliwość. Jeśli mimo tego nadal sperma tak wygląda- wyslala bym faceta na badania . Generalnie jej kolor jeśli mówisz że jest przezroczysta bardziej swiadczyl by o zbyt szybkim uplynnianiu bo taka to ona powinna się robić po czasie. Możliwe jest też że ma poprostu zbyt mało plemników.
-
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Anetka daje nam czas do końca roku, jeżeli nie uda mi się zajść do grudnia to oczywiście wyśle partnera na badania, narazie jestem dobrej myśli, bo raz udało mi się zajść, więc mam nadzieje, że drugi raz też się uda
Trzymam kciuki żeby i tym razem szybciutko się udało na całe 9 miesięcy ❤❤❤ -
Staraczki ja polecam wam, żebyście podawali partnerom witaminę C 1000, bo to też ponoć dobrze działa na nasienie, mój partner zaczął brać od maja a w czerwcu ujrzałam dwie kreseczki, nie wiem czy to mogło się przyczynić, ale teraz ciągle mu powtarzam, żeby brał tą witaminę, nie zaszkodzi a może pomóc 😜
-
nick nieaktualny
-
izka2503 wrote:A jak myślicie co to może znaczyć jeśli wspolzyje się w dni płodne a nie dochodzi do zapłodnienia?
Nawet jeśli wcześniej ciąża była już a ogólny stan zdrowia parnero jest dobry?
Pech? Zły los?
Tak się teraz zastanawiam bo w niedziele mam mieć owulacje czy powstrzymać się z ❤️do niedzieli czy działa teraz intensywnie nawilża codziennie przez te 3dni, jak sądzicie?
Większość moich znajomych zachodzilam w ciążę przy rzadkim współżyciu w dni płodne.
kiedys czytalam ze im czesciej kobieta wspolzyje tym bardziej macica sie przygotowuje na ciaze a wszystko przez substancje zawarte w spermie. jesli nie ma problemow z jakoscia plemnikow to ja bym dzialala wtedy gdy sie ma ochote i nie powstrzymywala sie