X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaa..32 wrote:
    Mary cuda się zdarzają, ja kochałam się z partnerem od 9 do 12 dc a owulacja była u mnie przy cyklach 29 dniowych około 16-17 dc, nie wiem czy wtedy cykl mi się skrócił, bo nie wiedziałam kiedy mam owulacje, ale nie wykluczam, że plemniczki mogły sobie poczekać do dnia owulacji, bo w dobrych warunkach plemniki są w stanie wytrzymać do 5 dni, może szanse nie są za wysokie, ale są i tego trzeba się trzymać 😉

A w którym dniu cyklu robiłaś test? I ile dni po owulacji to wyszło?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Robiłam to tylko i wyłącznie dlatego że same przechodziły to samo ( przynajmjiej tak mi się wydawało) jedna ( 5 dzieci ) pyta mnie jak się czuje więc mówię że ok , pyta zachwile A objawy jakieś masz? Mówię że nie , pyta A który to miesiąc odpowiadam zaczal się 3 to ta mi na to : no ja to spałam cały czas i wszystko mi smierdzialo hahahaha - dosłownie taka odpowiedź

Druga podobnie, natomiast druga to chodzący lekarz wie wszystko lepiej.

A tam głupoty takie... mnie nic nie śmierdziało ani nie spałam jakoś wyjątkowo dużo. Poszłam szybko na zwolnienie i nie miałam nawet kiedy się przemęczać 😁

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masia wrote:
    A tam głupoty takie... mnie nic nie śmierdziało ani nie spałam jakoś wyjątkowo dużo. Poszłam szybko na zwolnienie i nie miałam nawet kiedy się przemęczać 😁

Moja siostra jest całe życie na l4 ale to inna sprawa 😁😁😁

Ok jutro ma być ta wizyta , a za tydzień już normalnie wizytę mam u siebie. Jakoś odechcialo mi się iść. I chyba jednak nie pójdę niech mi jeden lekarz w afe zaglada A nie co tydzień inny ( Mówię sama do siebie - trochę szacunku dziewczyno haha i nawet trochę pomaga )
    Co ma być to i tak będzie prawda ?
    Kubel zimnej wody na łeb poproszę !!

I teraz inną sprawa ! Bardzo ale to bardzo chce mi się seksu to jest aż nie możliwe żebym miała aż takie libido. Chwilami mam tak że nie potrafię się na niczym skupić. Mało tego jak nastolatka podniecam się na filmie jak się całuja nosz kutwa niewiedzialam ze to będzie aż takie trudne , ale mam serio z tym problem. Mężowi oczywiście nic nie mówię bo dla niego to żaden problem . Dziś przez sen glaskal mi brzuch zmoczylam się totalnie 🤭🤭🤭🤭🤭🙈🙈. To chyba będzie jednak objaw ciąży 😁😁

• Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2019, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    A w którym dniu cyklu robiłaś test? I ile dni po owulacji to wyszło?
    Ja robiłam test dzień po spodziewanej @, czyli w 31 dc i 19 dni po ostatnim stosunku

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • Cytrynka648 Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    764c887b017e.jpg

No dzisiejszy teścik nie pozostawia złudzeń. Robiony przed chwilą, to już nie bladzioch :)
    Radość miesza się że strachem o maleństwo. Myślę, czy nie iść na wizytę jakoś już za tydzień.

Anetka32 Pamiętam, że w pierwszej ciąży też strasznie mi się cały czas chciało, do obłędu normalnie.

Masia, Klara. 1, jagodowamery, Nera1986, adaska, MisiaMonisia, Winter86 lubią tę wiadomość

Wiek 26 lat
    14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
    Pierworodny, nasza duma 😊
    26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
    05.2019 - ciąża biochemiczna :(

03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
    Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
    22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka648 wrote:
    764c887b017e.jpg

No dzisiejszy teścik nie pozostawia złudzeń. Robiony przed chwilą, to już nie bladzioch :)
    Radość miesza się że strachem o maleństwo. Myślę, czy nie iść na wizytę jakoś już za tydzień.

Anetka32 Pamiętam, że w pierwszej ciąży też strasznie mi się cały czas chciało, do obłędu normalnie.

Piękny teścik:-) <3 Gratuluję raz jeszcze !

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaa..32 wrote:
    Ja robiłam test dzień po spodziewanej @, czyli w 31 dc i 19 dni po ostatnim stosunku

To w takim razie spróbuję jeszcze zrobić test może we wtorek, to będzie termin na @ albo sama nie wiem czy robić.. spokojnie poczekać do 24.07...mhm spokojnie czujecie to?? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 20:01

• Cytrynka648 Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Piękny teścik:-) <3 Gratuluję raz jeszcze !
    A ja Tobie kochana, napewno twój skarb ma się doskonale i myśli "Mamusiu nie denerwuj się, wszystko u mnie dobrze" <3

Wiek 26 lat
    14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼

22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    To w takim razie spróbuję jeszcze zrobić test może we wtorek, to będzie termin na @ albo sama nie wiem czy robić.. spokojnie poczekać do 24.07...mhm spokojnie czujecie to?? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣

Rób rób ja tam zawsze robiłam testy na zapas i nic się nie działo. Po co się trzymać w niepewności . Możesz zrobić test i zawsze myśleć że za wcześnie go jednak zrobiłaś 😁😁😁😁

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka648 wrote:
    A ja Tobie kochana, napewno twój skarb ma się doskonale i myśli "Mamusiu nie denerwuj się, wszystko u mnie dobrze" <3

Oj jak to pięknie brzmi <3

• Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka648 wrote:
    764c887b017e.jpg

Cytrynka aż zazdroszczę takiego widoku, chciałbym już za jakiś czas u siebie ponownie ujrzeć takie o to piękne dwie kreseczki, możesz się zapisać na wizytę już za tydzień chociaż po to, żeby sprawdzić czy widoczny pęcherzyk ciążowy jest w prawidłowym miejscu ulokowany 😉

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszem i wobec informuje że odwolalam wizytę. Dlatego proszę z cierpliwością znosić moja panike i wszystko inne . 🙈🙈🙈🙈

• Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Wszem i wobec informuje że odwolalam wizytę. Dlatego proszę z cierpliwością znosić moja panike i wszystko inne . 🙈🙈🙈🙈
    Anetka Nam Twoja panika kompletnie nie przeszkadza, bo doskonale rozumiemy Twoje obawy, jesteś kobietą po stracie, więc to jak najbardziej normalne, że boisz się o kolejną fasolkę 😘

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka to kiedy mas teraz wizytę?

Inseminacja 1 marca
    Test pozytywny 12 marca🍀
    13.03 beta HCG-51🍀
    15.03 beta HCG-159🍀
    18.03 beta HCG-579🍀
    Pierwsze USG serduszkowe 1.04 🍀❤️
    1.04 jest ❤️🍀☺️
    13 kwietnia wizyta❤️🍀
    13 maja wizyta ❤️🍀
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka32 wrote:
    Moja siostra jest całe życie na l4 ale to inna sprawa 😁😁😁

Ok jutro ma być ta wizyta , a za tydzień już normalnie wizytę mam u siebie. Jakoś odechcialo mi się iść. I chyba jednak nie pójdę niech mi jeden lekarz w afe zaglada A nie co tydzień inny ( Mówię sama do siebie - trochę szacunku dziewczyno haha i nawet trochę pomaga )
    Co ma być to i tak będzie prawda ?
    Kubel zimnej wody na łeb poproszę !!

I teraz inną sprawa ! Bardzo ale to bardzo chce mi się seksu to jest aż nie możliwe żebym miała aż takie libido. Chwilami mam tak że nie potrafię się na niczym skupić. Mało tego jak nastolatka podniecam się na filmie jak się całuja nosz kutwa niewiedzialam ze to będzie aż takie trudne , ale mam serio z tym problem. Mężowi oczywiście nic nie mówię bo dla niego to żaden problem . Dziś przez sen glaskal mi brzuch zmoczylam się totalnie 🤭🤭🤭🤭🤭🙈🙈. To chyba będzie jednak objaw ciąży 😁😁

Hahah a co ja mam powiedzieć?? Ostatni raz seksy były w 9 tyg :D później polip się pojawił i do tej pory mam bana na przytulanie 😭 mnie to się śni już normalnie po nocach - seks z mężem! Wiec wyobraź sobie jakie ja katusze przeżywam 😁

• Cytrynka648 Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola32 Napewno niedługo sama będziesz nam wrzucać zdjęcie pięknych dwóch kreseczek :*

Anetka32 Od tego są koleżanki z forum żeby uspokajać w razie paniki. Ja sama do pierwszej wizyty pewnie będę dostawać bzika z nerwów.
    Tym bardziej, że poprzednim razem nawet nie udało mi się odbyć wizyty u mojego ginekologa.

Wiek 26 lat
    14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talku wrote:
    Cześć Klara, rozgość się.
    Dziękuję za słowa wsparcia. Po prostu jestem niecierpliwa i chciałam za szybko. Ale dzięki Waszym przykładom wiem że niemożliwe było usłyszenie wczoraj serduszka, więc czekam jeszcze ze dwa tygodnie.
    Najlepiej to bym się teleportowała w czasie. Żeby był 1 sierpnia :)

Klara, wiecie co może być przyczyną niepowodzeń? O pierwsze dziecko długo się staliście?

O pierwsze dziecko 4,5roku - i nagle po prostu zaszłam bez żadnych "dopalaczy"😜 ciąża książkowa zakończona cc. Teraz mam 24cs, w lutym HSG, w sierpniu idę na laparoskopie i histeroskopie. I zobaczymy jak będzie..

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2019, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Że też nie może być to takie proste. Ja na domiar złego od trzech dni przeziębiona dość mocno jestem, więc już nawet nie liczę na ten cykl. Dziś to ledwo gadam taka chrypa i suchość w gardle. I osłabienie i głowa boli i zimno. No cóż...

Inseminacja 1 marca
    Test pozytywny 12 marca🍀
    13.03 beta HCG-51🍀
    15.03 beta HCG-159🍀
    18.03 beta HCG-579🍀
    1.04 jest ❤️🍀☺️
    13 kwietnia wizyta❤️🍀
    13 maja wizyta ❤️🍀
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania mam to samo od piątku, ale od wczorajszego wieczoru mnie porządnie rozkłada...:( nie wiem czy jest sens mierzyć jutro temperaturę skoro i tak pewnie będzie zaburzona przez chorobę.

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2019, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowa a Ty jesteś ze swoim partnerem czy rozstaliście się bo coś mi umknęło

Inseminacja 1 marca
    Test pozytywny 12 marca🍀
    13.03 beta HCG-51🍀
    15.03 beta HCG-159🍀
    18.03 beta HCG-579🍀
    1.04 jest ❤️🍀☺️
    13 kwietnia wizyta❤️🍀
    13 maja wizyta ❤️🍀
    preg.png
‹‹ 810 811 812 813 814 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ