Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz do seksu to zawsze się kogoś znajdzie;) nie wiem jak mi się zakodowało . A jest coś poprawy z jego strony? Mam nadzieję że tak:)
-
Anetka32 wrote:A który to miesiąc odpowiadam zaczal się 3
Anetko 3 miesiąc zaczyna się id skończonego 9tc
Także jeszcze kilka dni u Ciebie
W necie znajdziesz ściągawke jak się liczy .
Miesiąc ciąży trwa 4,5 tygodniaza wyjątkiem 9 miesiąca.
Np. Tu masz https://mamotoja.pl/jak-przeliczyc-tygodnie-ciazy-na-miesiace,przebieg-ciazy-artykul,21654,r1p1.html
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
jagodowamery wrote:To w takim razie spróbuję jeszcze zrobić test może we wtorek, to będzie termin na @ albo sama nie wiem czy robić.. spokojnie poczekać do 24.07...mhm spokojnie czujecie to?? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣
Jagodowa pociesze Cię. ...ja tez czekam do 24 lipca....tego dnia idę do szpitala ☺
Z jednej strony juz chciałbym ten dzień a z drugiej nie bo nie chce żeby tak szybko urlop mi zleciał 😀
1 sierpnia wracam do pracy.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Wiesz do seksu to zawsze się kogoś znajdzie;) nie wiem jak mi się zakodowało . A jest coś poprawy z jego strony? Mam nadzieję że tak:)
Hihi może i takale ja tam wolę z zaufanym 😅🤣 może i jest, teraz ja zgrywam niedostępną i nieuchwytną. Niech się postara... jeśli nie to oznacza jedno, mówi się trudno. Nic na siłę. Widzimy się dopiero 04.08 w moje urodziny. Zobaczymy czy mnie zaskoczy czy rozczaruje.
-
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Jakoś nie bardzo 😂
Jagodowa pociesze Cię. ...ja tez czekam do 24 lipca....tego dnia idę do szpitala ☺
Z jednej strony juz chciałbym ten dzień a z drugiej nie bo nie chce żeby tak szybko urlop mi zleciał 😀
1 sierpnia wracam do pracy.
A kiedy miałaś poprzednią? Ja 15.06.
Temperatura odbiła lekko w górę. W tamtym cyklu w 11 dniu był znaczący spadek, w 12 dniu po owulacji szła w górę i później to już była małpa.. A teraz jestem w kropce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 04:53
-
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Anetko 3 miesiąc zaczyna się id skończonego 9tc
Także jeszcze kilka dni u Ciebie
W necie znajdziesz ściągawke jak się liczy .
Miesiąc ciąży trwa 4,5 tygodniaza wyjątkiem 9 miesiąca.
Np. Tu masz https://mamotoja.pl/jak-przeliczyc-tygodnie-ciazy-na-miesiace,przebieg-ciazy-artykul,21654,r1p1.html
A bo widzisz sugeruje się kalendarzem belly i on mi pokazuje tak jesteś w 9 tygodniu ciąży ( 8+2 d) to twój 2 drugi trymestr wiek płodu 5tygodni .
Jak widać omylne -
A ja jestem zesmucona.. mój wczoraj stwierdził że mentalnie jest za stary na dziecko...
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:A ja jestem zesmucona.. mój wczoraj stwierdził że mentalnie jest za stary na dziecko...
Jak już to wiemy . Co jakiś czas to przerabiamy z facetami - takze nic się nie przejmuj:-*
Nera jak tam staranka 😁😁😁 działasz coś?Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Anetko całkiem dobrze rozumiem twój niepokój też bym się stresowala i nie patrz na to co mówi inni najważniejsza jesteś ty i dziecko. Jagodowa trzymam kciuki żeby się udało. Ania mężczyźnie też czasmi mają gorszy dzień i mówią różne rzeczy.
Ja właśnie rozpoczęłam urlop odpoczywamy muszę troch3 odpocząć fizycznie ale też psychicznie bo ostatnio dużo na mojej głowie
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Dziewczyny ja to psychicznie po stracie do siebie nie doszłam na pewno....
Dziś miałam wizytę u lekarza i tak się stresowalam jak by to miał być wyrok śmierci, siedząc tam i widząc te babki z brzuchem zdjęcia na ścianach masakra, jak wyszłam z tamtąd to się popłakałam.
Moje edometrium 13mm, owulacja była na to wyglada że wczoraj, lekarz widział dużo licznych plemniczkow, pow że widać że chłop zdrowy i ja też 😊.❤️Serduszko było wczoraj.
Teraz muszę trochę odczekać I zrobi mi wszystkie badania hormonow żeby upewnić się że wszystko wróciło do normy. Ogólnie wszystko wygląda bardzo dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 09:37
Masia lubi tę wiadomość
20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Dzień dobry
W końcu piękna pogoda! Słoneczko, błękitne niebo, aż chce się żyć mimo poniedziałku 😂
U mnie 3 dni malpiszona i koniec! (Coś krótko 🤔)
Musze się pochwalić, ze oboje skrupulatnie bierzemy witaminki, ja jeszcze dodatkowo magnez, olej z wiesiołka i pije zioła przed snem.
26 lipca jedziemy do lekarza i się nie mogę doczekać ♥️
Będę wtedy w 15dc (trochę za wcześnie na owulacje ale może coś podejrzymy co się dzieje) a lekarz od 29 ma urlop wiec później nie ma jak.
Wiecie, ze termin @ mam 3 dni przed urodzinami? Boże... to byłby najlepszy prezent w życiu. Dwie kreseczki
Wiem, wiem... nie nakręcam się 😂 otwarty umysł.
Zaczynamy działać, dzisiaj może mała rozgrzewka. Powiem wam ze podczas tego okresu to miałam takie libido, że wystarczyło ze spojrzałam na męża i miałam od razu ochotę wziąć go za włosy o do łóżka 😂
Życzę wszystkim PIĘKNEGO dnia 😊♥️👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
izka2503 wrote:Dziewczyny ja to psychicznie po stracie do siebie nie doszłam na pewno....
Dziś miałam wizytę u lekarza i tak się stresowalam jak by to miał być wyrok śmierci, siedząc tam i widząc te babki z brzuchem zdjęcia na ścianach masakra, jak wyszłam z tamtąd to się popłakałam.
Moje edometrium 13mm, owulacja była na to wyglada że wczoraj, lekarz widział dużo licznych plemniczkow, pow że widać że chłop zdrowy i ja też 😊.❤️Serduszko było wczoraj.
Teraz muszę trochę odczekać I zrobi mi wszystkie badania hormonow żeby upewnić się że wszystko wróciło do normy. Ogólnie wszystko wygląda bardzo dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 10:54
-
adaska wrote:Dzień dobry
W końcu piękna pogoda! Słoneczko, błękitne niebo, aż chce się żyć mimo poniedziałku 😂
U mnie 3 dni malpiszona i koniec! (Coś krótko 🤔)
Musze się pochwalić, ze oboje skrupulatnie bierzemy witaminki, ja jeszcze dodatkowo magnez, olej z wiesiołka i pije zioła przed snem.
26 lipca jedziemy do lekarza i się nie mogę doczekać ♥️
Będę wtedy w 15dc (trochę za wcześnie na owulacje ale może coś podejrzymy co się dzieje) a lekarz od 29 ma urlop wiec później nie ma jak.
Wiecie, ze termin @ mam 3 dni przed urodzinami? Boże... to byłby najlepszy prezent w życiu. Dwie kreseczki
Wiem, wiem... nie nakręcam się 😂 otwarty umysł.
Zaczynamy działać, dzisiaj może mała rozgrzewka. Powiem wam ze podczas tego okresu to miałam takie libido, że wystarczyło ze spojrzałam na męża i miałam od razu ochotę wziąć go za włosy o do łóżka 😂
Życzę wszystkim PIĘKNEGO dnia 😊♥️
Ja na swoje urodziny mogę spodziewać się tylko @, ale o dziwo będę sie z niej cieszyć, bo to będzie znak, że mogę zacząć ponownie się starać 😁
-
Olaa..32 wrote:Izka ja reaguje dokładnie tak samo jak Ty, jak widzę jakąś kobietę w ciąży to mam myśli, że to mogłam być ja, ale pocieszę Cię, że po poronieniu przez 3 pierwsze miesiące jest największa szansa na zajście w ciąże, bo organizm jest już przygotowany do ciąży, dlatego jeśli kobieta znowu chciałaby zajść w ciąże to tak naprawdę nie ma na co czekać, zobaczysz, nie obejrzysz się a już ponownie w Twoim brzuszku zagości mała fasolka 😘
Ja to czasami boję się swoich myśli na prawdę i się ich wstydzę. Moja przyjaciółka mi ostatnio oznajmiła że zaczynają starania o dziecko, odrazu mi się dziwna zazdrość włączyła że może im się uda pierwszym itp masakra jak ja tak mogę myśleć 🙄tak mi wstyd za to, dobrze że na forum mogę o tym napisać bo nie wiem czy bym to otwarcie komuś o oczy powiedziała.
Olu to mój drugi cykl po stracie, po pierwszym się nakrecalam że musi mi się odrazu udać I nic z tego. Teraz wróciłam od lekarza z optymistycznym nastawieniem, może już coś zaczyna we mnie owocowac, jeśli nie wiem że znów będę zawiedziona...
Trzymam za Ciebie w kciuki żeby okres przyszedł szybko a cykl ten był owocny 😍20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Olaa..32 wrote:Adaska to byłby najpiękniejszy prezent pod słońcem, życze Ci tego z całego serca 🤗
Ja na swoje urodziny mogę spodziewać się tylko @, ale o dziwo będę sie z niej cieszyć, bo to będzie znak, że mogę zacząć ponownie się starać 😁
Wiec trzymam kciuki, żebyś miała zielone światło do działania! Uda sięzobaczysz ♥️
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
izka2503 wrote:Ja to czasami boję się swoich myśli na prawdę i się ich wstydzę. Moja przyjaciółka mi ostatnio oznajmiła że zaczynają starania o dziecko, odrazu mi się dziwna zazdrość włączyła że może im się uda pierwszym itp masakra jak ja tak mogę myśleć 🙄tak mi wstyd za to, dobrze że na forum mogę o tym napisać bo nie wiem czy bym to otwarcie komuś o oczy powiedziała.
Olu to mój drugi cykl po stracie, po pierwszym się nakrecalam że musi mi się odrazu udać I nic z tego. Teraz wróciłam od lekarza z optymistycznym nastawieniem, może już coś zaczyna we mnie owocowac, jeśli nie wiem że znów będę zawiedziona...
Trzymam za Ciebie w kciuki żeby okres przyszedł szybko a cykl ten był owocny 😍
Iza a byłaś w pierwszym cyklu po poronieniu na monitoringu? Bo ja czytałam, że pierwszy cykl może być bezowulacyjny, ja będę szła na monitoring, żeby sprawdzić jak sytuacja wygląda i czy moje endometrium nie jest zbyt cienkie
-
izka2503 wrote:Ja to czasami boję się swoich myśli na prawdę i się ich wstydzę. Moja przyjaciółka mi ostatnio oznajmiła że zaczynają starania o dziecko, odrazu mi się dziwna zazdrość włączyła że może im się uda pierwszym itp masakra jak ja tak mogę myśleć 🙄tak mi wstyd za to, dobrze że na forum mogę o tym napisać bo nie wiem czy bym to otwarcie komuś o oczy powiedziała.
Kochana nie przejmuj się. Ja tak miałam jak moja szwagierka zaszła w ciąże od razu po ślubie za 1 razem... byłam taka zazdrosna.. tez mi głupio i tylko mamie o tym powiedziałam.
A na dzień dzisiejszy jak widze panią z brzuszkiem to się uśmiechammówię sobie ze niedługo może ja tak będę chodzić? 😉
Z nami możesz o wszystkim rozmawiać. 😘
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️