Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Dzisiaj wstałam i ledwo mówię. W pracy nie odbierają więc zadzwonię jeszcze około piątej rano, a jak nie odbiorą to napiszę do kierowniczki że mnie nie będzie i idę do lekarza. Mam tak zmieniony głos dziewczyny, że nie wiem czy mi uwierzą w pracy że ja to ja 😅🤦🏻♀️
Nera Ty to mnie chyba sciagnelas myslami. Wstałam po pierwszej w nocy na siusiu, myślę o kurde miałam zrobić testtrudno! Wstałam teraz po czwartej i znowu zapomniałam siknąć 🤦🏻♀️ Wybaczcie ale raczej nie będę testować dzisiaj 🤔 bo z kolejnego to już raczej mało wiarygodny będzie.
Oj
Zdrowiej nam kobitko ! 😘😘 -
Cześć dziewczynki. :*
Mery zwolnienie z pracy i kurować się w łóżeczku! Przyszła mama musi być zdrowa! 🙂
Nercia życzę owocnego strzału w syneczka.
A ja na 8.20 mam wizytę. Mega, mega się boję. Aż mi się żołądek zaciska z tych nerwów. Panikuje nawet jak mnie trochę brzuch zaboli...Chyba zaczynam lekko schizować.Nera lubi tę wiadomość
Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Oj
Zdrowiej nam kobitko ! 😘😘
Ciężko to widzęA kierowniczka nie odpisała, w nosie ją mam! Za jakąś godzinę wstaje z łóżka i będę się szykować do lekarza. O ile któryś zechce mnie przyjąć, bo u mnie trzeba dwa dni wcześniej kartę wyciągnąć. Inaczej się trafi na byle jakiego lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 06:33
-
nick nieaktualnyCytrynka648 wrote:Cześć dziewczynki. :*
Mery zwolnienie z pracy i kurować się w łóżeczku! Przyszła mama musi być zdrowa! 🙂
A ja na 8.20 mam wizytę. Mega, mega się boję. Aż mi się żołądek zaciska z tych nerwów. Panikuje nawet jak mnie trochę brzuch zaboli...Chyba zaczynam lekko schizować.
Cytrynko, ja to widzę w inny sposób. OKRES przyjdzie, kiedy? Niewiadomo! Ale kiedyś na pewno 🤔😂 -
nick nieaktualnyCytrynka648 wrote:Cześć dziewczynki. :*
A ja na 8.20 mam wizytę. Mega, mega się boję. Aż mi się żołądek zaciska z tych nerwów. Panikuje nawet jak mnie trochę brzuch zaboli...Chyba zaczynam lekko schizować.
Znam to uczucie . Jak Cie przestanie pobolewac też będziesz schizowac .
I tak w kółko. Zajść to jedna sprawa , ale potem być spokojnym to druga:-(
Tymczasem napisze to co wszystkie dziewczyny mi pisały. Melisa i luz - i tak nie mamy aż takiego wpływu na to co się wydarzy. Życzę Ci szczęśliwych 8 miesięcy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jagodowa według mnie na 90% test o każdej porze dnia pokaże ciążę lub jej brak. Ja bym na pewno testowała:)
-
Cześć dziewczynki
Oj Mery ja już miałam nadzieje, że wejdę na forum a tu będzie zdjęcie Twojego pozytywnego testu
Proszę działać bo nerwowo nie wytrzymam!
Dziewczyny, mąż mi się popsuł 😂
Jak już Wam mówiłam, kupiliśmy samochód i wyszła jakas usterka. Mąż chodzi zamyślony, smutny i myśli co to może być (a mechanicy u nas znają się tylko na wymianie oleju i trzeba jechać gdzieś dalej 🙄 )
No i przez to nie ma ochoty na ♥️ A już TYDZIEŃ celibatu mam 😭 dzisiaj 6 dc wiec trzeba zacząć działać co to by do lekarza za tydzień z niczym nie jechać!👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Ratuje mnie tylko to pozne zagniezdzenie . Bo do 3.07 różnica według usg A om 6dni . A tam bzyka już nie było żadnego;-)
Wiadomo ja się będę Cieszyć z córeczki mąż też- ale mam takie dziwne uczucie że z syna cieszyłby się bardziej, może to tylko moje odczucieoczywiście cieszy się bardzo mocno, ale o synu nie zapomina i już liczy kiedy będziemy robić następne
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Byłam na wizycie.
Pęcherzyka nie widać. Do tego tyłozgiecie macicy. Endometrium ciążowe, chociaż tyle. Przypisał mi luteine dopochowowo i duphaston. Zakaz współżycia i dźwigania. No i mam zbadać tsh i betę.
Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim, pęcherzyk chyba powinno być już widać.Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
Cytrynka powodzenia na wizycie
Merry zrób ten test, a nie trzymasz nas w niepewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 09:01
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyAtyde wrote:Cytrynka powodzenia na wizycie
Merry zrób ten test, a nie trzymasz nas w niepewności
Atyde, nie robięCo ma być to będzie, poczekam jeszcze tydzień. Bo właśnie wtedy wypada maksymalny termin od odstawienia luteiny. Pewnie okres będzie, skoro test wczoraj nawet nie pokazał już nie z porannego, a był 13 dzień po.
-
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:Atyde, nie robię
Co ma być to będzie, poczekam jeszcze tydzień. Bo właśnie wtedy wypada maksymalny termin od odstawienia luteiny. Pewnie okres będzie, skoro test wczoraj nawet nie pokazał już nie z porannego, a był 13 dzień po.
Normalnie mnie krew zalewa 😈😈😈
To sobie czekaj tylko pamiętaj że odstawilas luteine , jeśli byloby coś na rzeczy to może to był zły krok 🤔🤔
A jak sampoczucie ?
Kiedy masz lekarza ?
Co Cię całkiem nie rozlozy. Do łóżka miód malina i netflix 😁😁😁 -
nick nieaktualnyCytrynka648 wrote:Byłam na wizycie.
Pęcherzyka nie widać. Do tego tyłozgiecie macicy. Endometrium ciążowe, chociaż tyle. Przypisał mi luteine dopochowowo i duphaston. Zakaz współżycia i dźwigania. No i mam zbadać tsh i betę.
Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim, pęcherzyk chyba powinno być już widać.
Kochana, żeby pecherzyk sobie zobaczyć to potrzeba i na niego czasu. Tak szczerze to ja Nieiwem kiedy u mnie się pojawił ale 16dpo owulacji go nie było:-)
Mówią że do 1000 , ja kiedyś dzwoniłam do mojego lekarza jak pecherzyka długo nie było to powiedział że taka górna wartość to 2000 , potem należy się martwić.
Spokojnie naprawdę!! -
nick nieaktualnyadaska wrote:Cześć dziewczynki
Oj Mery ja już miałam nadzieje, że wejdę na forum a tu będzie zdjęcie Twojego pozytywnego testu
Proszę działać bo nerwowo nie wytrzymam!
Dziewczyny, mąż mi się popsuł 😂
Jak już Wam mówiłam, kupiliśmy samochód i wyszła jakas usterka. Mąż chodzi zamyślony, smutny i myśli co to może być (a mechanicy u nas znają się tylko na wymianie oleju i trzeba jechać gdzieś dalej 🙄 )
No i przez to nie ma ochoty na ♥️ A już TYDZIEŃ celibatu mam 😭 dzisiaj 6 dc wiec trzeba zacząć działać co to by do lekarza za tydzień z niczym nie jechać!
Ojej no tak perełka jego nowa odmawia posłuszeństwa to też mąż przeżywa:-(
Ale żeby aż tak ? Masz 6dc to co Ty chciałaś żeby mąż wpłynął w morze czerwone ? 😁😁😁😂😂
Spokojnie ruszy do boju jak trzeba będzie 😁😁 -
Anetka32 wrote:A ja A ja ?86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Cytrynka648 wrote:Byłam na wizycie.
Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim, pęcherzyk chyba powinno być już widać.
Nie denerwuj się. Napewno jest jeszcze za wcześnie. To młodziutka ciąża ♡
Jagodowa - zdrówka
Adaska - Jaka marka samochodu? może mój mąż by coś podpowiedział znając problem. Jak chcesz to napisz na 28dni w wiadomości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 09:55
adaska lubi tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM