Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey ja z prośbą czy mogła by któraś z was spojrzeć na mój wykres i powiedzieć mi czy apka wróci do swoich wartości owulacyjnych? Kurczę dziś temp nie podniosła mi się wiele i przedstawiło mi dzień owu i jestem 3dpo a nie jak faktycznie 6dpo. Gin mi dzień przed owu powiedział że pęcherzyk pęknie z sob na niedz a śluz oraz szyjka też na to wskazywały. Szukam helpunku
-
nick nieaktualnyKlasia wrote:Hey ja z prośbą czy mogła by któraś z was spojrzeć na mój wykres i powiedzieć mi czy apka wróci do swoich wartości owulacyjnych? Kurczę dziś temp nie podniosła mi się wiele i przedstawiło mi dzień owu i jestem 3dpo a nie jak faktycznie 6dpo. Gin mi dzień przed owu powiedział że pęcherzyk pęknie z sob na niedz a śluz oraz szyjka też na to wskazywały. Szukam helpunku
Hej spróbuj 13 lipca zaznaczył żeby apka ignorowala ta temperaturę.Klasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonisia Ty to się oszczędzać powinnaś żeby głupot nie narobić!
Nera jestem czekam 😋✊😋
Adaska mocno ale to mocno trzymam kciuki za wizytę i piękny pecherzyk!!! Albo już płyn w zatoce 😁😁😁😁
Ola postaraj się bardzo dużo pić, wmuszaj w siebie wodę szybciej wyplukasz to cholerstwo -
Anetka32 wrote:Adaska mocno ale to mocno trzymam kciuki za wizytę i piękny pecherzyk!!! Albo już płyn w zatoce 😁😁😁😁
Dzień dobry
Nie liczyłabym na to Anetko ale dziękuje za kciuki i słowa wsparcia
Rano wypiłam jedynie kawe. Jak spojrzałam na jedzenie albo o nim pomyślałam, to zbierało mi się na wymioty... stres robi swoje.
Już wiem, że pęcherzyk będzie maleńki, endometrium cienkie, dostanę leki, w rodzinnym mieście się będę musiała umówić na monitoring, wszystko ledwo co urośnie i o. Grunt ze nie jadę na wizytę z myślą „pewnie wszystko będzie idealnie, lekarz od razu da zastrzyk i w tym miesiącu nam się uda”. Jadę z myślą „zrob przegląd, wypisz receptę i jadę do domu czekać na nowy cykl”👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Klasia wrote:Hey ja z prośbą czy mogła by któraś z was spojrzeć na mój wykres i powiedzieć mi czy apka wróci do swoich wartości owulacyjnych? Kurczę dziś temp nie podniosła mi się wiele i przedstawiło mi dzień owu i jestem 3dpo a nie jak faktycznie 6dpo. Gin mi dzień przed owu powiedział że pęcherzyk pęknie z sob na niedz a śluz oraz szyjka też na to wskazywały. Szukam helpunku
-
nick nieaktualnyadaska wrote:Dzień dobry
Nie liczyłabym na to Anetko ale dziękuje za kciuki i słowa wsparcia
Rano wypiłam jedynie kawe. Jak spojrzałam na jedzenie albo o nim pomyślałam, to zbierało mi się na wymioty... stres robi swoje.
Już wiem, że pęcherzyk będzie maleńki, endometrium cienkie, dostanę leki, w rodzinnym mieście się będę musiała umówić na monitoring, wszystko ledwo co urośnie i o. Grunt ze nie jadę na wizytę z myślą „pewnie wszystko będzie idealnie, lekarz od razu da zastrzyk i w tym miesiącu nam się uda”. Jadę z myślą „zrob przegląd, wypisz receptę i jadę do domu czekać na nowy cykl”
O popatrz wróżka się znalazła 🤔🤔🤔😁😁😁
Ale Bym Tobą potrzasnela na opamiętanie. Gdzie ta Adaska optymistka?
Zobaczysz że będzie dobrze!!!
Nera? Where are you? -
Totalna du... i w tym cyklu dziewczyny (i proszę bez pomysłów spadku implantacyjnego bo musiałabym go mieć co cykl )
Pójdę dziś do lekarza po receptę (mam nadzieję,że da) i w sierpniu rozpoczynam pierwszy cykl z progesteronem
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Anetko ja stwierdzam fakt bo wiem jak będzie 😁
A wole się tak nastawiać bo jakbym tego nie robiła to wyszłabym z gabinetu ze łzami w oczach. A tak wyjdę, powiem sobie „a nie mówiłam” i pojadę na lody ♥️
Sama już nie wiem czy brzuch boli ze stresu czy to jajniki zaczęły pracować, bo się wstydzą, że lekarz je zobaczy to wyśmieje za lenistwo 😂
Nera jestem pewna (prawie) że testu nie zrobiłaś 🤔?
Obym była w błędzie 😏👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
MisiaMonisia wrote:Ola tak się może zdarzyć niestety
Ja pisałam ze mnie tylko mdlilo, ale uprzedzali mnie ze mogę wymiotowac . Tobie pewnie też mówili?
A ja zwijam się z bólu. Leki przeciwbólowe (te szpitalne ) przestały działać . Biorę Ibuprom Sprint bo tylko to mam w domu, ale krótko działają
Może też niepotrzebnie walczyłam jeszcze z praniemAle ostatni raz prałam we wtorek i trochę się nazbierało , do tego jeszcze rzeczy ze szpitala.
-
Oczywiście Ada ,że nie robiłam86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Nera wrote:Oczywiście Ada ,że nie robiłam
Ale wiece co? Wkur***ona jestem jak diabli.
Dbamy o siebie, badamy się, chodzimy po lekarzach, łykamy tabletki, przeżywamy niepowodzeniami myślimy co można zrobić żeby się udało, a jechaliśmy samochodem i widze dziewczynę z brzucham, fajka w zębach ale przy kapliczce się przeżegnała 😡👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Dziewczyny owulka 18.07 potwierdzona II tłusty i kredkami na teście, dziś 8dpo, czuję od kilku dni brzuch, wczoraj rewolucję blugotanie w brzuchu i taka jazda jak ba biegunkę, czuję jedynie wrażliwe sutki. Zastanawia mnie ta temp zmierz ona z ciekawości tylko dzisiaj rano 36,78 już sama nie wiem, pokladam szansę w tym cyklu. Ale co to będzie.. Nie wiemWrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
Miśka - temperatura nie jest 100% wyznacznikiem, a i nie każda kobieta ma 37st :* ,do tego nie każdy dwufazowy wykres mówi o ciąży i na odwrót - nie każdy brak wyraźnego skoku albo i ogólnie skoku ją wyklucza
Kciuki!Miska _a lubi tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
adaska wrote:Do dupy to wszystko.
Dbamy o siebie, badamy się, chodzimy po lekarzach, łykamy tabletki, przeżywamy niepowodzeniami myślimy co można zrobić żeby się udało, a jechaliśmy samochodem i widze dziewczynę z brzucham, fajka w zębach ale przy kapliczce się przeżegnała 😡
a no tak to często wygląda86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualnyadaska wrote:Do dupy to wszystko.
Dbamy o siebie, badamy się, chodzimy po lekarzach, łykamy tabletki, przeżywamy niepowodzeniami myślimy co można zrobić żeby się udało, a jechaliśmy samochodem i widze dziewczynę z brzucham, fajka w zębach ale przy kapliczce się przeżegnała 😡
Uuu to moja siostrę byś pokochała!
5 dziecko z każdym palila z 2 pierwszymi nawet sobie na browary pozwalała. Z tym ostatnim to fajka za fajka- kawa czarna za kawa obudziła się w 4 miesiącu że musi kwas foliowy brać. Dziecko na świecie zdrowe 10punktow . Rośnie jak na drożdżach grzeczne takie że trzeba wybudzac na karmienie ja jestem w szoku! Ile się z nią klocilam o to co robi A ona miała wywalone totalnie . Dzidzia jeszcze miesiąca nie ma
I tak co 2 widzę Co nawet pewnie nie wie co to kwas foliowy
Będą lody ze szczęścia 😁😁😁
Nera nic nie pisze , ale myślę że to będzie wina tego proga masz tak co miesiąc więc spada jest niski więc musisz zacząć brać i wtedy będzie dobrze !!! 😘😍😍 A nóż to implantacja? I teraz trzeba się wspomóc progiem 😁😁😁 -
adaska wrote:Do dupy to wszystko.
Dbamy o siebie, badamy się, chodzimy po lekarzach, łykamy tabletki, przeżywamy niepowodzeniami myślimy co można zrobić żeby się udało, a jechaliśmy samochodem i widze dziewczynę z brzucham, fajka w zębach ale przy kapliczce się przeżegnała 😡 -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Uuu to moja siostrę byś pokochała!
5 dziecko z każdym palila z 2 pierwszymi nawet sobie na browary pozwalała. Z tym ostatnim to fajka za fajka- kawa czarna za kawa obudziła się w 4 miesiącu że musi kwas foliowy brać. Dziecko na świecie zdrowe 10punktow . Rośnie jak na drożdżach grzeczne takie że trzeba wybudzac na karmienie ja jestem w szoku! Ile się z nią klocilam o to co robi A ona miała wywalone totalnie . Dzidzia jeszcze miesiąca nie ma
I tak co 2 widzę Co nawet pewnie nie wie co to kwas foliowy
Będą lody ze szczęścia 😁😁😁
Nera nic nie pisze , ale myślę że to będzie wina tego proga masz tak co miesiąc więc spada jest niski więc musisz zacząć brać i wtedy będzie dobrze !!! 😘😍😍 A nóż to implantacja? I teraz trzeba się wspomóc progiem 😁😁😁 -
Zostaje do poniedziałku w szpitalu, bo w moczu wyszło coś nie tak i muszą podawać antybiotyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 09:28